این بازی چند تا دی وی دیه؟
چه سیستمی میخواد؟
این بازی چند تا دی وی دیه؟
چه سیستمی میخواد؟
فکر کنم بازیش خیلی قشنگ باشه ... هر چی باشه کار راک استاره ... ولی باید یه اسم دیگه واسش میزاشت.
دوست عزیز هنوز اطلاعات جامعی از بازی منتشر نشده ! چه برسه به دی وی دی و سیستم بازی ! هنوز مشخص نیستاین بازی چند تا دی وی دیه؟
چه سیستمی میخواد؟
دقیقا باهات موافقم !! بازیش 100% قشنگ میشه ! ولی مشکل بازی اساسیه !!! این یعنی نابود کردن سری مکس پین !!فکر کنم بازیش خیلی قشنگ باشه ... هر چی باشه کار راک استاره ... ولی باید یه اسم دیگه واسش میزاشت.
اخه مکس رو انقد پیر نشون دادن درسته ؟! یوبی سافت رفت سم رو پیر کرد ! الان دوباره قویش کرد اما اینا مکس خوشتیپ رو
تبدیل کردن به یک قاتل جانی !! ریش براش گذاشتن !! کچلش کردن !! با زیر پیرن انداختنش وسط یک ابادی بره ادم بکشه !! اصلا از
پایه مشکل داره این بازی 2 چیزش باید کلا عوض شه :
1. چهره کارکتر !!
2. محیط بازی !!
کجاییی Remedy که max payne رو نابود کردن !!؟
این بحث رو همینجا تموم میکنم از شما هم میخوام دیگه این بحث رو ادامه ندید چون مدیرا 100% با این روند
مخالفن و تایپک رو قفل میکنن.
با تشکر ، خشایار
Last edited by Khashayar King; 20-06-2009 at 23:00.
منم مواقفقم, ولی اینو نباید فراموش بشه که راک استار گند زنده به بازی............این بحث رو همینجا تموم میکنم از شما هم میخوام دیگه این بحث رو ادامه ندید چون مدیرا 100% با این روند
مخالفن و تایپک رو قفل میکنن.
Max Payne چیزهایی داشت که مختص خودش بود .
تاریکی محیط ، محله های پایین نیویورک ، ابرانسان نبودن مکس ، سناریوی زیبا ، گرافیک خوب ، صداهای قشنگ ، موسیقی به یاد ماندنی و...
اگه یادتون باشه ، مکس پین اولین بازی ای بود که از چهره واقعی انسان برای کاراکترها استفاده شد که این اتفاق در سال 2001 افتاد
و بعد از اون بود که همه بازیها از این روش استفاده کردند .
Max Payne در سال 2001 بهترین بازی از دیدگاه بازیخورها هم شد .
بعد از اون بود که گیمهای دیگه ای شبیه به اون ساخته شدند .
آخرین اونها Stranglehold بود که زیر نظر جان وو ساخته شد و از لحاظ حرکات کاراکتر شبیه به مکس پین بود و حتی پیشرفته تر ، اما چیزهای دیگه ای که در بالا بهشون اشاره کردم رو نداشت .
حالا وقتی این عکسهای مکس پین 3 رو نگاه می ندازم ، به جای اینکه به یاد شماره های قبلی مکس پین بیفتم ، به یاد استرنگلهولد میفتم .
همه چیزش شبیه به اون شده به جز قیافه خود مکس ، که البته اون هم تعریفی نداره . محیطش باز شده و روشن مثل استرنگلهولد ، گرافیکش شبیه به اونه و ...
به قول دوستان ، شاید بازی خوبی از آب در بیاد اما به قیمت از دست رفتن بازی زیبایی به نام Max Payne البته واقعی .
ببخشید این عکس از کدوم بازیه ؟ تا اونجایی که من میدونم ماله مکس پین 1 ، 2 و 3 نیست !![]()
فک کنم برای بازی استرانگهولد ! (اگه درست گفته باشم ) باشه !؟ نه ؟!
با تشکر ، خشایار
عرضه این بازی به طور رسمی برای 30 نوامبر تاریخ خورد.
حالا این قدر ایراد نگیرید این covection هم که اومده بود خدایی اولش میگفتن این بازی کارش تمومه ولی حالا ببنیید چه کار میکنید
براش اینقدر زود قضاوت نکنید شاید تو این بازی هم بشه نو اوری یا خلاقیتی دید !!!
آره فکر کنم استرانگهولد باشه .... عجب بازی بود یادش بخیر خیلی حال داد.ببخشید این عکس از کدوم بازیه ؟ تا اونجایی که من میدونم ماله مکس پین 1 ، 2 و 3 نیست !
فک کنم برای بازی استرانگهولد ! (اگه درست گفته باشم ) باشه !؟ نه ؟!
با تشکر ، خشایار
من مطمئنم بازیش شاهکار از آب در میاد ... حالا ببینید.
قبلا که میگفتن AlanWake جایگزین بازی مکس پین میشه .اینا خودشونم نمیدونن میخوان چی کار کنن.
لطفا اطلاعاتی در مورد گیم پلی و اینجور چیزای بازی دارید بزارید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)