تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: P1i <<< یا >>> K810i

راي دهنده
380. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Sony Ericsson P1i

341 89.74%
  • Sony ericsson K810i

39 10.26%
صفحه 130 از 503 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140180230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 5022

نام تاپيک: کلوپ P1

آخر فروم باز Re Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

معمولا هر برنامه ای که بخواد بر روی سیستم UIQ 3 نصب بشه اول باید از طرف خود UIQ تایید شده باشه وگرنه
    وقتی بخواهید برنامه ای رو در گوشی نصب کنید بهتون اخطار داده میشه.

به همین دلیله که خیلی از برنامه های باید ساین بشند و یا ساین شده باشند. این عمل ساین کردن یعنی اینکه
    اون برنامه مشکلی نداره و میتونه بر روی گوشی نصب بشه. و معمولا هر برنامه ساین شده ای هم بر روی همه
    گوشی های همنوع خودش نصب نمیشه چون شماره هر گوشی با هر گوشی دیگه فرق میکنه.

به همین دلیل تا حالا حتی 1 دونه ویروس هم برای سیستم UIQ 3 وجود نداره. حتی اگر هم وجود داشته باشه
    نمیتونه در گوشی خرابکاری رو ایجاد کنه چون ویروسها که نمیتونند به تایید شرکت یو آی کیو برسند.... میتونند؟

نصب آنتی ویروس بر روی گوشی های UIQ3 فقط باعث پایین اومدن سرعت گوشی میشه.
    بله حرف شما درست و من كاملا قبول دارم اما اختلاف نظر بنده با حرف شما اينجاست كه مثلا فايل هاي عكسي كه دوستان براي همديگه Bluetooth ميكنن امكان ويروسي بودن اون هست ! حتما مي پورسين چه ربطي داره اما وقتي همون Pic به سيستم خانگي راه پيدا مي كنه چي؟ بنظرتون بهتر نيست همون جا جلوش گرفته بشه؟! يا چك بشه؟!
    Last edited by Re Z a; 11-04-2008 at 06:58.

اگه نباشه جاش خالی می مونه zhina_gian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بله حرف شما درست و من كاملا قبول دارم اما اختلاف نظر بنده با حرف شما اينجاست كه مثلا فايل هاي عكسي كه دوستان براي همديگه Bluetooth ميكنن امكان ويروسي بودن اون هست ! حتما مي پورسين چه ربطي داره اما وقتي همون Pic به سيستم خانگي راه پيدا مي كنه چي؟ بنظرتون بهتر نيست همون جا جلوش گرفته بشه؟! يا چك بشه؟!
    ویروسها و تروجانهایی که قبلا با نقاب JPEG سیستم های عامل ویندوز اکس پی رو آلوده میکردند در اصل فرمتشون
    JPEG نبود, بلکه فمرت اصلی این فایل های آلوده EXE بود اما با توجه به باگها و ایراداتی که سیستم عامل ویندوز اکس
    پی Service Pack1 داشت افراد سودجو میتونستند با گذاشتن فاصله های زیاد مابین پسوند EXE و پسوند JPEG
    فرمت اصلی فایل آلوده رو از دید Download Manager خود Windows XP Service Pack1 مخفی نگاه دارند.

بطور مثال اگر اسم فایل آلوده Virus.exe بود این افراد با گذاشتن فاصله های زیاد و یا با نوشتن و تکرار پسوند JPEG
    بعد از پسوند exe میتوانستند آن را به صورت عکس و با پسوند JPEG به سیستم عامل ویندوز سرویس پک 1 معرفی
    نمایند.

بطور مثال ...
    Virus.exe_________________________________________ _____________.jpeg

Virus.exe.jpeg.jpeg.jpeg.jpeg.jpeg.jpeg.jpeg.jpeg. jpeg.jpeg.jpeg.jpeg.jpeg.jpeg

اینها فقط مثال هایی بود که من زدم وگرنه راههای دیگه ای نیز برای مخفی کردن پسوند اصلی exe وجود داشت.

توضیحات بالا به این دلیل بود که بگم ...

1. فایل هایی که با پسوند JPEG بعنوان ویروس معرفی میشوند در اصل ویروس نیستند بلکه Trojan Downloader
    هایی هستند که قابلیت پخش شدن بصورت اتوماتیک را ندارند.

