حمید ترکوندی با این پکی که گذاشتی دمت گرم![]()
حمید ترکوندی با این پکی که گذاشتی دمت گرم![]()
سلام
معلومه که به درد میخوره . خیلی خوب میشه اگه یادمون بدی . ( منتظر )
سلام به همه دوستان
روش کار به این صورت است:
- با کابل usb گوشیتون رو به صورت transfer file به کامپیوتر وصل کنید ( در این حالت مموری کارت گوشی به صورت یک درایو شناخته میشه )
2- فایل ضمیمه رو دانلود و unzip کنید
3- فایل های داخل resource.zip رو بعد از خارج کردن از زیپ درون شاخه resource موجود در مموری کارت کپی کنید
4- گوشیتون رو خاموش و روشن کنی
توضیحات ( مهم ) :
1-فولدر ريسورس در داخل درايو مموري كارت موجود هست و تنها بايد فولدرهايي apps و ZSBLIE و ساير فولدرهاي موجود داخل فايل زيپ رو به داخل فولدر ريسورس مموري كارت منتقل كرد.
2-دوستان حتما و حتما قبل از اين که فولدر ريسورس را در فولدر ريسورس گوشي کپي کنيد حتما از فولدر ريسورس خود گوشي کپي تهيه کرده و در کامپيوتر نگهداري کنيد تا اگر خواستيد گوشي به حالت اول بر گرده مشکلي نداشته باشيد.
با تشکر از دوست خوبم mehdimaleki04کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من چون خودم p990 ندارم نتونستم امتحان کنم در صورتی که مشکلی پیش بیاد به عهده خودتون است![]()
Last edited by hamid00009; 20-07-2008 at 09:15.
اینم سری اول
برای جایگزین شدن آیکن ها باید فایل ضمیمه رو بعد از آنزیپ کردن داخل رم و آدرس \resource\apps کپی کنید
البته فایل های پست قبل باید سر جاشون باشن و فقط این فایل جایگزین فایل همنام قبلی میشه و بلافاصله بعد از جدا کردن کابل usb میتونین تغییرات ایجاد شده رو ببینید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دست شما درد نکنه خيلى ممنون از معرفى آيکن هاى p990 ولى يه خواهش اونم اينکه کسى امتحان کرده يا نه ؟
من خودم نصب نکردم ( چون گوشیم p1 ) ولی تو یه کلوپ دیدم نصب کرده بودن مشکلی نداشتن نترس مشکلی پیش نمییاد انشائ الله
توجه (تکرار) : -دوستان حتما و حتما قبل از اين که فولدر ريسورس را در فولدر ريسورس گوشي کپي کنيد حتما از فولدر ريسورس خود گوشي کپي تهيه کرده و در کامپيوتر نگهداري کنيد تا اگر خواستيد گوشي به حالت اول بر گرده مشکلي نداشته باشيد.
به نظر من امتحان نکنی بهتره چون اگه دقت کرده باشی همه پست ها برای گوشیهای
w960 و w950 و p1 و m600 هستش اصلا" من فکر میکم باید اسم این تایپکس رو تغییر بدن
![]()
محمد جان چند پست بالا مخصوص P990 !!!!!
سلام
راهی نیست که اون چند تا آیکون باقیمونده هم تغییر شکل بدن ؟
سلام
آره محمد جان منم باهات موافقم . يعنى فقط بايد با همين آيکن ها بسوزيم و بسازيم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)