اقا تو چپتر 7 یا 8 بود تو ارامگاه اون چند نفر رو که میکشی دیگه بعدش باید چیکار کرد؟
اقا تو چپتر 7 یا 8 بود تو ارامگاه اون چند نفر رو که میکشی دیگه بعدش باید چیکار کرد؟
شما اول تا جلو دره برید و همه رو بکشید بعدش ببینید وقتی که اون داره به پسوس شلیک میکنه و کلا حواسش یه طرف دیگه است شما کاور به کاور پیش برید تا به سمت راست
اسنایپره که میشه سمت چپ شما برید و ازونجا چون شیشه - ش شکسته راحت میتونید بزنیش کاری نداره![]()
دوستان این بازیو میتونم راحت اجرا کنم؟
VGA: GeForce 9600 gso 1.5 GB
RAM: 4 GB
CPU: AMD Athlon II X4 635 2.90 GH
آره به راحتی آب خوردن
البته رو هایش فک نکنما
ما رو باش این یارو فروشنده گفت "نوچ نمیخوره!" , منم فعلا قیدشو زدم.
فعلا که داریم میریم مسافرت. به محض اینکه برگردم میگیرمش...
سلام
دوست عزیز شما اشتباهی دارین میگین من اول چپتر رو میگم که همراه یه نفر میرین تو ارامگاه درگیر میشیم و اخر ارام
اه بغل ماشینها چندین نفر هستن که همه رو میکشی بعد میری جلو اخر ارامگاه که یه در هستش
من همه رو کشتم ولی اخر ارامگاه در قفله و موندم چیکار کنم
اینجا رو میگم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز دل ، از اون پله ها نباید بری ، کنار پله ها سمت چپ اون یارو اسنایپر رو باید بزنی بعدش دوستت همراهت میاد و در باز میکنند
دقیقا
شما تا اسنایپر رو نزنید نمی تونید از اون در برید تو....
آره رو تنظیمات پایین میتونید اجرا کنید
+
فروشگاه اینترنتی راسش من خودم نمیشناسم ...
من تو همون مرحله ي هستم كه ساختمون با بمب كار گذاشته شده ي مكس داره ميريزه....وقتي وارد يه جايي مثه بالا پشت بام همون سختمون ميشم سه نفرو ميكشم و ميرم سمت چپ همون مكان...اما وارد يه محوطه ايي مشم كه باز يه سطحي از من بالاتره و رو اون سطح(طبقه)سه تا دشمن هستن...منم از اونا پيينتره سطحم؟اونا رو ميزنم ولي ساخنمون ميريزه...جكار كنم؟اخراي بازيه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)