تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 14 اولاول ... 41011121314
نمايش نتايج 131 به 138 از 138

نام تاپيک: از كدوم كارايي موبايلتون بيشتر لذت بردين تا حالا؟؟؟

داره خودمونی میشه ms7dj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    نیشابور

پيش فرض

سلام
    *گوشی من که 6630 زیاد قابلیت خاصی نداره تازه یک بدی هم داره که اینفرارد نداره ولی وقتی نرم افزار flash lite رو نصب کردم خیلی باهاش حال کردم تازه وقتی که از سایت نرم افزار مدل سری 60 رو گرفتم نصب نشد ولی نرم افزار سری N رو که گرفتم نصب شد...!!!
    *برای یک 6600 ریموت کنترل رو نصب کردیم شبش رفتیم خیابون کلی ملتو سرکار گذاشتیم...
    *حالت tapping گوشی 5500 هم برام خیلی جالب بود یعنی یک قابلیت منحصر بفرد بود..!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه IMANOKIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

پيش فرض

سلام
    *گوشی من که 6630 زیاد قابلیت خاصی نداره تازه یک بدی هم داره که اینفرارد نداره ولی وقتی نرم افزار flash lite رو نصب کردم خیلی باهاش حال کردم تازه وقتی که از سایت نرم افزار مدل سری 60 رو گرفتم نصب نشد ولی نرم افزار سری N رو که گرفتم نصب شد...!!!
    *برای یک 6600 ریموت کنترل رو نصب کردیم شبش رفتیم خیابون کلی ملتو سرکار گذاشتیم...
    *حالت tapping گوشی 5500 هم برام خیلی جالب بود یعنی یک قابلیت منحصر بفرد بود..!!
    دوست عزيز اولا كه 6630 در دوره خودش بهترين گوشي بود و خيلي هم قابليتها داره و اولين موبايل نسل سوم نوكيا است و اولين گوشي بود كه از تكنولوژي 3G استفاده كرد ...من كه خيلي اين گوشي رو قبول دارم ...انصافا گوشي مردونه و باحاليه و ميبينين كه چقدر تو جامعه هم ازش استقبال شده و ميشه چه اون وقتي كه 400 خورده اي بود چه حالا كه 250 تومنه البته در مورد اينفرارد نظر من اينه كه نوكيا هميشه براي هر گوشيش يه كمبودي مي زاره تا بقيه مدلها هم فروش برن البته در مورد ان95 سنت شكني كرده ولي قيمت رو كه مي بيني بالاي يك ميليون

من خيلي دوست داشتم 6630 رو ريموت كنترل كنم ولي نشد به همين خاطر فروختمش .

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ميتوني در اين مورد يه كم توضيح بدي ؟! منظورت از سركار گذاشتن ملت چيه ؟! يعني چطوري ملتو سر كار گذاشتي ؟

يه چيزه ديگه:
    اگه كسي برنامه ريموت كنترل رو داره بذاره
    و طرز كار باهاشو كامل توضيح بده
    ممنون

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    نیشابور

پيش فرض

ميتوني در اين مورد يه كم توضيح بدي ؟! منظورت از سركار گذاشتن ملت چيه ؟! يعني چطوري ملتو سر كار گذاشتي ؟

يه چيزه ديگه:
    اگه كسي برنامه ريموت كنترل رو داره بذاره
    و طرز كار باهاشو كامل توضيح بده
    ممنون
    وقتی پشت ویترین یک مغاره صوتی و تصویری چند نفر وایستادن مثلا تلوزیونا رو نگاه میکنن یکدفعه خاموشش کنی
    یا صداشو زیاد کنی...کانالو عوض کنی و هزار سیخ دیگه که میتونی بزنی
    حالا صاحب مغازه و بقیه کف میکنن که خدایا چی شد.
    یا تو نمایشگاه توانمندیهای هنرستانهای فنی و حرفه ای که هر کدوم یک تلویزیون جلو غرفه شون گذاشتن.
    اونوقت کی به موبایل تو شک میکنه
    اونم تو شهر کوچیک ما که زیاد ملت از این چیزا ندیدن...

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    نیشابور

پيش فرض

ایمان عزیز
    من نگفتم که 6630 گوشیه بدیه . نسبت به قیمتش بهـــــترین گوشیه(عیبشم همون اینفرارده)... اگه اینطور نبود تا حالا صد بار عوضش کرده بودم تا حالا هم گوشی پیدا نکردم که همه امکانات رو با هم داشته باشه . خودت که بهتر میدونی گوشی بعدی من N95 (اگه قیمتش پایین بیاد) . چون تخصص من شبکه های wireless خیلی دوست دارم با wifi گوشی N95 کار کنم...
    دیگه دیر شده اگه بخوام از خوبیهای 6630 بگم چون همه میدونن چطور گوشییه و یک پیشنهاد به اونایی که دارن میکنم که نرم افزار power MP3 رو که همون winamp خودمونه روش نصب کنن بعد آهنگای MP3 رو با یک کیفیت بالایی پخش میکنه که همه کف میکنن...
    Last edited by ms7dj; 28-05-2007 at 18:31.

آخر فروم باز nima_949's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    توی یه دنیای دیگه

پيش فرض

این ریموت کنترل هم بساطیه یه بار رفتیم خونه فامیل کلی تا شب فامیلمونو سرکار گذاشتیم بنده خدا پیر هم بود

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

من که خودم موبایل ندارم ولی با بازی مار سری 60 خیلی حال میکنم

پروفشنال my_consort_is_my_life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوربین و پلیر موسیقی (ان 71)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •