بازیکنم در حال دویدن پاش میگیره !
118kb 3gp (با موبایل گرفتم )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازیکنم در حال دویدن پاش میگیره !
118kb 3gp (با موبایل گرفتم )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستش من آخرین باری که فیفا بازی کرده بودم ، فیفا 2004 بود...ازون به بعد همش PES بازی میکردم..تا اینکه دیروز رفتم فیفا 12 رو خریدم...
واقعا محشره ، خیلی از PES سرتره
لیست استادیم ها در بازیمحتوای مخفی: لیست
مقایسه کنید
عکس اولی مربوط به pes 2012
و دومی مربوط به fifa 12
نورپردازی ای که تو سایه در fifa 12 انجام شده بهتر از pes 2012 هستو نقشه ی بازی هم در فیفا کمرنگ دیده میشه که جلوی دید در بازی رو نگیره چیزی که در pes ها خیلی آزار دهنده بود و همیشه بازیکن پشت نقشه محو میشد.
در فیفا اگر بازیکن به پشت نقشه بیوفته،نقشه بسیار کمرنگتر میشه و به هیچ وجه موجب آزار نمیشه.
اعلام نتایج در فیفا بسیار زیباتر طراحی شده.
در pes دو نتیجه رو با فاصله گذاشته اند
PCR1 MCU0
ولی در فیفا بسیار زیباتر طراحی شده
BAR0 0MIL
این عکس نشون میده که همیشه گرافیک pes هم داره شبیه تر میشه به فیفا و تا سال دیگه احتمالا pes میشه فیفای جدید
به تنوع رنگ در عکس فیفا و pes توجه کنید که رنگ های شادابتر و بیشتر و زیباتر در بازی فیفا بوده و هست و از نظر گرافیکی فعلا فیفا یک قدم جلوتره.
Last edited by ahmad rezaa; 30-09-2011 at 16:05.
چرا تو فیفا 12 وقتی پاس میدی بازیکنی که توپ و میگیره یک ضربه اضافی میزنه و توپ میفته جلو !؟؟؟!
فیفا 12 نسخه پی سی رو نصب کردم!
خوشبختانه تمام مشکلاتی که تو نسخه دمو بود اینجا بر طرف شده مثل، لگ - کنترولر و تا حدودی نور پردازی. فقط بنظرم چمن توی فیفا 11 خیلی بهتر بود اما تو 12 به خوبی 11 نیست.
سرعت بازی هم بیشتر شده!
بله تو نسخه ی قبلی فقط جان چمپیون بود
اون یکی تیم گزارشگری هم خیلی خوب گزارش میکنن مثلا داشتم با لیورپول بازی میکردم که دیدم داره درباره ی حادثه ی هیلزبرو حرف میزنه
دیروز یک صحنه جالب اتفاق افتاد
من با په په یک تکل روی پای مسی زدم داور کارت زرد داد
بعد په په شاکی شد داشت میرفت سمت داور که کتکش بزنه اما یکی از بازیکن های تیم اومد په په رو حل داد و بردش عقب که به داور اعتراض نکنه
په په تو بغل هم تیمیش همچنان داشت به داور فحش میداد و سعی میکرد که بره سمت داور
من که بازیو با 2 گیگ رم و اینتل کور تو دو 2.2 و گرافیک جی فوری 8600 MGT بدون کوچکترین لگ و روی بالاترین جزییات بازی میکنم
گزارششم کامله و اسم همرو میگه
[QUOTE=ahmad rezaa;6512553]مقایسه کنید
عکس اولی مربوط به pes 2012
و دومی مربوط به fifa 12
نورپردازی ای که تو سایه در fifa 12 انجام شده بهتر از pes 2012 هستو نقشه ی بازی هم در فیفا کمرنگ دیده میشه که جلوی دید در بازی رو نگیره چیزی که در pes ها خیلی آزار دهنده بود و همیشه بازیکن پشت نقشه محو میشد.
در فیفا اگر بازیکن به پشت نقشه بیوفته،نقشه بسیار کمرنگتر میشه و به هیچ وجه موجب آزار نمیشه.
اعلام نتایج در فیفا بسیار زیباتر طراحی شده.
در pes دو نتیجه رو با فاصله گذاشته اند
PCR1 MCU0
ولی در فیفا بسیار زیباتر طراحی شده
BAR0 0MIL
این عکس نشون میده که همیشه گرافیک pes هم داره شبیه تر میشه به فیفا و تا سال دیگه احتمالا pes میشه فیفای جدید
به تنوع رنگ در عکس فیفا و pes توجه کنید که رنگ های شادابتر و بیشتر و زیباتر در بازی فیفا بوده و هست و از نظر گرافیکی فعلا فیفا یک قدم جلوتره.
اصل بنظرمن گيم پلي بازي و اون حسي كه احساس كني واقعا داري فوتبال بازي ميكني
يه نكته ايي بنظرم رسيد:مثلا فورلان ٨٤ هستش و نوشته در st وfc متونه بازي كنه.ورژن ١١ اگه مثلا مسي كه ٩٠ بودو در بهترين جاش ميذاشتم ٩٠ميموند ولي ميبردمش هافبك وسط ميشد ٧٩.ولي تو 12 تو هر پستي بزاري مسي ميشه ٩٠.ماله من نسخه اصل نيست يا ماله شمام اينطوريه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)