اره edgeبا حد اکثر سرعت رو جواب میده البته بستگی داره تو چه ساعتی از روز کانکت بشی.
من که روزانه تا 150 مگ تونستم دانلود کنم.
اره edgeبا حد اکثر سرعت رو جواب میده البته بستگی داره تو چه ساعتی از روز کانکت بشی.
من که روزانه تا 150 مگ تونستم دانلود کنم.
به به حا ج آقا عندالمومنين
حاجي ماله ما كه اصلا اينطور نيست ممكنه از گوشيت باشه من سامسونگ امنيا دارم تا بهم بزنگن ارتباط ديتا قطع و گوشي زنگ كيخوره
دوست عزیز معرفی این قبیل نرم افزار ها طبق قوانین فروم ممنوع است!
در ضمن فقط 150 مگ در 1 روز؟! من مشتری یک سریال هستم. وقتی میاد 350 مگ رو 3 ساعت و خورده ای (در حالت خوبش و یه کمی بیشتر اگه کند باشه) با همین ایرانسل دانلود میکنم. چی شده که شما به 150 مگ در یک روز میگید زیاد؟!
برای دوستانی هم که از نرم افزار تونل که ایشون معرفی کرد میخوان استفاده کنند بگم که اصلاً اینطوری که این دوستمون میگه نیست و این نرم افزار (مثل بقیه نرم افزارهای هم رده اون) نه تنها باعث افزایش سرعت نمیشه بلکه افت سرعت هم پیدا میکنه. من از یکی دو سال پیش این نرم افزار رو برای مواقع ضروری استفاده میکردم عصر ها و اول شب اصلاً به حدی میرسه که به زحمت وصل میشه!
درسته. البته ما مو می بینم و شما پیچش مو!!!
مقصود از معرفی نرم افزار دوستمون فقط جهت ارتقاء کیفیت در این سیستم هست.
و الا چیزی که پره شیلتر شکن!!
ولی خوب اکثر این نوع نرم افزارها کارهای زیادی انجام میدن. مقصود دوستمون همون موضوع بود . رسیدن سرعت بالاتر!
![]()
به طور طبيعي با سرعت 25 تا 30 شما توي 24 ساعت ميتونيد 2 گيگ دانلود كنيد.ولي اگه با گوشي بخاهيد اين كارو انجام بديد رسما پدر گوشي در مياد تازه كلي قطعي داره!من يه روز 750 مگابايت دانلود كردم.
دوست عزیز من منظورم از edge نرم افزار نبود .
منظورم قابلیت گوشی بود.
من بیشترین حدی که تونستن دا کنم رو گفتم و منظورم این نبود که زیاد هست.
اخه برای من در صورت دانلود ،که اگه یه خورده زیاد بشه همش دیس کانکت میشه.
دوستان توی این کنترل حساب اینترنتی ایرانسل میشه دید چقدر اینترنت مصرف کردیم؟
من تا حالا بسته شبانه داشتم اما از دو شب پیش دیگه وصل نمیشد. هنوز یک هفته هم مونده تا وقتش تموم بشه. من که ازش راضی بودم تو این مدت و میخوام بسته نامحدود روزانه رو فعال کنم
اما الان که سیمکارت رو شارژ کردم اومدم تست کنم ببینم وصل میشه یا نه (با توجه به اینکه امروز پنجشنبه هست). وصل شد ولی از شارژم کم میکنه
دوستانی که از بسته روزانه استفاده میکنند مشکلی باهاش ندارند؟ یه وقت 10 تومن رو کم نکنه بعد دوباره چند روز دیگه قطع بشه و از شارژم کم کنه (اونم با این ارقام نجومی!)
دوست عزیز برداشت من این بود که شما دارید با استفاده از اون نرم افزار مقدار رو میگید خواستم بگم که دوستان بیخودی روش وقت نزارن! معذرت میخوام ظاهراً بد برداشت کردمدوست عزیز من منظورم از edge نرم افزار نبود .
منظورم قابلیت گوشی بود.
