تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 461 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140180230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

اگه نباشه جاش خالی می مونه irmpmn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Anzali

پيش فرض

قابل توجه دوستان گیلانی
    بازی برای ایکس باکس360 در فروشگاه غلامی منتشر شد. همونجا آپدیت هم براتون انجام میدن... من امشب دارم میرم که بدک راه بندازن واسم از انزلی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستانی که بازی رو دارن

لیگ ایران هم توشه ؟؟
    بابا تو 20 تا صفحه قبلی گفتیم نه نیست
    میخوای هر صحفه یبار اینو تکرار کنم که دیگه کسی نپرسه؟

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

آقا میخوام برم بخرم . چند نوع تو بازاره ؟ شرکت خاصی داده بیرون ؟ کدوم بهتره ؟
    برای pc

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

برای pc
    مثلا من بگم تو اهواز سرزمین رایانه با متال ارت داده تو شهر شماهم این شرکت ها هست که بگیم؟
    از سرزمین رایانه بگیر

5. این کاربر از ahmad rezaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

مثلا من بگم تو اهواز سرزمین رایانه با متال ارت داده تو شهر شماهم این شرکت ها هست که بگیم؟
    از سرزمین رایانه بگیر
    چه میدونم آقا
    شاید باشه . البته بازی ها مثل نرم افزار ها نیستن که مثلا امپرور بده بیرون . قبلا اینجوری بود ولی الان همش کپی و با ورقa4 کاور بازی

پروفشنال gta6767's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

سلام میگم چرا این قیافه ی کریستین رونالدو اینجوریه اصلا مثل خودش نیست چیزی نمیاد که چهره ها را خوب کنه.

---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------

سلام اصفهان کجا می شه نسخه ی PC شا خرید؟
    سلام نسخه ی pc را خیابان بزرگمهر خیابان 22 بهمن روبروی ایستگاه تاکسی نوین سیستم آورده.

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

امروز كل مغازه ها و پاساژ هاي وليعصر تهران رو زير و رو كردم ولي هنوز نيومده بود.گفتن شنبه يا 1شنبه مياد!! ولي PES پر بود
    شانس نداريم ديگه
    دوستاني كه از سايت ---------- دانلود كردن مثل اينكه ميگفتم گزارشگر انگليسي نداره. اگه لطف كنيد لينك دانلود گزارشگر رو هم بديد ممنون ميشم

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام میگم چرا این قیافه ی کریستین رونالدو اینجوریه اصلا مثل خودش نیست چیزی نمیاد که چهره ها را خوب کنه.

---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------

سلام نسخه ی pc را خیابان بزرگمهر خیابان 22 بهمن روبروی ایستگاه تاکسی نوین سیستم آورده.
    اره کریس رو یه جوری درست کردن . کلا بعضی قیافه ها عالیه ولی بعضی ها مضخرفه . مثل اینکه با بعضی ها جنگ داشتن .

امروز كل مغازه ها و پاساژ هاي وليعصر تهران رو زير و رو كردم ولي هنوز نيومده بود.گفتن شنبه يا 1شنبه مياد!! ولي PES پر بود
    شانس نداريم ديگه
    دوستاني كه از سايت ---------- دانلود كردن مثل اينكه ميگفتم گزارشگر انگليسي نداره. اگه لطف كنيد لينك دانلود گزارشگر رو هم بديد ممنون ميشم
    چرا داره . من خودم چند صفحه پیش پستش رو دادم ولی مثل اینکه داره و اشتباها pes 2012 ای که دانلودها گذاشته صدا نداره .

گذشته از اینها الان بازی رو نصبیدم و یه بازی کردم . همونطور که انتظار داشتم فیفا واقعا نسخه اصلی تمام کمبودهای نسخه دمو رو جبران کرده . همون زمان هم گفتم که نباید به نسخه دمو تکیه کرد و گفت فیفا عالیه . ولی حالا که نسخه اصلی اومده میتونم بگم محشره . از تمام لحاظش .

فقط بچه ها شما هم حس کردید سرعت بازی یه ذره نسبت به نسخه دمو بیشتر شده ؟ و کلا گیم پلی یه ذره فرق کرده و دفاع روون تر و راحت تر شده . پاس ها تند تر شده . حتی با همون تنظیمات توی دمو بازی کردم . یه وقت تنظیم دیگه نداره غیر از Controller settings یا game speed ؟
    یعنی با اینکه بازی اول روی درجه اخر سه به یک باختم ولی واقعا حال کردم . بر خلاف نسخه دمو که با نامردی میبرد .
    حالا جدا کسی این تغییر رو حس کرده ؟ واقعا به نظر من گیم پلی عوض شده . از لحاظ بهتر شدن یا بدتر شدن نمیشه چیزی گفت ولی دستم رو به دمو عادت دادم و اینجا یه کم فرق کرده .
    یه چیز دیگه . راستی چمنش چرا سه بعدی نیست ؟ حتی روی high . گفته بودن سه بعدیه .
    Last edited by Gregar; 29-09-2011 at 19:40.

10. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    Gelspie

پيش فرض

واسه xbox حتما باید آپدیت بشه کنسول ؟؟؟ منظورم LT هست !!!

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام.....بالاخره بازی رو تهیه کردم.می تونم بگم که عالی شده......
    فقط آنالوگ سمت راستم کار نمی کنه که با راهنمایی دوستان احتمالا درست میشه....
    یه چیزی دیگه اینکه دفاع کردن فوق العاده فوق العاده سخت شده....البته با بازی و تمرین بیشتر درست میشه......من هم خوب گل می زنم و هم خوب گل می خورم
    ...............
    یه صحنه خنده دار هم بگم که تیمی که بهم گل زد بازیکنش اومد بره خوشحالی کنه با کله رفت تو سینه بازیکن من با پوز خورد زمین....کلا خوشحالی ها یه جوری شده
    اینو دانلود بکن و تو My Documents\FIFA 12 کپی کن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    بچه ها اینی که اومده تو بازار نسخه اصلی هست یا مثل pes 2012 مشکل داره؟
    هیچ مشکلی نداره نسخه ای که من دارم دوتا dvd هست حجمش هم کمی کمتر از هفت گیگ هست
    برای pc
    با خیال راحت تهیه کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •