داروها باید تجدید شوند . شاید منظور پزشکتون همین بوده که داروها را خودتون تجدید کنیدو بعد از این شش ماه نتیجه درمان را ببینند .![]()
داروها باید تجدید شوند . شاید منظور پزشکتون همین بوده که داروها را خودتون تجدید کنیدو بعد از این شش ماه نتیجه درمان را ببینند .![]()
منظورتون رو متوجه نشدم. مگه من می تونم داروها رو تجدید کنم؟
سلام. مثل اینکه حدس شما درس بود. بعد از اتمام اسپری ها باید برم دکتر داخلی در میلاد و تمدیدشون کنم تا بدون دارو نمونم.
ولی توی بیمارستان با خانمی آشنا شدم که به من گفت حتماً باید بری حساسیت زدایی. گفتند اگه این کار رو بکنی حساسیت ریه ات خیلی کم می شه و شاید نیازت به اسپری هم از بین بره.
Last edited by قله بلند; 09-08-2010 at 11:37.
حساسیت زدایی در مورد حساسیت های شدید و مقاوم کمک کننده می باشند . می توانید برای این کار با یک متخصص آلرژی و یا انستیتو آلرژی مشورت بگیرید .
آقای دکتر شما رو به خدا بیشتر توضیح بدید. یعنی حساسیت من شدید و مقاوم کننده هست یا نیست. انستیتو آلرژی همون کلینیک آلرژی هست؟ برمف نرم، چه کار کنم؟
---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:33 PM ----------
یه موردی رو که باید متذکر بشم اینه که دکتر فوق تخصص غدد وقتی سی تی اسکن رو دیدند گفتند که نای تو بازه و اصلاً تیروئید به تراشه فشاری وارد نمی کنه.
ولی واقعاً موندم که چرا تشخیص ها اینقدر متفاوته. یک فوق تخصص معروف ریه می گویند، تیروئید داره به تراشه فشار وارد می کنه و نفس رو تنگ می کنه و یک فوق تخصص غدد معروف می گویند که اصلاً اینگونه نیست.
حالا بیمار بیچاره چه کنه با این تشخیص ها که گاه درستند و گاه نادرست و عواقبش هم گریبانگیر بیمار می شه.
شما فعلا اسپری ها را مصرف کنید تا ببنید چه نتیجه ای می گیرید
در مورد کلینیک آلرژی هم عجله نکنید . اگر لازم بود پزشک ریه به شما توصیه می کردند
اختلاف نظر هم در تفسیر ها وجود داره ولی به نظر بنده نظر قطعی را متخصص رادیولوژی در گزارش سی تی اسکن می دهد که ایشون هم چیزی از فشار تیروئید بر روی تراشه ذکر نکرده اند![]()
حالا اگر برم ضرر داره؟ مثلاً با آمپول ها بفهمم که به چه چیزی حساسیت دارم. آقای دکتر دقیقاً بگید منظورتون چیه از اینکه ببینم این اسپری ها تاثیر می گذارن یا نه؟ چون واقعاًوی بحث سلامتی خودم خیلی از زمانها برام هدر رفته و فقط به دنبال پاسخ کامل هستم.
نه رفتنش ضرر نداره
منظورم اینه که مطمئن باشید اسپری ها تاثیر مثبت خواهند داشت . کمی صبر داشته باشید .
گاهی اوقات در پزشکی درمانها به اون صورتی که شما تصور می کنید کامل نیست و درمان بیشتری جنبه کنترل بیماری دارد تا ریشه کنی آن . آسم هم میتونه یکی از این موارد باشه
سلام. الان دو تا سه روزه که تب دارم. اولش تب، خفیف تر بود ولی انگار یه کوچولو شدیدتر شده. گاهی سردمه، گاهی گرممه و عرق می کنم، بی حالم و در ناحیه فک و گردن هم دردهایی وجود داره. سرم هم درد می کنه. ضربان هم بالاست. احتمال داره عفونت باشه؟ خیلی می ترسم اگه دوباره ریه عفونت کنه. دکترم شنبه هستن. اگه تا شنبه طاقت بیارم ریه مشکلی براش پیش نمی یاد؟
تب و لرز و احساس سرما می تونه نشانه یک عفونت باشه ولی نمیشه گفت کجا
شاید یک سرماخوردگی ساده باشه فعلا نگران نباشید و اگر تب دارید فقط تب بر مصرف کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)