2. این تروجانها فقط میتوانند سیستم عامل Windows XP Service Pack1 را گول بزنند و خود را بصورت عکس
    معرفی کنند. باگها و اشکالاتی که باعث میشد ویندوز اکس پی سرویس پک 1 نتونه پسوند اصلی تروجان رو
    شناسایی کنه نباید با باگها و اشکالات سیستم عامل UIQ3 که حتی جزو ویندوز هم بحساب نمیاد قاطی بشه.

3. این تروجانها قابلیت execute بودن و یا reading را بصورت اتوماتیک ندارند. منظور اینه که حتی اگر شما یکی از
    این تروجانها رو بر روی سیستم عامل خودتون که Windows XP Service Pack1 باشه داشته باشید هیچ خطری
    سیستم شما رو تهدید نمیکنه. زمانی این تروجانها میتونند سیستم شما رو تهدید کنند که شما بر روی فایل
    این تروجان 2 دفعه کلیک کنید و اون رو فعال کنید.

پس در کل این تروجانها فقط توسط خود کاربران قابلیت فعال شدن در سیستم عامل ویندوز رو دارند اما بدون نقش
    کاربران این تروجانها هیچ خطری برای سیستم نمیتونند داشته باشند.

4. حتی اگر کسی پیدا بشه که هنوز هم از سیستم عامل Windows XP Service Pack1 استفاده کنه باز هم خطر آلوده شدن سیستمش توسط یکی از این تروجانها بسیار کمه. چون کمتر کاربری امروز وجود داره که بر روی
    سیستم عامل ویندوز یک آنتی ویروس فعال نداشته باشه. امروزه این تروجانها قدیمی ترین شیوه گول زدن حساب
    میشند و اکثرشون توسط آنتی ویروسهای ویندوز شناسایی میشوند.

5. باز هم اگر کسی پیدا بشه که حتی بر روی ویندوزش که XP Service Pack1 است آنتی ویروس فعال نداشته
    باشه باز هم خطر آلوده شدن سیستم اون شخص فقط در یک صورت امکان پذیره و اون هم در صورتی که اون
    شخص ویندوزش رو آپدیت نکرده بشه. چون بعد از انتشار همچین تروجانهایی در اینترنت و گول زدن ویندوز با
    استفاده از باگهایی که داشت شرکت مایکروسافت در اولین فرصت پچ هایی رو برای XP Service Pack1 منتشر
    کرد که این عیب ویندوز رو میپوشاند.

اما امروز در حال حاضر اکثر افراد و کاربران از سیستم عامل XP Service Pack 2 و یا Windows Vista و یا لینوکس
    استفاده میکنند. این نوع تروجانها هم که گفتم فقط میتوانستند سیستم عامل XP Service Pack1 را گول بزنند و
    خود را با نقاب عکس معرفی کنند و بر روی بقیه سیستم عامل ها هیچ نقشی نمیتونند داشته باشند.

حالا دیگه بحث UIQ3 جداست چون این سیستم حتی جزو سیستم عامل ویندوز بحساب نمیاد چه برسه به اینکه
    بخواد سرویس پک1 باشه و یا سرویس پک2.

منبع و توضیحات بیشتر در مورد این گونه تروجانها که فقط بر روی سرویس پک 1 ویندوز قابلیت خرابکاری دارند رو
    میتونید در لینک زیر ببینید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

دوست عزيز اين اشاراتي كه شما كردين به بيند Bind كردن تروجان و تغيير دادن اون فايل JPEG خوبه اما سيستم uiq3 مثل سيستم جاوا حالت بسته كه نداره! يه حالت باز از لحاظ programing داره . البته بنده اصلا دوست ندارم برنامه مخربي براي سيستم عامل گوشيم نوشته بشه ! اما اينم بايد بدونيم كه اين UiQ3 سيستم كاملا بسته اي هم نيست!

