چقدر سرعت اینترنت ایرانسل افتضاح شوده قبلن با 21 تا 25 دانلود میکردم اما الان به زور با 4 تا 5 دانلود میکنم اگه همینطوری ادامه پیدا کنه ارزش شارژ کردن مجدد رو نداره.
چقدر سرعت اینترنت ایرانسل افتضاح شوده قبلن با 21 تا 25 دانلود میکردم اما الان به زور با 4 تا 5 دانلود میکنم اگه همینطوری ادامه پیدا کنه ارزش شارژ کردن مجدد رو نداره.
من یه جا شنیدم gprsایرانسل قوانین fair policyداره
واقعیت هست؟
با سلام
من که فعال کردم اما اصلا استفاده نمیکنم
همون روز اول که زدم دیدم اصلا گوگل رو هم باز نمیکنه
دیگه دورش و خط کشیدم
فعلا بدترین سرویس حال حاظر دنیای بشری که تاکنون به خودش دیده هست به نظرم
موفق باشید.
با سلام
بله داره
و قبلا هم داشت و خیلی هم سقفش کم بود
اما الان هم داره اما سقفش بالاس
یکی از دوستان که حساب کرده بود چیزی حدود 120 گیگ هست
موفق باشید.
البته اينجا يكي از بهترين سرويس حال حاظر دنیای بشری که تاکنون به خودش دیده هست به نظرم
ای بابا این چه وضعشه... ری دن با این سرویس مزخرفشون... واسه چی و به چه دلیل مزخرفی به خودشون اجازه دادن که سرورای یاهو مسنجر رو بلوکه کنن... انقدر پینگش داغونه که چیز پی ان و چیز شکن هیچی کار نمیکنه کارم کنه عین آدم کار نمیکنه...
پس این سرویس *** به چه دردی میخوره......؟؟؟!!!!!! الان انقدر اعصابم داغونه دلم میخواد زنگ بزنم فحشو بکشم به اول و آخر شرکت مزخرفشون...... تمام کارامون رو زمین مونده به امید این سرویس ***** و اعصابمونو به ***** داده....... *********
واقعاً به چه هدفی کاری کردن که SSL اینطور به زور کار کنه و هر چی سایت میخوای لاگین کنی یا بری توشون و به پروتوکل SSL نیاز دارن رو گیر میکنه و نمیره.....
Last edited by Cleeev; 17-10-2010 at 00:03.
من فردا زنگ میزنم پشتیبانی... چون مسنجر روی گوشی هم 20 دقیقه یک باز قطع میشه!! باید دوباره لاگین کنی!!
آره
قبول دارم
مزخرف شده
مخصوصا یاهو مسنجر که مشکل خیلی هاست!!!
سلام . من گوشیه سامسونگ ی780 دارم . ولی نمی تونم . تو اون مکانی که می خوام E داشته باشم . به نظر شما باید چه کار کنم. مثلا تا پشت دره خونه سرویس می ده ولی وارد خونه میشم .G میشه . .
وسوال دیگم در مورد خرید ن گوشی سیمبیان 60 ورژن 3 هست .. شما یک گوشی خیلی خیلی ارزون که EDGE کلاس 32 رو هم ساپورت کنه معرفی کنید ..
ممنونم
با سلام
پس توی اون منطقه که خونتون هست امواج کم هست و نمیتونه پیدا کنه و کانکت شه
فکر نکنم راهی باشه اگه هم هست دوستان راهنمایی کنن دوستمون رو
موفق باشید.
امروز بسته یه روزه رو فعال کردم پینگ 540 بود سرعت هم از 20 تا30 متغییر بود کلن این ایرانسل اینجا خوب جواب میده.
اگه محدودیتش 120گیگ هست پس چرا من وقتی از حدودای 70 80 مگ بیشتر دانلود میکنم
همش قطع میشه و سرعتش میاد پایین؟
چــــــــــــــــــــــــ ــرا؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)