سلام دوستان نظرات دوستان رو خوندم و کمی متاثر شدم حالا تاثر و امحان من البته که اهمیتی نداره
ولی خوب بیاید کمی بزرگ شیم اول از همه که ما حق نظر دادن نداریم و نمیتونیم از یه کمپانی بزرگی مثل راکستار ایراد بگیریم
چرا چون محدودیتها تو کشور ما باعث شده قانون کپی رایتو نقض کنیم پس خاک تو سر راکستار و مسخره کردن این همه علمو و لاجیک و زحمت فراوان پشت قضیه بنظرم واقعا کمی بچگیه
حالا تو این انجمن یه فرصتی هست دور هم یه گپی در مورد این بازی بزنیم ولی تعمیمش نمیدیم بله همینجا بین خودمون
خوب اول گیری که دوستان میدن به داستان بازی.
خوب زندگی مگه همش یجوره حتی برای آدم تنها و افسرده ای مثل مکس پین
به نظره من شغلی بهش پیشنهاد شد که نتونست ردش کنه و ایضا نتونست هم تو همون آپارتمان تو نیوجرسی مثل جسد بشینه و مشروب بخوره تا بمیره.حالا این مسایل مشروب خوردن سیگار کشیدن و پین کیلر خوردن یه نمادگرایی و اشاره و کنایه به داغون بودن یه نفره.
در همون حین تیر اندازی مکس داره میگه که:
"من که خودم نمیدونم چرا بهش اعتماد کردم"
9 سال طرف از اون قضایا کناره گیری کرده و تموم شد رفت.حالا دوباره بره چهارتا روسو بخاطر انتقام عشقی تو یه شهر تاریک یخ زده و ساختمان های نیمه تمام که پروژکتورهاش نورشون مستقیم میخورد تو چشممون بگیره که چی خاطره ی مکس 1 و 2 رو زنده کنه اوف چقدر بی معنی(نظر شخصی).
من مطمینم اگر اون دختره پشت مکس در نمیومد تو بار و از پسر مب باس شهر کتک نمیخورد مکس انقدر خسته و خمار بود که دوست داشت تو همون بار و آپارتمانش بمیره خودشم میگه:
"نمیدونم چرا اینکارو کردم اووممم شاید بخاطر اینکه تا حالا ندیدم کسی جلوی من دختریو بزنه"
حالا شغلیو قبول کرد و باید انجامش میداد خوب همین رفت که انجامش بده.
بادیگارد یه خانواده تو سایو پایلو شدن با اون همه دشمن بنظرمممم خیلی جالبه و باحاله کلی اکشن توشه خیلی جاها بالشخصه حس کردم که این یه خودکشیههه که مکس یه همچین چیزیو قبول کرده.خوب همین احساسات بمن اجازه میداد که داستان بازیو تا آخر پی بگیرم که ببینم اون فرشته ی مرگی که مکس میگفت:
"ای بابا این دفعه هم نمردیم شاید فرشته ی مرگ یه چند لحظه واساد و بهم یه شانس دیگه داد که زنده باشم"
کی میاد سراغش.
این یه دلیل بود برای ادامه داد بازی دلیل دیگه اینکه واقعا حرف زدن مکس با خودش برای من واقعا جالب بود خیلی دایالوگهای ریز و قشنگی رو با خودش رد و بدل میکرد که بنظرم یجورایی درس زندگی بوده.
و یه مقدار هم کمیک و طنز قضیه که یکی از نو آوری های این سری بود منو خیلی سمت خودش جذب کرد مثلا همون یارو اکس کاپه دوبار تو دستشویی خفتش کرده بود یبارم وقتی دنبال فابیانا بود یا اون توریست که تو چیز کلابه تو سایو پایولو خفتش کرده بود گفت تو مثلا اینجا چکار میکنی توریست میگه.
