کونامی
با این همه ..... این گرافیک به این مزخرفی ساخته حالا برو
فیفا
رو ببین خداست
کونامی
با این همه ..... این گرافیک به این مزخرفی ساخته حالا برو
فیفا
رو ببین خداست
هردوش خوبه..1سال وقت داری متنوع بازی کن..
چشم ناظر عزیز ولی یه توضیح بدید چطور لینک بذارم چون من یبار لینک گذاشتم ولی عجیب غریب لینک اومد دورش هزارتا نوشته اومده بود یه توضیح بده که به صورت لینک و با ضمینه ی آبی بتونم لینک بدم
تازه خیلی ها لینکی بذاریم نگاه نمیکنن لینک رو ولی اینجوری همه میرن نگاه میکنن همینجا عکس ها گذاشته بشه
سلام
مشخصات سیستم من اینه
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000+ x 2 (2.10Ghz)
ram = 2.0 GB
GPU= NVIDIA GeForce 9500 GT (PS3.0/VS3.0)
VRAM = 1.0 GB
پارسال بازی میکردم لگ داشت کمی
میخواستم بدونم امسال که میگن سنگینتر شده میتونم بازی کنم یا باید با این سیستم بیخیال این بازی بشم
لطفا راهنمایی کنید
بازی واسه ps3 اومده.البته نسخه کاملشا
برای هزارمین بار
بله یکی هستن و تفاوتی بین pc و کنسول وجود نداره
منم اين مشکلا داشتم،ماله تنظيماته دسته وکيبورده
اگه قبلا نسخه دمو نصب بوده برو داخله Documents\FIFA 12 و فايلهايي که مربوط به تنظيماته دسته بوده را پاک کن
اگه نشد بايد فعلا بيخياله دسته بشي و با کيبورد بازي کني و دسته رو در بياري يا از يه دسته اي استفاده کني که خودش تنظيماتش مچ باشه با سيستم
من خودمم يه دسته ازين آشغالا دارم که فعلا ترجيح دادم با کيبورد بازي کنم تا يه دسته viera که ميگن خودش مچ ميشه با تنظيماته بازي بگيرم
من تنها راهي که بلد بودم و واسم جواب داده همين بوده که دسته را در بيارم و با کيبوردا تنظيم کنم و بازي کنم
اگه دوستان راهي بلدند راهنمايي کنند لطفا
آقا بازي من گزارشگر عربي،اسپانيايي و فرانسوي نداره،موضوع چيه؟؟
---------- Post added at 12:11 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------
منم اين مشکلا داشتم،ماله تنظيماته دسته وکيبورده
اگه قبلا نسخه دمو نصب بوده برو داخله Documents\FIFA 12 و فايلهايي که مربوط به تنظيماته دسته بوده را پاک کن
اگه نشد بايد فعلا بيخياله دسته بشي و با کيبورد بازي کني و دسته رو در بياري يا از يه دسته اي استفاده کني که خودش تنظيماتش مچ باشه با سيستم
من خودمم يه دسته ازين آشغالا دارم که فعلا ترجيح دادم با کيبورد بازي کنم تا يه دسته viera که ميگن خودش مچ ميشه با تنظيماته بازي بگيرم
من تنها راهي که بلد بودم و واسم جواب داده همين بوده که دسته را در بيارم و با کيبوردا تنظيم کنم و بازي کنم
اگه دوستان راهي بلدند راهنمايي کنند لطفا
آقا بازي من گزارشگر عربي،اسپانيايي و فرانسوي نداره،موضوع چيه؟؟
دوستان میشه نحوه زدن ضربه آزاد پشت محوطه جریمه رو توضیح بدید؟؟مال من همش یا تو شکم دیوار دفاعی هست یا به آسمون....
بعدش می خواستم بدونم که بازی های همتون اینقدر کم خطاست؟؟بازی های من که تو کل بازی شاید دوسه تا خطا اتفاق بیفته..
شما تو زدن تکل اسلاید مشکلی ندارید؟؟.....
به نظرتون من سیستم دفاعی رو بزارم روی تاکتیکال یا بزارم روی سیستم قبلی؟؟
بازی خداییش یه سر و گردن از pes بالاست و همه چیزش حساب شدس...
از صبح اونقدر با لیورپول بازی کردم دیگه چشمم کور شده!!!
طرز قدرت دادن به بازیکنا هم تو این دو بازی خیلی جالبه(فیفا به جز ارسنال و تاتنهام و که به بعضی از بازیکناشون+(تورس) بیخودی قدرت داده قدرت بقیه تیمها رو خیلی نزدیک به بازیشون داده)
ولی تو pes نمیدونم بر چه اساسی قدرتها رو دادن!!!
ادریانوی بارسا 86 و...!!!!
تو همین مساله قدرت دادن به بازیکنا فرق این دو بازی مشخص میشه!!!
راستی تو فیفا بارسا و مسی رو چرا نسبت به نسخه ی دمو ضعیفترش کردن؟؟؟؟؟؟(البته به جز سانچز که قویترش کردن!)
+اینکه فیفا با لوکاس چه دشنمی داره که 78 بهش داده خدا میدونه!!!
عجب بازی هست این fifa 12
بچه ها یه سوال :
قضیه این تو تنظیمات چیه ؟
MSAAOption
و این ؟
wait for vsync
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)