تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 461 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

13

آقا من 5دست بازی کردم . اصلا نمیشه توپو با دفاع گرفت . اعصابم به هم ریخت ، این سیستم توپ گیریش چجوریه؟؟؟؟؟
    اگر با Tactical Defending مشکل دارید چرا Lagacy Defending رو انتخاب نمیکنید!؟
    همونطور که میدونید Lagacy Defending همون سیستم دفاعی نسخه های قبلی هست که شوت رو میگیرید و خودش به سمت توپ میره با کلیدهای دیگه هم میتونید تنه یا تکل بزنید
    اما این سیستم قدیمی منجر به خالی شدن دفاع میشه مخصوصا در مرکز دفاع

2. 2 کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بعد از دو روز بازي کردن گفتم چندتا از نکات مثبتي که به بازي اضافه شده و يا در نسخه هاي قبلي بوده و تو اين نسخه کامل تر شدن رو بگم. البته من نسخه ي کامپيوتر رو بازي کرده بودم و العان هم دارم بازي ميکنم پس شايد بعضي از اين اصلاحات قبلا در نسخه ي کنسول بوده و من از وجودشون بي اطلاع هستم.
    اول هوش مصنوعي خيلي کاملتر شده مثلا تو نسخه ي قبلي وقتي مهاجم کامپيوتر با دروازبان شما تک به تک ميشد شما وقتي درروازه بان رو جلو مياوردين (اکثرا) مهاجم چيپ ميزد و اکثر اين چيپها بيرون ميرفت ولي تو اين نسخه اين مسئله وجود نداره و شما به ازاي هر اشتباهي که ميکنيد توسط کامپيوتر تنبيه ميشيد.
    يکي از روشهاي من براي گل زدن تو نسخه ي قبلي زدن شوتهاي فني (با تورس) از پشت محوطه جريمه بود اين شوتها اکثرا گل ميشد ولي تو اين نسخه از اين چيزها خبري نيست و با اين کلکها نميشه گل زد. (واقعا براي زدن گل بايد نقشه داشت)
    تو نسخه ي قبلي من با جرارد پاسهاي زميني مينداختم که بعضا بعد از پيمودن 30 متر يا بيشتر به مهاجم خودم ميرسيد (که عملا چنين چيزي تو دنياي واقعي عملي نيست) ولي تو اين نسخه شما خيلي سخت بتونيد پاس زميني بدين که به بازيکني که از شما 10 متر فاصله داره برسه.
    من تو نسخه ي قبلي خيلي دوست داشتم بعد از بازي ببينم هر بازيکنم چه عملکردي داشته ولي براي بررسي کار هر بازيکن بايد وقت زيادي ميذاشتيم ولي تو اين نسخه بعد از پايان بازي شما خيلي راحت عملکرد هر بازيکن رو ميتونيد ببينيد.
    يکي از نقاط قوت pes نسبت به fifa اين بود که بعد از پايان بازي تعداد زيادتري از موقعييتهاي خطرناک بازي رو نشون ميداد. تو اين سري شما بعد از پايان بازي ليستي از موقعيتهاي بازي رو جلوي خودتون ميبينيد و ميتونيد هر کدوم رو که خواستيد ببينيد و در صورت تمايل اين موقعيت رو ذخيره کنيد.
    البته بازيکنان زياد دست و پاشون تو هم ميره مخصوصا بعد از زدن گلها ولي اين مسئله از نظر من در مقابل نکات مثبت بازي قابل چشم پوشي هست.
    بازم نقاط قوت رو انشالله میگم

4. 6 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

کي از روشهاي من براي گل زدن تو نسخه ي قبلي زدن شوتهاي فني (با تورس) از پشت محوطه جريمه بود اين شوتها اکثرا گل ميشد ولي تو اين نسخه از اين چيزها خبري نيست و با اين کلکها نميشه گل زد. (واقعا براي زدن گل بايد نقشه داشت)
    البته نمی خوام نظرتونو نقد کنم فقط می خوام نظر خودمو در این مورد بگم . به نظر من خیلی راحت میشه گل زد فقط کافیه کسی جلوت نباشه و بشوتی. امتحان کن می بینی . پشت محوطه چند بار بشوت. اگه بازیکنا جلوتو می گیرن level بازی رو بیار پایین و امتحان کن ببین چی می بینی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام .

یه نکته ای که من بهش برخوردم اینه که تو گزارش بازی اسم بعضی بازیکنا مثل هرناندز و آگبنلاهور گفته نمیشه ولی وقتی تو منوی ساخت بازیکن رفتم دیدم فایل گزارش اسم این بازیکنا وجود داره تو قسمت ادیت هم قسمت انتخاب نام برای گزارش غیر فعاله کسی میتونه چطور میشه ادیت کرد که بازیکنایی که اسمشون گفته نمیشه ولی فایل گزارش اسمشون هست درست بشن ؟
    ممنون

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام
    چرا نمیشه دسته رو تنظیم کرد؟
    خیلی رو اعصابه
    میخوام جای دکمه ها پاس و شوت و ... رو عوض کنم
    لطفا راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

شما بعد از این که جای دکمه ها رو عوض کردی رو یکی از اسلات های امپتی سیو کن درست میشه

9. این کاربر از rose_cute720 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

البته نمی خوام نظرتونو نقد کنم فقط می خوام نظر خودمو در این مورد بگم . به نظر من خیلی راحت میشه گل زد فقط کافیه کسی جلوت نباشه و بشوتی. امتحان کن می بینی . پشت محوطه چند بار بشوت. اگه بازیکنا جلوتو می گیرن level بازی رو بیار پایین و امتحان کن ببین چی می بینی.
    نه ارباب منظورم این نیست که نمیشه با شوت گل زد منظورم این بود که با شوت فنی که بازیکن بغل پا میزنه و تو نسخه ی قبلی وقتی از پشت محوطه میشوتید توپ از روی سر دروازه بان میرفت قسمت خالی دروازه میگم تو این نسخه نمیشه اینطوری گل زد.
    من تو این نسخه خیلی خوب شوت میزنم امروز با چارلی ادام یه شوت قشنگ به منچستر ردم که گل شد.

11. این کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessi19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    بــوشـــهــر

پيش فرض

اگر با Tactical Defending مشکل دارید چرا Lagacy Defending رو انتخاب نمیکنید!؟
    همونطور که میدونید Lagacy Defending همون سیستم دفاعی نسخه های قبلی هست که شوت رو میگیرید و خودش به سمت توپ میره با کلیدهای دیگه هم میتونید تنه یا تکل بزنید
    اما این سیستم قدیمی منجر به خالی شدن دفاع میشه مخصوصا در مرکز دفاع
    این defending رو از کجا باید تغییر بدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

درسته شوت زدن راحته مخصوصا از پشت منظقه جریمه . حداقل از نفوذ به درون 18 قدم راحت تره .

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

شما بعد از این که جای دکمه ها رو عوض کردی رو یکی از اسلات های امپتی سیو کن درست میشه
    کجا جای دکمه ها رو عوض کردم؟
    من اصلا جایی پیدا نکردم که بتونم جای دکمه ها رو عوض کنم
    از تو خود بازی میشه یا تو همون تنظیم بیرونیه هستش؟
    لطفا دقیق راهنمایی کنید ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •