ببینم تو گزارش شما هم اسم رونالدو و مسی رو نمی گه ؟ چرا گزارش بازی برای اسم بازیکناه انقدر ناقصه ؟ مال همه اینطوریه ؟
ببینم تو گزارش شما هم اسم رونالدو و مسی رو نمی گه ؟ چرا گزارش بازی برای اسم بازیکناه انقدر ناقصه ؟ مال همه اینطوریه ؟
مشکل من حل شد
اما یک سوال
من قبلا یه جایی تو همین فروم خوندم که در فیفا 11 پلی استیشن یا ایکس باکس میشه تور دروازه هارو اونجوری که میخوای تنظیم کنی
الان تو فیفا 12 پی سی میشه این کارو کرد ؟ چجوری ؟
سلام
بازی جالبیه گرافیکش خوبه اما من روی Legendary تنظیم کردم و تو هر بازی تقریباً 5-6 تا از هر تیمی می خورم بدون اینکه گل بزنمچطوری میشه توپ رو گرفت ؟؟
این نسخه بجز گیم رنجر میشه از روش دیگه ای هم آنلاین بازی کرد ؟؟
سلام. اقا من میخوام xbox رو به مانیتورم وصل کنم اما مانیتورم جای کابل HDMI نداره خواستم بدونم راه دیگه ای هست ؟؟ الان به TV LCD وصله . ممنون میشم یکی راهنمایی کنه
بازی شماها نصبیه ؟ ؟
من بازی رو خریدم و فقط اکسترکتش کردم ، بازی اجرا شد
اصلا ستاپ نداره
بله میشه...تو سیتینگ دنبال net shape بگرد دوتا هست..من قبلا یه جایی تو همین فروم خوندم که در فیفا 11 پلی استیشن یا ایکس باکس میشه تور دروازه هارو اونجوری که میخوای تنظیم کنی
بله میشه...تو سیتینگ دنبال net shape بگرد دوتا هست..من قبلا یه جایی تو همین فروم خوندم که در فیفا 11 پلی استیشن یا ایکس باکس میشه تور دروازه هارو اونجوری که میخوای تنظیم کنی
???????????????????????????????
چرا تو Nvidia Control Panel اسم بازیو زده Fifa Soccer 2011!؟
با این لگ های کذایی بزودی صدای حیلیا در میاد و باید منتظر پچ های زیادی باشیم از فیفا!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)