من بیشترین حدی که تونستن دا کنم رو گفتم و منظورم این نبود که زیاد هست.
اخه برای من در صورت دانلود ،که اگه یه خورده زیاد بشه همش دیس کانکت میشه.
خوب اولین موضوعی که باید چک کنین فاصله ی BTS از منطقه تون هست . واسه این کار باید از برنامه ی Google map استفاده کنین که بهتون BTS ی که ازش دارین سرویس میگیرن رو نشون میده!
بله میشه!!
میگه چقدر مصرف کردین و چقدر مونده و اینا!!
اگه وصل نمیشه مطمعنا اختلال شبکه هست. دارن شبکه رو ارتقاء میدن و ممکنه چند روزی قطع بشه. با اینکه من یک هفته ای قطع بودم ولی الان حسابی راضی هستم از این قطعی سرعتم از 20 رسید به 35
اس ام اس فعال سازی اومد؟
فکر نکنم کم کنه ها!!!
شما سیم کارتت فعال باشه و بعد از فرستادن کد پیغام فعال سازی واستون بیاد مشکلی نیست!!
من واقعا واسم عجیبه که چطور این طوری میشه!!
من همراه اول که ی ماهه فعال کردم واسه مشکل اختلال شبکه زنگ زدم پشتیبانی ،؛ میدونست کی فعال کردم. تا کی هست چقدر استفاده کردم!!
البته نامحدود هست ولی خوب واسه اینکه مطمعن بشه که من این بسته رو خریدم رفت تو ریز مصرف!!!
گفت شما توی این یک هفته 800 مگ دانلود داشتین!!
واقعا هم همینطور بود من اون هفته ی اول کاری نکردم زیاد!!
شما روی سیم کارت اعتباری تست کن و بیش از اون اعتبار تو سیم کارتت شارژ نگه ندار. اینطوری دیگه از همه چیز مطمعن میشی!!
من شارژ که کردم 900 تومن تو حسابم موند!!
یک قرون هم کم نکرد تا آخرش!!تازه یه ماهم بیشتر شد فکر کنم یه 30 ساعتی بیشتر از یک ماه شد که فعال بود بستم !!!
والا من که خودم سیم کارت ایرانسل استفاده نمیکنم زیاد سر در نمیارم. همینطوری سه چهار تا ایرانسل خانواده تو خونه داریم هر کدومش مال یه نفر که استفاده نمیکنههر کی هر وقت لازم داشته باشه از اینا استفاده میکنه
من امروز از 130 یوزر و پسورد خدمات اینترنتی رو گرفتم و وارد شدم. اونجا زده بود که سیمکارت فعال هست مشخصات صاحبش هم بود. اما چیزی در مورد بسته های GPRS نتونستم تو اون قسمت پیدا کنم!
در مورد هزینه ها هم مطمئنم که کم میکنه. چون سیمکارت اعتباری هست. تا زمانی که شارژ نداشت با وجود اینکه بسته شبانه فعال بود ولی این دو سه شب تا همین امروز وصل نمیشد. امروز به محض اینکه شارژ کردم وصل شد اما هر چی استفاده میکردم از شارژش کم میکرد
تا حالا پیش نیومده بگم!!!! من هر وقت فعال کردم فعال شده و هیچی هم کم نکرده!!!
شده من با فعلا سازی تعرفه ی 1 روزه اش 1 گیگ دانلود کردم ولی قطع نشدم شارژم کم نکرده!
در مورد بسته های GPRS که توی طرح پاییزه توضیح داده. تو بخش طرح های تشویقی!
کلا همه میگن سیستم ایرانسل خیلی بهتره ( خودمم قبول دارم ) هرکی در منطقه اش ایرانسل خوب جواب میده یه شانس بزرگ رو داره. من همراه اول استفاده میکن ولی خوب هنوز هم 20 دقیقه یک بار قطع میشم!!
قطع یعنی سند و رسیو متوقف میشه باید حتما دوباره کانکت کنم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)