خوب من هم اين پيروزي رو به تمام مردم كريمان تبريك وگوييم
امير جان اگر درصدش بالا باشه ما نيستيم![]()
خوب من هم اين پيروزي رو به تمام مردم كريمان تبريك وگوييم
امير جان اگر درصدش بالا باشه ما نيستيم![]()
مدیرعامل باشگاه مس کرمان گفت: با پیروزی پرگل برابر پیکان نه تنها صعودمان به لیگ قهرمانان آسیا را قطعی کردیم بلکه قدرت تیم مس را به رخ فوتبال ایران کشیدیم.
به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا برهانی نژاد که پس از پیروزی تیمش برابر پیکان و کسب سهمیه حضور در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا در جمع خبرنگاران سخن می گفت، ضمن بیان مطلب فوق افزود: تیم ما در این بازی با یک مساوی هم می توانست آسیایی شود اما با یک پیروزی قاطع برابر پیکان نشان دادیم نگاه ما بالاتر از کسب عنوان سوم لیگ برتر بود زیرا می خواستیم صلابت و قدرت خود را به رخ فوتبال ایران بکشیم.
وی ادامه داد: در دیدار با پیکان با تمام توان به میدان رفتیم و از همان ابتدای مسابقه با حملات منسجم دفاع چند لایه تیم پیکان که یکی از بهترین خطوط دفاعی لیگ را در اختیار داشت را باز کردیم و با تحمیل شکست 4 بر صفر به حریف سهمیه حضور در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا را بدون هیچ حرف و حدیثی کسب کردیم.
مدیرعامل باشگاه مس کرمان همچنین تاکید کرد: از امروز ستاد ویژهای را برای حضور پرقدرت تیم مس کرمان در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا تشکیل می دهیم تا از بهترین امکانات برای موفقیت در رقابتهای معتبر آسیایی استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه در ابتدا برای تمدید قرارداد مظلومی و ستارگان این تیم از جمله رحمتی، صادقی و ... گام برمی داریم، افزود: می خواهیم تمام ستارگان خود را حفظ کنیم و با جذب بازیکنان بزرگ دیگر، با قدرت هر چه بیشتر در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا شرکت خواهیم کرد.
برهانی نژاد در پایان گفت: تا دیروز مسئولیت ما در قبال باشگاه مس کرمان و مردم خونگرم این شهر بود اما از امروز باید برنامه ریزی ما بسیار وسیع و گسترده تر باشد تا در مسابقات آینده بتوانیم به بهترین شکل از اعتبار فوتبال ایران در قاره آسیا دفاع کنیم.
دیدار تیمهای فوتبال مس کرمان و پیکان قزوین که عصر روز یکشنبه در کرمان برگزار شد با برتری 4 بر صفر شاگردان پرویز مظلومی و صعود این تیم به رقابتهای فصل آینده لیگ قهرمانان آسیا به پایان رسید.
منبع: سایت رسمی صنعت مس کرمان
نمودار پیشرفت تیم های مس و پیکان در طول لیگ برتر 87-88
![]()
سايت کنفدراسيون فوتبال آسيا در گزارشي به صعود تيم فوتبال صنعت مس به رقابتهاي جام باشگاههاي آسيا پرداخت .
در اين گزارش با عنوان کرمان آسيايي شد، آمده است:
تماشاگران كرمانی بهترين جشن را براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا داشتند. آنها با پيروزي4 برصفر مقابل تيم پيكان موفق شدند به امتياز 61 برسند وسومين تيم ايراني ليگ قهرمانان آسيا در سال آينده لقب بگيرند. .بازيكنان مس در اين ديدار اولين گل خود را در دقيقه3 و توسط مصطفي صيفي به ثمر رساندند، گل دوم مس را هم ابراهيمي به ثمر رساند تا بازي در نيمه اول 2برصفر به نفع مس به اتمام برسد. گلهاي نيمه دوم مس را هم فاطمي و ادينهو به ثمر رساندند در حالي كه در نيمه اول فراز فاطمي يك پنالتي را هم از دست داده بود.
استاندار کرمان در پيامی صعود تيم فوتبال صنعت مس به رقابتهای جام باشگاههاي آسيا را تبريک گفت.
در اين پيام آمده است؛ پيروزی تيم صنعت مس کرمان و راهيابي آن به مسابقات آسيايي موجي از شعف و شادی در ميان مردم قهرمان پرور استان کرمان و دوستداران ورزش فوتبال ايجاد کرد.
نام کرمان و کرماني همواره بربلنداي تاريخ به نيکي درخشيده است و اينبار نيز فرزندان اين سامان با شايستگی هر چه تمامتر بيرق پيروزی و افتخار را بر تارک قله ورزش به اهتزار در آوردند .
اينجانب به عنوان خادم کوچک کرمانيان سجده شکر به درگاه خالق بي نياز فرود آورده با تبريک صميمانه اين پيروزي دلنشين موفقيت و سربلندی روز افزون کرمان عزيز و فرزندان دليرش را از خداوند متعال مسئلت دارم.
در پايان از همه دست اندرکاران عرصه ورزش استان به ويژه ورزش فوتبال، مربيان، مديران و بازيکنان و هواداران خوب و شايسته فوتبال کرمان و نيز عموم مردم خوب خطه کرمان که همواره حامي صادق ورزش استان بوده اند قدرداني مي نمايم.
و من الله التوفيق حبيب الله دهمرده استاندار کرمان
نمی دونم چرا ولی خیلی از برهانی نژاذ خوشم میاد !!
از جناب دکتر دهمرده هم کمال تشکر رو داریـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــم
آخه آدم با کفایتیه. واقعا رو یه سال بد رقم تیمو ساخت.
فقط نفهمیدم چرا ترقه زدن کنارش. اون دیوونه ای که این کارو کرد نمی فهمید این بابا خودیه؟![]()
احتمالا قاتی کرده بود !!
پول که داریمکیو میگین جذب کنیم ؟! من کریمی رو پیشنهاد میکنم !1
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)