تمام مغازه ها رو میشه خرید .
از اون لحظه که وارد بازی میشی هر 5 دقیقه بهت پول میده تا وقتی که خارج میشی .
مثلا یهو وسط مبارزه میبینی 10000 تا به پولت اضافه میشه .
تمام مغازه ها رو میشه خرید .
از اون لحظه که وارد بازی میشی هر 5 دقیقه بهت پول میده تا وقتی که خارج میشی .
مثلا یهو وسط مبارزه میبینی 10000 تا به پولت اضافه میشه .
چقدر جالب و مهیجه....... .
واسه دیالوگای بازی و این که خنده دار از آب دربیاد خیلی زحمت کشیدن مخصوصا اون ماموریت که واسه سه تا wizard باید..(بقیشو نمیگم)خیلی دیالوگای مفرحی داره........ .در نتیجه فهمیدن حرف زدنهای بین کاراکترها بازی رو چند برابر مفرح تر می کنه
انصافا مامورتها هم متنوع هستن و صد البته گاها عجیب و جالب.
راستش من از این 5 موردی که گیم اسپات به عنوان ایراد نام برده و نوشته 2 تاشو شدیدا قبول دارم........... .
بازی شدیدا آسونه و این برمیگرده به آسون بودن مبارزات... من خیلی بازی کردم(کمی مونده شاه بشم ولی هر چی ماموریت فرعی دم دستمه انجام دادم ولی یکبار هم نمردماین کلا اون هیجان مبارزات و ترس از مرگ و تلاش برای جمع کردن و خریدن معجون برای زنده موندن رو خیلی کاهش میده)
مشکلات تکنیکی هم کم نداره ...البته واسه یه دنیای openworld قابل قبوله..(مثه fallout شدید نیس)
بریم بقیشو بازی بکنیم.........
.
Last edited by halflife g; 27-10-2010 at 18:59.
دوستان من فعلا زياد نرفتم جلو ولي يه سوال دارم:
ترتيب پيشرفت بازي چجوريه؟
مثلا بعد اينكه شاه شدي بازي چجوري ادامه پيدا ميكنه و....
منظور بنده فهمیدن داستان نبود.واسه دیالوگای بازی و این که خنده دار از آب دربیاد خیلی زحمت کشیدن مخصوصا اون ماموریت که واسه سه تا wizard باید..(بقیشو نمیگم)خیلی دیالوگای مفرحی داره........ .در نتیجه فهمیدن حرف زدنهای بین کاراکترها بازی رو چند برابر مفرح تر می کنه
انصافا مامورتها هم متنوع هستن و صد البته گاها عجیب و جالب.
فقط می خواستم ببینم میشه بریش یا نه.
مثلا بازی fallout رو نمیشه بریم مگر این که جملات رو بخونی.
تو فیبل 2 وقتی کنسول خاموش بود هم درآمد داشتی، یعنی با ساعت کنسول حساب می کرد، تو اینم همینطوره؟
جاان؟؟تو فیبل 2 وقتی کنسول خاموش بود هم درآمد داشتی، یعنی با ساعت کنسول حساب می کرد، تو اینم همینطوره؟
کی همچین چیزی گفته؟
من دوبار بازی رو تموم کردم اما همچین چیزی ندیدم... نخیر نه تویه 2 و نه تویه 3 اینطوری نیست...
بازی به دستم رسید.
خیلی خوب شد که اون مینی گیم هایه رفتار ها رو برداشتند... چون واقعا هم آسون بود همم مسخره...
منوش هم خیلی خوب شده حیف که وقت زیاد طلف میکنه ( کاش Quick Save داشت بازی... )
گرافیک هم مثله همیشه هستش یک ورژن بالاتر خداییش گرافیک هنریش فوق العاده ی...
راستی این چرا منویی که اوله بازی وارد میشیم نداره؟ مستقیم میره تویه بازی!بابا میخواستم آهنگشو گوش بدم اه. ( اینش خورد تو ذوقم ، اون آهنگه منویه نسخه ی 2 بازی یادتونه؟ And now our story's begins ... خیلی قشنگ بود آهنگش با این تیکه کلام هیچ وقت از یادم نمیره البته این جمله تویه این نسخه هم هست ولی من آهنگشو ندیدم... )
این Indicator هم که ایراد گرفتند من مشکلی توش ندیدم... تویه فیبل 2 هم گاهی اوقات اشتباه میکرد![]()
Last edited by 779; 28-10-2010 at 00:00.
شما دقت نمی کردی هر بار که می رفتی تو بازی به پول قلمبه بهت می داد؟ تو خود لودینگهای بازی هم اینو می گفت...
اصلا یکی از راه های پول درآوردن این بود که تاریخ کنسول رو بیاری رو حداقل، بازی رو سیو کنی، بعد بیاری رو حداکثر بعد دوباره بری تو بازی!
یه سرچ تو نت بزن ببین...
من این بازی رو هنوز نگرفتم اما وقتی تعریف ها رو خوندم نمی دونم چرا فکر می کنم کمی شبیه سری بازی های The guild هست.
فیلم هندی دیدی؟شما دقت نمی کردی هر بار که می رفتی تو بازی به پول قلمبه بهت می داد؟ تو خود لودینگهای بازی هم اینو می گفت...
اصلا یکی از راه های پول درآوردن این بود که تاریخ کنسول رو بیاری رو حداقل، بازی رو سیو کنی، بعد بیاری رو حداکثر بعد دوباره بری تو بازی!
یه سرچ تو نت بزن ببین...
حداقل من که تا یک ماه پیش بازیش میکردمو دیگه گول نزن!!
چی میگی من برایه خریدن قصر FairFax ( اسمش یادم نیست) 1 هفته فقط بازی کردم تا پولشو بدست آوردم!! تویه لودینگاشم دقیقا نوشته بود تویه طول بازی!!! اصلا همچین چیزی غیر ممکنه! اینطوری که شب بخوابی صبح بیدار شی ملیاردر شدی
![]()
Last edited by 779; 28-10-2010 at 11:02.
من بازیو تموم کردم .
باید بگم انقدر لذت بخش بود که نفهمیدم چطوری گذشت .
2 تا از Deamon's door ها رو هم باز کردم .
هشدار :
محتوای مخفی: هشدار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)