دوست عزیز یه نصیحت نخرش از ما گفتن صداش بلنده ولی به هیچ وجه کیفیت نداره آشغاله ما هم اشتباه کردیم
اصلا برنامه داره؟!!
همه در حد کیلو بایتیه !!!
دوست عزیز یه نصیحت نخرش از ما گفتن صداش بلنده ولی به هیچ وجه کیفیت نداره آشغاله ما هم اشتباه کردیم
اصلا برنامه داره؟!!
همه در حد کیلو بایتیه !!!
----------
سلام
قابلی نداشت
در مورد بلندی صدا بگم که صدای بلندی نداره اما صدای واضحی داره و تو تستهای نویز با دستگاه های نویز سنج کمترین امواج بد را دارا بوده
در مورد GPS بگم که خیلی سریع وصل می شه و صحت گفته من را می تونی با دانلود فیلم آموزشی که برای GPS گذاشتم ببینی و متوجه می شی که چقدر سریع وصل می شه
در مورد آخرین ورژن هم بگم که یک فایل کوک شده وجود داره که هنگام آپدیت توسط برنامه جف یا فونیکس می تونی به گوشیت اضافه کنی و اون را در حالت ه_ک قرار بدی
در مورد نصب برنامه ها هم بگم که اگر گوشی را ه_ک نکنی می تونی توسط ساین براحتی برنامه ها را نصب کنی
در مورد گوشی هم که گفتی نظری ندارم
موفق باشی
سلام دوستان یه سوال داشتم می خواستم ببینم N97 Mini بازی های N-Gage رو ساپورت میکنه و میشه باهاش N-gage بازی کرد یا نه؟
خیلی ممنون![]()
-------
سلام دوست عزیز
اگه بخوای از بازیهای اصلی یعنی پولی N-Gage استفاده کنی می تونی کلاینت مخصوص را از سایت خود N-gage دانلود و نصب کنب و بازیها را نصب و بازی کنی ولی اگه می خوای از یازیهای کرک شده استفاده کنی باید اول گوشیت را هـک کنی که با توجه به آپدیت جدیدی که اومده فقط می تونی از فریم ویر کوک شده استفاده کنی تا بتونی گوشیت را هـک کنی و بعد کلاینت N-Gage را نصب و بازیهای کرک شده را بازی کنی
اما تنها مشکلت اینه که این گوشی دکمه جویستیک N-gage نداره! و به سختی می تونی بازی کنی و بیشتر بازیهای تاچ را میتونی بازی کنی
موفق باشی
آقا من بین n97 mini و x6 گیر کردم کدوم رو بخرم با توجه به اینکه x6 صفحش خازنیه x6 بهتر نیست؟ یا به خاطر کیبورد n97 mini بخرم؟ لطفا راهنمایی کنید
-----------------
دوست عزیز چرا فکر می کنی به خاطر یک صفحه خازنی گوشی x6 بهتره؟
غیر از کیبوردی که N97 mini داره قابلیتهای بیشتری نصبت به x6 داره و فقط محدود به کیبورد نمی شه!
من اگر برم گوشی بخرم بین N97 mini و x6 مطمئن باش N97 mini را انتخاب می کنم
موفق باشی
باور کنید صفحه خازنی ان برتری که شما خیال میکنید رو نداره! یعنی من وقتی تست کردم تفاوت چندانی با n97 نیدم از نظر حساسیت تاچ!
--------
تایید می شه
میشه لطفا جز کیبورد چند تا از برتری های n97 mini رو بگین.
n97 mini فایلهای divix رو هم پخش میکنه یا نه؟
Last edited by lordomid; 23-08-2010 at 00:06.
متاسفانه هنوز نوکیا قصد نداره از فرمت AVI یا DIVX واسه گوشیهای سری N بکار ببره....البته فکر کنم N8 این قابلیت رو داره.
درسته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)