چند مرحله اس این بازی؟
بازی میکنم حتما ...خودم خواسم اول اینو بازی کنم تا بیشتر بم بچسبه ...!دی!
چند مرحله اس این بازی؟
13 تاس فک کنم (xiii)
بازی اکشن خوبی نداره من که فقط از اکشن مرحله آخرش لذت بردم
داستان با تمام پیچیدگی معمولی و کلیشه ایه. بیشتر آدمو یاد آخرین فیلم مل گیبسون "گرینگو را بگیر" می ندازه که اونهم در مورد یه آمریکایی که استعداد های زیادی داره و تو مکزیک گیر افتاده. اما نحوه روایت موازی باعث می شه داستان کمتر خسته کننده باشه
با تمام تلاشی که کردن فضا سازی ها زیاد آدم رو درگیر نمی کنه. فکر می کنم شماره قبل از لحاظ فضاسازی خیلی موفق تر بود.
نقطه قوت بازی منولوگ های زیبای مکس پین هستش و کاراکتر خود مکس پین که خیلی دوست داشتنیه و به خوبی درکش می کنید و باهاش ارتباط برقرار می کنید. شوخی ها و نیش و کنایه های مکس پین هم در نوع خودش جالب هست و گاهی به تلخی شمارو می خندونه
گرافیک بازی معمولیه اما گرافیک چهره ها خیلی خوبه و بخصوص مو و ریش رو خیلی طبیعی درآوردن
من به بازی 7.5 از 10 می دم چون انتظاراتم رو برآورده نکرد اما هنوزم برای دوباره شنیدن منولوگ های مکس پین و مرور داستان حاضرم بازم بازی رو روی درجه سخت تر بازی کنم
سلام.
میشه فایل gsrld.dll بزارید؟
نود پاکش کرده
داخل چپتر یک اون قسمتی که داخل ورزشگاه هستن و با خلافکارا وارد معامله میشن و بعدشم تیر اندازی میشه داخل رختکن به یه جایی رسیدم که یه اسانسور روبهرومه و یه دکمه هم داره ولی وقتی نزدیک اون دکمه میرم هیچ عکسالعملی نشون نمیده مشکل چیه؟
به علاوه اینکه در اولین مراحل بازی یه نشونه برای تفنگ و یه قسمتی که تیر اظافی رو نشون میداد وجود داشت ولی داخل مراحل بعدی دیگه نیست
پاك شود ممنون
Last edited by سونامی; 02-07-2012 at 19:45.
سلام بچه ها من موقع نصب به اين مشكل خوردم چه كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان تمامي برنامه ها و ........... رو كه دستورات گفته انجام دادم ولي مجدد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by سونامی; 02-07-2012 at 19:48.
دوستان شخصیتایه این بازی خیلی شبیه تست درایو اولتیمیت 2 هستن!![]()
دوستان داستان بازی رو کسی ترجمه نکرده ببینیم چی به چیه
هنوز بازیو تموم نکردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)