در ضمن می توانید با جنتلمن های دیگر Duel کنید و تکنولوژی اونارو بگیرید !
در ضمن می توانید با جنتلمن های دیگر Duel کنید و تکنولوژی اونارو بگیرید !
یه قسمتهایی تو قاره امریکا هست که نمیشه اونارو بگیری و هیچ ملیتی هم در اونجا قسمتها نیست کسی میدونه اونارو چجوری باید گرفت.
اونا فقط برای trade هستند شما کشتی های تجاری خود را روی لنگرهای نشان داده شده قرار می دهیدتا عکس سکه روی پنجره ظاهر بشه.
آقا من هیچی سر در نمیارم!
یکی یک آموزش pdf فارسی اگه پیدا کرده بزاره !!!
کامل!!ً
که غیر ممکنه
خیلی خرت و پرت داره ولی صدام درست شده فوق العاده شده جنگای دریایی!
من هیچی سر در نمیارم همینطوری الکی آپگرید میکنم و میرم حمله!
البته به فرنسه حمله کردم دهنمو سرویس کرد
آمریکا رو کلا گرفتم ( البته فکر کنم هیچی نداشت)
ولی در هر صورت یک توضیحی به نحوه ی آپگرید کردن مدرسه ها و این دانش چجوری به دست بیارم و ... .
اموزش فارسی حالا حالاها گیرت نمیاد ولی تو سایت totalwar.ir یه چیزایی گیر میاری
یه کار جالب اون مقلدهای دینی رو فرستادم به یکی از شهر های سرخ پوستا تو امرکا بعد از 2 دوره حالا موتونم سرباز سرخپوست بهسازم با لباس ارتشیه کشور خودم!
اون مبلغ ها واسه اونن که بتونی دینه خودت رو اگه تو شهرات محبوبیتش کمه بالا ببری و اگر هم خواستی بفرستی کشور های دیگه!
کسی میدونی چطوری میشه جنتلمن درست کرد یدونه داشتم تجربشم خیلی بالا بود بر اثر بالا بودن سن مرد.
سلام
من بازی رو از همین p30world خریدم ولی وقتی داره فیلم نشون میده همش stop داره, حالا باید چکار کنم تا درست بشه؟
دوستان... من Show CPU moves رو غیر فعال کردم... اما بازم موقع رفتن به turn بعدی... بیشتر از 2 دقیقه طول میکشه..
مخصوصا روی بریتانیا خیلی مکس میکنه!
کسی این مشکل رو نداره؟
بچه ها کسی میدونه چطور میشه انقلاب کرد و نوع حکومت خودت رو تغییر بدی از پادشاهی خسته شدم میخوام حکومت جمهوری بشه ؟؟؟ :d
و در ضمن چطور میشه مستعمره بگیری ؟؟؟
من با ایران دارم بازی میکنم و تمام مناطق امپراطوری عثمانی و قفقاز و شمال آفریقا رو دارم و با اسپانیا همسایه هستم ...
دیفیکالتیم هم مدیوم بوده !!!
و الان جزو قویترین کشور های map هستم .....
کسانی که دنبال ترینر بازی رو داشته باشند، CheatHappend یک ترینر باحال گذاشته
ولی......... باید حتما عضو سایت باشی![]()
راستی بالاخره کسی نمیدونه که کی نسخه سالم بازی میاد؟؟؟ ما هنوز منتظریم.
در ضمن من هر مغازه ای که رفتم، خبری از این بازی نبود. از کجا میشه تهیه کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)