برو اينجا جوابتو دادم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برو اينجا جوابتو دادم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا راهیافت فارسی بازی resident evil 3 بذارید ممنونم
منظورت از راهيافت چيه؟
دوست من سلام
توی همه ی سایتها راهنمایی هایی که افرادی که قبلا یه بازی رو انجام دادن به دیگران میکنن رو میگن راهیافت.
مثلا اینکه توی فلان اطاق باید فلان کار رو بکنی یا مثلا قاب عکس رو کنار بزنی وپشتش یه چیزی هست که باید برداری و...........
معمولا کسانی که قبلا بازی رو انجام دادن ویا کسانی که راهیافت های انگلیسی رو به فارسی ترجمه میکنن .
نمیدونم تونستم مطلب رو خوب برسونم یا نه؟
من نفهميدم بالاخره ويروس T-Virus است يا G-Virus ؟؟؟
بله متوجه شدم اما راهيافتي ندارم مگر اينكه بشينم همش رو واستون تايپ كنم
ويروس T در رزيدنت اويل 3 بود در واقع هر دوشون بودن!
اگه لطف كني كه خيلي خيلي ممنونت ميشم البته من انگليسيش رو دارم.
بازم ممنونم
باشه سعي ميكنم توي هر روز كميش رو برات تايپ كنم بزارم توي تاپيك ولي شايد كمي طول بكشه عجله كه نداريد؟
![]()
سلام .نه دوست من عجله ندارم .
بزرگواري ميكنيد. ممنونم
خب در re3 ویروس T بصورت عمومی پخش شده ، اما تنها نمونه موجود از ویروس G که ویلیا بیرکین اون رو کشف کرده و ذر Re2 در گردنبد شری قرار داشت ، به دست هنک یا آقای مرگ قرار داره . یکی از چهار کاماندویی که در re2 به ویلیام بیرکین حمله می کنن و فایلها و نمونه های تحقیقاتیش رو برای مرکز آمبرلا می دزدن ، در کل هانک یک فرد کاملا وفادار به آمبرلا هست . نمونه دیگری از ویروس G رو هم Ada از خون غول آخر re2 یا همون ویلیام بیرکین میکشه و برای آلبرت وسکر می بره ، که در 3 شما نجاتش رو نمی بینین ولی در حقیقت قبل از انفجار بزرگ نجات پیدا می کنه ، دموی این فرار در بازی Re:UC قابل مشاهده هست . در RE:UC یکجا ADA میگه اگر ویروس T این بود (مصیبتهای به بار اومده ) ویروس G چه خواهد کرد !
من سعی می کنم تو این تاپیک مختصری از ویروسها و چگونگی به وجود آمدنشون صحبت کنم . مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی از توضیحات مگی عزیز هم ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)