تبريك ميگم
كسي فيلم جشن قهرماني چلسي رو نداره؟
تبريك ميگم
كسي فيلم جشن قهرماني چلسي رو نداره؟
کلا انگاری نمیگیری چی میگم :
یکی پست داد :
حرف من با این کاربر بود : جملات رو کامل بخون
گفتم که با شما روی صحبتم نیست : مگر اینکه یوزر دوم شمان ایشون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برا شما نگفتم : برا اینایی که دوس دارن راه و بیراه تاپیک به هم بزنن گفتم تا جو گیر نشن ! وگرنه از اول فصل مشخص بود من یو سحته واسه قهرمانیش نسبت به شمایی که مهره هاتون کم تغییر و قوی تر از ما بوده
فک کنم زیادی روشنه حرفم ولی تعجبم از اینه که چه برداشت تپلی داشتی !
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:55 PM ----------
به نقل از کانون »
---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:57 PM ----------
به نقل از کانون »
در ادامه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باورت نمیشه اما عملا برعکس بوده!طرفدارای امسال فوتبال : آنتی بارسا و آنتی منچستر
طی این دو سال گذشته، هر کی دو هزار از فوتبال بارش نمیشده و از سر بیکاری فوتبال میدیده، الان شده طرفدار سر سخت یکی از این دوتا!
طرفداری از مثلا رئالی که طی 2 سال گذشته هیچ جامی نیوورده رو که کسی که دو روزه فوتبال نگاه میکنه رو انتخاب نمیکنه...میکنه؟! مطئمئن باش هر شخص تازه طرفدار فوتبال شده ای طرفدار بارسا میشده یا منچستر!
به هر حال جاش اینجا نیس...
از کوجا معلوم، شاید اگه قضیه اینطور بیخ پیدا نمیکرد، اصلا اون رو ول نمیکردو واسه زن اصلیش، دوتا بچه خوشکل میوورد از اون یکی!!!!حالا کی گفته اینو ول کرده.شاید یه شب از زنش خسته شده بعد رفته توی کلوب سراغ اون![]()
این شعار هوادار هم جالب بود! همون که تیکه زده بودن به مورینیو و بقول عدل، آقای خاص و اینا! (البته من واقعا مورینیو رو دوست دارم)He [Ancelotti] is a different person [to Jose Mourinho]. Mourinho was a fantastic character and Carlo is the same, although he is more calm in his ways
ما که ندیدیم اما عادل میگفت دعوا شده تو بازی منچستر و پلیس با هوادارا درگیر شده بخاطر همین پرچم ها و شعار ها و اینا...به نقل از کانون
من که همیشه از منچستر بدم میومد نه امسال,چون همیشه خر شانس بوده و با شانس مقام میاورده
ولی از بارسلونا بدم نمیاد فکر نمی کنم طرفدارای فوتبال هم انتی بارسا باشن اینجور که شما میگی!
اتفاقا بارسلونا به خاطر فوتبال زیباش اکثر طرفدارای فوتبال دوسش دارن
همیشه معنی شانس رو نمیگیرم : بحثی که توش شانس ذکر بشه بهتره بیخیال اون بحث شیمچون همیشه خر شانس بوده و با شانس مقام میاورده
معنی شانس رو در لغت نامه نوشته
ولی اینجا منظور ما از شانس یعنی اتفاقات ناخواسته در فوتبال که به نفع یک تیم تموم بشه که برای منچستر الی ماشاالله زیاد بوده و همه هم می دونن.مثلا منچستر از 4 قهرمانیش در اروپا حداقل دو تاشو مدیون همین اتفاقات ناخواستست.
ضمن اینکه مربی مغروری هم دارن که فکر می کنه بهترین مربی دنیاست در حالی که اصلا اینطور نیست.
طرفداراشم از خود راضین
تازه انگلیسی هم هست!!
ایول به چلسی تبریک به تمام طرفداران چلسی علی الخصوص خودم
ببخشید ولی وقتی پای جان تری لیز خورده توی ضربات پنالتی چه ربطی به شانس منچستر داره ؟ اگر اون شانسی که شما می فرمایید وجود داشت که پنالتی کریس در اون بازی خراب نمیشد که طفلک !!! بعدش گریه کنه ، ویا رونی رو در حساس ترین مقطع فصل از دست نمی داد که لیگ برتر ( و شاید هم اروپا) رو از دست بده .
ضمن اینکه تا جایی که من به خاطر میارم سر الکس فرگوسن نگفته من بهترینم ، و نمیدونم در جشن قهرمانی چلسی چرا باز پای منچستر به وسط اومد
منم قهرماني چلسي رو به طرفداران چلسی تبریک میگم
Chelsea
![]()
2 تا پیام دارم واسه دو دسته از طرفدارای چلسی :
دسته ی اول که فوتبال حالیشون میشه ( وحید و مورینیو و ... ) :
"آقا تبریک میگم ایشالا خودتونم مثل تیمتون موفق باشید ."
دسته ی دوم ، اون طرفدارای 2 زاری چلسی که میان موفقیت های تیمشون رو به بازی خوب و موفقیت دیگران رو به شانس ربط میدن :
"یا رب روا مدار که گدا معتبر شود"
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)