تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 132 از 180 اولاول ... 3282122128129130131132133134135136142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,311 به 1,320 از 1794

نام تاپيک: Max Payne 3

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من الان اخرای باناما هستم...یه جایی که تو یه خونه هست و نزدیک دریا و اسکله...الان همه رو کشتم...نمیدونم باید چیکار کنم؟
    اونجا باید خود به خود وارد یک ویدئو بشه ولی قبلش فکر کنم که مونده باشید...
    وقتی اول اسکله که وارد میشید و تعدادیرو میکشید (اولش یک قایق باید رد بشه ) یک دری هستش که چون یک قوتی جلوش هستش فکر میاره که بسته هستش اونجا اون در باز هستش برید جلو باز میشه
    فکر کنم اونجا مونده باشید

2. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز offlineinternet's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ایالت کاتالونیا

پيش فرض

آیا بازی زیرنویس فارسی دارد اگه داره لینکشو بزارید

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

چه بازی طولانی هر چی میریم تموم نمیشه من الان فرودگاه هستم فکر کنم مرحله آخره. بازی فوق العادس . هم آدم و یاد سری های اولش میندازه هم داستان جالبی داره. داستانش یجا هایی آدم و واقعا شوکه می کنه دقیقا مثل سریال هایی مثل 24. کلا خیلی روی بازی کار شده و این قابل تحسینه
    البته ای کاش بیشتر مکس و با اون کت چرم دوست داشتنیش میدیدم
    و اینکه توی دمو های بازی فقط با کلت یا یوزی نشونش میده و بعضی وقت ها سلاح و هم از دست میدیم و این تو ذوغ میزنه
    Last edited by hoomi_gta; 28-06-2012 at 21:14.

5. این کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

بازیش یه کم شبیه فیلم هندیا شده. همه میریزن سرت و تک و تنها همه شونو میکشی

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من مرحله 11 رو میگما...یا 10...همون اسکله که اولش رو کشتی که خودت هستی باید ادمای کشتی روبرو رو بکشی...همه رو کشتم اما گیر کیردم...میوفتم تو اب

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

دوستانی که نسخه ی 3 رو بازی کردن، جالبه بدونم این نسخه هم اندازه ی 2 و 1 براشون جذاب بوده یا نه ؟
    به نظر من که نسخه های قبلی خیلی بهتر و قشنگ تر بود.
    متاسفانه مکس پین 3 جوری شده که فقط باید بری جلو و آدم بکشی در صورتی که مکس پین های قبلی ماجراجویی بیشتری داشت.
    مثلا تا یه جا میرفتی و گیر میکردی، باید یه کم میگشتی و یه چیزایی میفهمیدی تا بری جلو و در کل یه جورایی در گیرت میکرد.
    اما توی مکس پین 3 شما خیالت راحته که فقط باید بری جلو و آدم بکشی و داستان رو دنبال کنی.
    توی نسخه های قبلی real بودن بازی بیشتر احساس میشد، اما این نسخه اصلا واقعی طراحی نشده.
    کلی آدم سرت میریزن و باهاشون در گیر میشی و تک و تنها همه رو میکشی و ...
    در کل توی این نسخه real بودن بازی حس نمیشه به نظرم

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستانی که نسخه ی 3 رو بازی کردن، جالبه بدونم این نسخه هم اندازه ی 2 و 1 براشون جذاب بوده یا نه ؟
    به نظر من که نسخه های قبلی خیلی بهتر و قشنگ تر بود.
    متاسفانه مکس پین 3 جوری شده که فقط باید بری جلو و آدم بکشی در صورتی که مکس پین های قبلی ماجراجویی بیشتری داشت.
    مثلا تا یه جا میرفتی و گیر میکردی، باید یه کم میگشتی و یه چیزایی میفهمیدی تا بری جلو و در کل یه جورایی در گیرت میکرد.
    اما توی مکس پین 3 شما خیالت راحته که فقط باید بری جلو و آدم بکشی و داستان رو دنبال کنی.
    توی نسخه های قبلی real بودن بازی بیشتر احساس میشد، اما این نسخه اصلا واقعی طراحی نشده.
    کلی آدم سرت میریزن و باهاشون در گیر میشی و تک و تنها همه رو میکشی و ...
    در کل توی این نسخه real بودن بازی حس نمیشه به نظرم
    من نظرم رو قبلا گفتم.
    بازی بسیار زیبا و جذابه. خصوصیات مکس پین های قبلی رو هم تا حدودی داره و خودش شده الان برام یه خاطره اما خاطرات مکس پین 1 و 2 رو نتونست به طور کامل زنده کنه

10. 5 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

یه هفته ایی بود که با مکس پین 3 سرگرم بودم. بماند که ایرادات نسخه پی سی رو داشتم ولی اگه بخوام مقایسه داشته باشم دیگه دنگ و فنگی در حد جی تی ای 4 رو نداشت. اولین ایرادی که باهاش رو به رو شدم گیر کردن تو لودینگ و نرفتن به منو بود که با پچ دوم حل شد بعدش قضیه کشیده شدن تصاویر رو داشتم که خوشبختانه اونم با همین پچ دوم به طور موقت یعنی درست کردن یه شورتکات و اضافه کردن aspectratio 16:10- حل شده بود اما با گرفتن پچ سوم گزینه Aspect Ratio وارد شد در قسمت تنظیمات گرافیکی بازی... در کل منهای این ایرادات, بازی اپتیمایز شده ایی برای پی سی بود و ساپورت خیلی خوبی رو هم داشت. (با این اوصاف امیدوار شدم که جی تی ای 5 هم وضعیت بهتری رو در این زمینه نسبت به مکس پین 3 خواهد داشت)

با ورود به بازی ادم خوشحال میشه که بازی اکثرا به ویژگی های اساسی دو بازی قبلی وفادار مونده و همون روح رو داره; اما خوشحال کننده تر اینه که بازی در این حد نمونده و ویژگیهای جدیدی مثل کاورگیری (که در اواخر بازی مجبور به استفاده ازش بودم و زیادی روش تاکید شده بود) - مانورهای حرکتی جدید - ست پیس ها - آیتمهای مخفی یا همون قطعات اسلحه ها - پیدا کردن شواهد و نشانه ها رو میدیدم. در کل گیم پلی متنوع و پرکشش بود. افکت های نویزدار رنگی با اینکه اولش به نظرم اذیت کننده بود ولی بعد از دو بخش دیگه جز بخشهای اذیت کننده بازی نبود. حتی به نظرم وجودش در بعض جاها لازم بود.

داستانی داشت که - با وجود مستقل بودنش - میتونست بهتر کار بشه. بدون هیچ گونه تردیدی گرافیک و صدا گذاری چیزیه که در کارنامه راکستار خوش میدرخشه. انیمیشنها خیره کننده کار شده بودن و فیزیک بازی هم ستودنی بود. صدا گذاری و موسیقی هم بی نقصه. همون گوینده دوست داشتنی مکس رو داریم و بعلاوه اینکه دیگر گویند گان هم به خوبی ایفای نقش داشتن...

با نمایش اولیه بازی, بازی به نظرم از مسیر درستش خارج شده بود اما با گوش کردن به فید بکهای طرفدارن و حفظ اکثر عناصر اساسی دو مکس پین قبلی و تزریق ویژگی های جدید و ارتقا دادن برخی از ویژگی های دو بازی قبلی, میبینم که مکس پین سه, لیاقت نام مکس پین - البته نه به طور 100% - رو داره و با این وجود, بازم راضی کننده و دوست داشتنیه.

نمره من به این بازی بود 9 از 10.

12. 6 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

یه نقد کوچولو ...

اینم بگم که سریای قیلی رو بازی نکردم !
    Max Payne 3

Maximum Pain

There are two types of people ...those who spend their lives tryin to build a future
    and those who spend their lives tryin to rebuild the past

داستان

داستان بازی در کل چیزی برا گفتن نداره ، داستان سریای قبلی رو خوندم به نظر من دیگه تو سری دوم کل داستان تموم شد در واقع هیچ راهی واسه ادامه دادن داستان وجود نداره...پس نمیشه انتظار داستان شاهکاری رو داشت !

نحو ه ی روایت داستان(Narration) واقعا عالیه ..ک با دیالوگای شاهکار (یکیشو بالا نوشتم) مخلوط شده و ارزششو برده بالا ! بازیو بیشتر واسه Narration تکرار می کنم ! دی ! صدای گوینده هم با شخصیت مکس خیلی خوب جور دربیاد ،مث یه روح میمونه واسه کرکتر !

شخصیت پردازی هم خوب ولی عالی نیس ... مثلا این لباس گل گلی که میپوشه اصن با کرکترش جور درنمیاد کلا محیط بعضا رنگارنگ بازی ضربه میزنه به کرکتر، میتونسن با اتمسفر نوآر شخصیت مکس رو کامل کنن ...

مهمترین ضعف : نداشتن غافلگیری خاص !

8

گیم پلی

گیم پلی بازی مث خیلی از بازیای مدرن امروز هسش ، کاورگیری و ...ویژگی Bullet time ،گل سرسبد فرنچایز مکس پین، تو این سری هم به کاربرده شده ...
    اوایل بازی این فکر که بعد از یه مدت تکراری شه بم دس داد ولی خوشبختانه این اتفاق نیفتاد ، رو درجه سختی هارد فقط وقتی میشه BT زد که دو سه نفر باشن که به نظر من جزو نکات مثبت بازی هسش حالا گه اون صحنه های سینمتیک (بالیوودی!) رو فاکتور بگیریم ! این صحنه هارو حتما واسه هیجان بیشتر گزاشتن ولی خب .....!

گیم پلی درکل عالیه اگه به عنوان فقط و فقط یه گیم بش نگا کنیم !

9

موسیقی و صداگزاری

موزیکش اونطور که شنیدم چند تا ترک قدیمی داخلش بوده ...با ترک های جدید ...درکل خوب بود بااتمسفر بازی جور درمیومد ، صدای اسلحه ها و تخریب ها هم خوب بود از همه بهتر صدا پیشگی شخصیت ها بود که میتونم بگم واسه مکس یه شاهکاره !

10

گرافیک

یکی از نقاط قوت بازی همین گرافیکش هس ،همه ی المان های یه گیم مدرن رو داره ...انیمیشنشم حرفی توش نی ..جزئیات ،تخریب پزیری ....همگی عالی !

یه خورده اگه رو فیزیکش بیشتر کار می کردن ، حرفی باقی نمی موند ! تو قسمت برفیش دونه های برف هیچ تاثیری رو لباسا نمی زاره ...اگه دقت کرده باشین تو Batman Arkham City همچین فیزیکی وجود داشت ...

9.7

ارزش کلی :

9
    Last edited by mjorh; 01-07-2012 at 00:05.

14. 13 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mammad Prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اینم بگم که سریای قیلی رو بازی نکردم !

یعنی واقعا مکس پین 1و 2 رو بازی نکردی ؟!!!!
    الان دقیقا واسه چی داری به عمر گیمریت ادامه می دی پس ؟!!!!!!!!!

شوخی کردم ... ایشاا... بازی می کنی ... !!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •