تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 17 اولاول ... 41011121314151617 آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 161

نام تاپيک: معرفی بازی های FREE آنلاین

داره خودمونی میشه Maste^Bazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Never say me

پيش فرض

سلام من يه سايتي معرفي ميكنم ليست تمام بازيهاي free را گذاشته اينجا تو هر سبكي موفق باشيد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض

سلام من يه سايتي معرفي ميكنم ليست تمام بازيهاي free را گذاشته اينجا تو هر سبكي موفق باشيد.

کد:
    حاجي جان مثل اين سايت ها زياد هست !!! D: !!! ولي مهم اينه كه تمام اينا انكليسي هست ! و ريويوي اينا هم اعتمادي نيست(هر بازي كه بهشون بول بده ميشه عالي !!!) بيشتر توي فوروم هاي كيم بكرديم و ريويو ها رو بيدا بكنيم بهتره !!!!
    تازه رفقا اين جا به فارسي هم ترجمه مي كنن !!! ديكه بهتر از اين تابيك !!! كلش با اون سايتي كه شما كذاشتي برابري مي كنه !!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

Allods Online

این بازی رو یکی از بچه ها بهم معرفی کرده و میگه جالبه چند تا ویدئو هم که از بازی دیدم جالب به نظر میرسید و نوآوری هایی هم داشت ...اگه درباره این بازی هم اطلاعاتی دارین بزارین .

( تایپک 199 روز قبل بالا میاد ولی ارزششو داره خاک نخوره چون تایپک خوبیه ) .

داره خودمونی میشه hosein67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام کدوم یکی از این بازی هارو دانلود کنم که حجمش زیاد نباشه مثلا 3 گیگ نباشه با سرعت 128 هم بشه بازی کرد شما نظرتون چیه کدوم بازیو دانلود کنم؟

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

Allods Online

این بازی رو یکی از بچه ها بهم معرفی کرده و میگه جالبه چند تا ویدئو هم که از بازی دیدم جالب به نظر میرسید و نوآوری هایی هم داشت ...اگه درباره این بازی هم اطلاعاتی دارین بزارین .

( تایپک 199 روز قبل بالا میاد ولی ارزششو داره خاک نخوره چون تایپک خوبیه ) .
    این تاپیک بالا موندنش خیلی سخته !! چون معرفی و توضیح بازی ها کار سختیه و نیاز به تسلط به زبان و سرچ زیاد داره.
    معمولا کسایی که این کار رو می کنن و review به زبان فارسی تهیه می کنن و نقد می کنن از سایت مربوطه و یا مجله مربوطه مبالغی رو دریافت می کنن و کارشون این هست .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

12

احوال برو بچز فروم

خوب بعد از گشتن 3 ساعته فرومتون رو پیدا کردم چون قبلا این مطلب رو خوانده بودم ولی نمیدونستم کجا چون برق رفت

و بعد به بازی metin2 مشغول شدم ولی با دیدن این تاپیک و بازی های داخلش دیدم بازی های قشنگ تری هم هست
    البته با این اینترنتی که من دارم 64 نمیشه با سرعت دانلود کرد ولی خب یه درخواست دارم از همه برو بچز
    بگید بابا تو کدوم بازی رفتید تا ما هم بیایم یه قبیلهای اتحادی گروهی چیزی بابا .تا وقتی که داشتم این مطالب از صفحه 1 تا 16 میخواندم و چشمام تقریبا اینطوری شده الان
    فهمیدم هنوز تصمیم نگرفتید به کدوم بازی برید قربون دست همه برادرا و اجی ها تکلیف روشن کنید که ما بزاریم به قول معروف زیر دانلود
    ولی یکی از دوستای من که قبلا روهان بازی میکرده میگه اولاش خیلی بد بود ولی اخرای کار میگفت هر روز یه چیز جدید میومد و حتا 1 نفر داخل بازی مثل یه نفر دیگه نبود چون خیلی جهان بزرگی داره و...
    به نظر من هم همون بهتره
    ولی خب بازم انتخاب با بزرگترای مجلس
    خیلی حرف زدم نه؟؟؟؟؟ شرمند اخه خیلی پر حرفم ولی خراب رفیق

به هر حال بهم بگید کدوم بازی؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان بچه هایی که فری بازی میکنن shaiya رو بازی میکنن.میتونی بری تاپیکش رو ببینی.
    perfect world international هم قشنگه.تاپیکش هم هست.

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

جون هر کی دوست دارین این تاپیک رو بالا نیارین !
    تصمیم گرفته شد lol همون shaiya و perfect world بازی می کنیم !
    اکثر این بازی هایی که معرفی شده مسکل گرافیکی دارن یعنی کسی که بازی های روز مثل crysis رو بازی کرده عمرا نمی تونه گرافیک این بازی ها رو تحمل کنه . تو اینا shaiya و POW بهتر هستن .
    البته اگه می تونین پول بدین و بازی free نکنین که کلی بازی خوب هست !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض بهترین بازی مربی‌ گری فوتبال آنلاین

Trophy Manager

کد:
    تروفی منیجر بازی مربی‌ گری فوتبال آنلاینه که از لحاظ امکانات طراحی و خیلی‌ چیزای دیگه از بازی‌های مشابه مثل هتریک خیلی‌ جلو تره.

فقط به علت تبلیغات نا‌ مناسب تو ایران زیاد جدا نیفتاده و الان لیگ ایران تو این بازی در حال مرگه.

این بازی به زودی به بازی‌های فیسبوک اضافه می‌شه. امیدوارم که با اضافه شدن تیم‌های ایرانی‌ جدید بتونیم تیم ملی‌ خوبی‌ داشته باشیم

به شدت به کاربر خوره فوتبال و بازی احتیاج داره این سایت. الان بهترین وقت برای عضو شدن تو سایت هست. چون ب`د از ۲ فصل موفق می‌تونین به لیگ برتر صعود کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه A.Fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Heart of the Sun

پيش فرض

آقا این Runes of Magic تاپیک اختصاصی نداره؟
    Last edited by A.Fire; 10-07-2010 at 23:30.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •