قابل توجه دوستان گیلانی
بازی برای ایکس باکس360 در فروشگاه غلامی منتشر شد. همونجا آپدیت هم براتون انجام میدن... من امشب دارم میرم که بدک راه بندازن واسم از انزلی
قابل توجه دوستان گیلانی
بازی برای ایکس باکس360 در فروشگاه غلامی منتشر شد. همونجا آپدیت هم براتون انجام میدن... من امشب دارم میرم که بدک راه بندازن واسم از انزلی
بابا تو 20 تا صفحه قبلی گفتیم نه نیست
میخوای هر صحفه یبار اینو تکرار کنم که دیگه کسی نپرسه؟![]()
آقا میخوام برم بخرم . چند نوع تو بازاره ؟ شرکت خاصی داده بیرون ؟ کدوم بهتره ؟
برای pc
مثلا من بگم تو اهواز سرزمین رایانه با متال ارت داده تو شهر شماهم این شرکت ها هست که بگیم؟
از سرزمین رایانه بگیر
چه میدونم آقا
شاید باشه . البته بازی ها مثل نرم افزار ها نیستن که مثلا امپرور بده بیرون . قبلا اینجوری بود ولی الان همش کپی و با ورقa4 کاور بازی
سلام میگم چرا این قیافه ی کریستین رونالدو اینجوریه اصلا مثل خودش نیست چیزی نمیاد که چهره ها را خوب کنه.
---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------
سلام نسخه ی pc را خیابان بزرگمهر خیابان 22 بهمن روبروی ایستگاه تاکسی نوین سیستم آورده.
امروز كل مغازه ها و پاساژ هاي وليعصر تهران رو زير و رو كردم ولي هنوز نيومده بود.گفتن شنبه يا 1شنبه مياد!! ولي PES پر بود
شانس نداريم ديگه
دوستاني كه از سايت ---------- دانلود كردن مثل اينكه ميگفتم گزارشگر انگليسي نداره. اگه لطف كنيد لينك دانلود گزارشگر رو هم بديد ممنون ميشم
اره کریس رو یه جوری درست کردن . کلا بعضی قیافه ها عالیه ولی بعضی ها مضخرفه . مثل اینکه با بعضی ها جنگ داشتن .
چرا داره . من خودم چند صفحه پیش پستش رو دادم ولی مثل اینکه داره و اشتباها pes 2012 ای که دانلودها گذاشته صدا نداره .
گذشته از اینها الان بازی رو نصبیدم و یه بازی کردم . همونطور که انتظار داشتم فیفا واقعا نسخه اصلی تمام کمبودهای نسخه دمو رو جبران کرده . همون زمان هم گفتم که نباید به نسخه دمو تکیه کرد و گفت فیفا عالیه . ولی حالا که نسخه اصلی اومده میتونم بگم محشره . از تمام لحاظش .
فقط بچه ها شما هم حس کردید سرعت بازی یه ذره نسبت به نسخه دمو بیشتر شده ؟ و کلا گیم پلی یه ذره فرق کرده و دفاع روون تر و راحت تر شده . پاس ها تند تر شده . حتی با همون تنظیمات توی دمو بازی کردم . یه وقت تنظیم دیگه نداره غیر از Controller settings یا game speed ؟
یعنی با اینکه بازی اول روی درجه اخر سه به یک باختم ولی واقعا حال کردم . بر خلاف نسخه دمو که با نامردی میبرد .
حالا جدا کسی این تغییر رو حس کرده ؟ واقعا به نظر من گیم پلی عوض شده . از لحاظ بهتر شدن یا بدتر شدن نمیشه چیزی گفت ولی دستم رو به دمو عادت دادم و اینجا یه کم فرق کرده .
یه چیز دیگه . راستی چمنش چرا سه بعدی نیست ؟ حتی روی high . گفته بودن سه بعدیه .
Last edited by Gregar; 29-09-2011 at 19:40.
واسه xbox حتما باید آپدیت بشه کنسول ؟؟؟ منظورم LT هست !!!
اینو دانلود بکن و تو My Documents\FIFA 12 کپی کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهیچ مشکلی نداره نسخه ای که من دارم دوتا dvd هست حجمش هم کمی کمتر از هفت گیگ هست
با خیال راحت تهیه کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)