یه نقد کوچولو ...
اینم بگم که سریای قیلی رو بازی نکردم !
Max Payne 3
Maximum Pain
There are two types of people ...those who spend their lives tryin to build a future
and those who spend their lives tryin to rebuild the past
داستان
داستان بازی در کل چیزی برا گفتن نداره ، داستان سریای قبلی رو خوندم به نظر من دیگه تو سری دوم کل داستان تموم شد در واقع هیچ راهی واسه ادامه دادن داستان وجود نداره...پس نمیشه انتظار داستان شاهکاری رو داشت !
نحو ه ی روایت داستان(Narration) واقعا عالیه ..ک با دیالوگای شاهکار (یکیشو بالا نوشتم) مخلوط شده و ارزششو برده بالا ! بازیو بیشتر واسه Narration تکرار می کنم ! دی ! صدای گوینده هم با شخصیت مکس خیلی خوب جور دربیاد ،مث یه روح میمونه واسه کرکتر !
شخصیت پردازی هم خوب ولی عالی نیس ... مثلا این لباس گل گلی که میپوشه اصن با کرکترش جور درنمیاد کلا محیط بعضا رنگارنگ بازی ضربه میزنه به کرکتر، میتونسن با اتمسفر نوآر شخصیت مکس رو کامل کنن ...
مهمترین ضعف : نداشتن غافلگیری خاص !
8
گیم پلی
گیم پلی بازی مث خیلی از بازیای مدرن امروز هسش ، کاورگیری و ...ویژگی Bullet time ،گل سرسبد فرنچایز مکس پین، تو این سری هم به کاربرده شده ...
اوایل بازی این فکر که بعد از یه مدت تکراری شه بم دس داد ولی خوشبختانه این اتفاق نیفتاد ، رو درجه سختی هارد فقط وقتی میشه BT زد که دو سه نفر باشن که به نظر من جزو نکات مثبت بازی هسش حالا گه اون صحنه های سینمتیک (بالیوودی!) رو فاکتور بگیریم ! این صحنه هارو حتما واسه هیجان بیشتر گزاشتن ولی خب .....!
گیم پلی درکل عالیه اگه به عنوان فقط و فقط یه گیم بش نگا کنیم !
9
موسیقی و صداگزاری
موزیکش اونطور که شنیدم چند تا ترک قدیمی داخلش بوده ...با ترک های جدید ...درکل خوب بود بااتمسفر بازی جور درمیومد ، صدای اسلحه ها و تخریب ها هم خوب بود از همه بهتر صدا پیشگی شخصیت ها بود که میتونم بگم واسه مکس یه شاهکاره !
10
گرافیک
یکی از نقاط قوت بازی همین گرافیکش هس ،همه ی المان های یه گیم مدرن رو داره ...انیمیشنشم حرفی توش نی ..جزئیات ،تخریب پزیری ....همگی عالی !
یه خورده اگه رو فیزیکش بیشتر کار می کردن ، حرفی باقی نمی موند ! تو قسمت برفیش دونه های برف هیچ تاثیری رو لباسا نمی زاره ...اگه دقت کرده باشین تو Batman Arkham City همچین فیزیکی وجود داشت ...
9.7
ارزش کلی :
9