"بابا این چیزا اینجا قانونیه اینجا ارزونترین ... داره"
بعد دوباره تو زندان خفتش میکنه و بهش میگه:
"تو چیزیو بدست آوردی که لایقش بودی"
اینا نو آوری ها و قسمتهای قشنگ و جدید قضیه بود که از لحاظ داستانی خیلی منو سمت خودش جذب کرد
برای اون دست عزیزانی هم که دنبال گذشته بودن بنظرم سه مرحله بهشون اختصاص داده شده بود که بنظرم کسایی رو که طرفداری مکس پین اولد اسکول بودن رو ارضا میکنه یعنی 30 درصد داستان.
بنظرم دارید فکر میکنید 3 تا مرحله کجا بود فقط تا دوتاشون یادتون میاد.
ولی از نظر من اون مرحله که تو ایستگاه پلیس بود هم بیاد مکس پین قدیم ساخته شده بوده چون خوده مکس میگه:
"اهه یه شب بارونی دیگه ، یه ایستگاه پلیس دیگه و یه جنگ صلیبی بیهوده ی دیگه برای تلافی و تقاص اممم نمیدونم وقت داره میگذره و هیچی عوض نمیشه"
من که واقعا از روند داستان بازی راضی بودم و شخصا منو خیلی سمته خودش جذب کرد
جدا از اون تکنیک ساخت بازی و تاثیراتو اتمسفر بازی فوق العادست چقدر ریزه کاری شده واقعا حیرت آوره تو هیچ بازی شما نمیتونید با همچین جزییات تیری که شلیک میشه و از بدن طرف مقابل رد میشه رو ببینید و یا هدشات که میکنید چنان جزییات قوی هست که نمیخواید دستتون رو از روی کلیک رات موس بردارید واقعا خارق العاده کار شده روی کوچکترین جزییات کار شده تکستچرها عالین مخصوصا تو بارون توی اون منطقه خرابه جنگلی شب رعد و برق و اون دریاچه یه لجظه به دریاچه نگاه کنید وقتی بارون داره روی دریاچه میاد واقعا جذاب و فوق العادست تمام ایتم ها تویه بازی یه ابجکت هستند و فضا رو اشغال میکنند نمیشه از روشون رد شد یا بحسابشون نیاورد وقتی دو نفر رو یه نقطه کشته شدند به هیچوجه لایه هم نمیرن روی هم میفتن اینا واقعا نکات فوق العاده و دلچسب گرافیکی بازی که نباید به این سادگیا ازش گذشت خیلی بحث در مورد گرافیک بازی هست که بنده واقعا نمیتونم بیش از این در موردش صحبت کنم و 100 درصد نقص و باگی هم بوده این قضیه اجتناب ناپذیره.
موزیک بازی هم که فوق العادست اون آهنگ سوزناک پیانو و مکسی که سر قبر زنو بچشه واقعا فوق العاده بود واقعا. اون آهنگ "تیرز" آخر بازی فوق العاده بود تو باها اممم اون آهنگ زیبای رپ برزیلی وقتی مکس اولین بار خودش کچل میکنه خیلی قشنگ و بموقع بودد خیلی موزیک سازگار بود با جو بازی.
علارقم جذاب بودن بازی و نکات مثبت خیلی زیادش یه چیزاییم بود که بعضی موقع منو آزار میداد که بنظرم نمیشه جزو نقص بازی دونست اونم زد گلوله بودن مکس و تکون نخورده نشانه روی تفنگش بود و یه مقداری هم در یه جاهایی حس میکردم این قضیه ای که داره اتفاق میفته تو یه مرحله هایی چه ربطی به مکس پین داره یا اون پلیس یهو مکسو چطور توی بار گیر آورد یه موارد اینطوری تو بازی به نظرم قابل ذکر هستش ولی بازم چیزی از جذابیت بازی برای بنده کم نکرد و واقعا خوشحالم که دوبار بازیو تموم کردم مرسی از تیم راکستار بخاطر یه همچین اپیک زیبا و دراماتیک که دوباره اون مکس رو برای ما زنده کرد.
موفق باشید
راستی دوستان یه هدیه هم از طرف من عادتمه.gif)
آهنگ Tears رو که بنظرم یکی از فوق العاده ترین OST های بازی براتون با لینک مستقیم آپلود کردم با کیفیت 320Kb حجم 11.02 مگ لذت ببرید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید