ممنون از راهنمایتون ، حالا آپدیت میکنم نتیجه رو میگم ...
بازم مرسی ;
ممنون از راهنمایتون ، حالا آپدیت میکنم نتیجه رو میگم ...
بازم مرسی ;
اگر درست آپدیت کنی به احتمال خیلی زیاد اکثر مشکلاتش حل میشه و مثل حامد میگی فقط پی1.![]()
تورو خدا اگه کسی درایور p1 برای xp داره آپلود کنه اینجا بذاره آخه گوشی به کامپیوتر وصل نمیشه اینجوری نمیسه آپدیت کنم
کمک کنین تو رو خدا ...
مرسی ;
Last edited by keuo; 18-04-2008 at 18:51.
منظورتون از درایو چی هست؟
اگه منظورت برنامه PC Suite هست از لینک زیر میتونید آخرین نسخه این برنامه رو که بر روی تمام نسخه های ویندوز
2000 معمولی به بالا کار میکنه دانلود کنید.
اگر هم منظورتون برنامه ای است که توسط اون خود گوشی رو آپدیت میکنند و بهش میگند Update Serviceکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میتونید از لینک زیر دانلود کنید. برای آپدیت کردن گوشی توسط این برنامه نیاز به نصب PC Suite و
Adobe Flash Player بر روی سیستمتون دارید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با اجازه استاد zhina:
البته اگه فریمور خاصی مورد نظر باشه میتونید گوشی را هک کنید....
Last edited by mohammad_0624; 18-04-2008 at 21:35.
مرسی از کمکت مشکل حل شد الان به کامپیوتر وصل میشه حالا آپدیت میکنمش
مرسی zhina_gian جان ;
اقا موفق باشی امیدوارم بعد از اپدیت حالشو ببری.
خبرشو بده cda بعد از اپدیت رو هم بنویس....
آره.دقیقا.البته من مدتهاست که میگم گوشی فقط P از نوع 1.اگر درست آپدیت کنی به احتمال خیلی زیاد اکثر مشکلاتش حل میشه و مثل حامد میگی فقط پی1
>>>>> ONLY P1i <<<<<<
>>>>> ONLY P1i <<<<<<
موافقین !!!!! ؟
اینجا بیشتر شده قسمت تبلیغات!!!
هرکی گوشی میخره میاد میگه من خریدم ، هرکی که گوشیش مشکل داره به جای اینکه بره آپدیت کنه میاد اینجا قصهء 40 دزد بغداد رو میگه ، یکی میاد مینویسه >> only p1 <<
اما هیچکی نمیتونه خیلی تخصصی با گوشی کار بکنه
یکی از مزیتهای p1 سیستم wlan هستش ، اما حتی 1نفر هم چیزی در مورد این ننوشته. جالب اینجاست که خیلیا هم نمیدونن این سیستم چی هستو نمیدونن که میشه از اینترنت اکثر بانکها ، شرکتها ، و اداره هایی که از wlan استفاده میکنن به صورت رایگان استفاده کرد !!!
اگه کسی مطلب یا اموزشی در این مورد داره بذاره ممنون میشم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)