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزيز اين اشاراتي كه شما كردين به بيند Bind كردن تروجان و تغيير دادن اون فايل JPEG خوبه اما سيستم uiq3 مثل سيستم جاوا حالت بسته كه نداره! يه حالت باز از لحاظ programing داره . البته بنده اصلا دوست ندارم برنامه مخربي براي سيستم عامل گوشيم نوشته بشه ! اما اينم بايد بدونيم كه اين UiQ3 سيستم كاملا بسته اي هم نيست!
    بله حرف شما درسته. هیچ سیستمی تا حالا وجود نداشته که بدون اشکال باشه و ویروسی براش نوشته نشه.
    حتی پرقدرت ترین سیستم ها مانند لینوکس هم براشون ویروس وجود داره. بوطر مثال ویروس بلاستر فقط برای
    حمله به سرویس مایکروسافت نوشته شده بود و تونست سرویس مایکروسافت رو با اون همه کارمندان متخصص و
    حرفه ای در زمینه امنیتی رو مختل کنه.

اما بحث من بر سر این نیست که UIQ3 سیستم کاملا امنیه بلکه بحث من این بود که تا کنون ویروسهایی که برای
    ویندوز نوشته شده اند مانند همین exe.JPEG نمیتونند سیستم عامل UIQ3 را آلوده کنند. و تا زمانی هم که ویروسی
    برای UIQ3 نوشته نشده نصب آنتی ویروس بر روی گوشی هایی با این سیستم عامل فقط باعث کند شدن منوها و
    کند شدن خود گوشی برای انجام کارهای روزانه میشه و نقش مفیدی رو نمیونه ایفا کنه.

البته باز هم نظر همه یکسان نیست و ممکنه افرادی پیدا بشند که حتی با اطلاع داشتن از نبود ویروس برای سیستم
    های UIQ3 اقدام به نصب آنتی ویروس بر روی گوشی های خود بکنند تا از گوشی های خودشون در برابر تهدیدات
    آینده محافظت بکنند. پس نصب آنتی ویروس در شرایط فعلی میتونه سلیقه ای باشه.

من خودم نزدیک به 8 ماهه که گوشی پی1 رو دارم و در این 8 ماه هم همیشه از طریق گوشیم در اینترنت گشتم
    اما تا بحال هیچ ویروسی نتونسته گوشیم رو آلوده بکنه. البته همیشه بعد از گشتن در اینترنت کوکیزها رو کاملا
    پاک کردم و بعد اینترنت رو بستم.

من هم مثل شما دوست ندارم گوشیم آلوده بشه و بلایی سرش بیاد. یعنی هیچ کسی دوست نداره اما خوب
    همانطور که گفتم فعلا UIQ3.0 سیستم امنیه و در آینده نزدیک هم که قراره گوشی پی1 با آپدیت سیستم
    عاملش به UIQ 3.3 تغییر پیدا کنه امن تر هم میشه.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

بله حرف شما درسته. هیچ سیستمی تا حالا وجود نداشته که بدون اشکال باشه و ویروسی براش نوشته نشه.
    حتی پرقدرت ترین سیستم ها مانند لینوکس هم براشون ویروس وجود داره. بوطر مثال ویروس بلاستر فقط برای
    حمله به سرویس مایکروسافت نوشته شده بود و تونست سرویس مایکروسافت رو با اون همه کارمندان متخصص و
    حرفه ای در زمینه امنیتی رو مختل کنه.

اما بحث من بر سر این نیست که UIQ3 سیستم کاملا امنیه بلکه بحث من این بود که تا کنون ویروسهایی که برای
    ویندوز نوشته شده اند مانند همین exe.JPEG نمیتونند سیستم عامل UIQ3 را آلوده کنند. و تا زمانی هم که ویروسی
    برای UIQ3 نوشته نشده نصب آنتی ویروس بر روی گوشی هایی با این سیستم عامل فقط باعث کند شدن منوها و
    کند شدن خود گوشی برای انجام کارهای روزانه میشه و نقش مفیدی رو نمیونه ایفا کنه.

البته باز هم نظر همه یکسان نیست و ممکنه افرادی پیدا بشند که حتی با اطلاع داشتن از نبود ویروس برای سیستم
    های UIQ3 اقدام به نصب آنتی ویروس بر روی گوشی های خود بکنند تا از گوشی های خودشون در برابر تهدیدات
    آینده محافظت بکنند. پس نصب آنتی ویروس در شرایط فعلی میتونه سلیقه ای باشه.

من خودم نزدیک به 8 ماهه که گوشی پی1 رو دارم و در این 8 ماه هم همیشه از طریق گوشیم در اینترنت گشتم
    اما تا بحال هیچ ویروسی نتونسته گوشیم رو آلوده بکنه. البته همیشه بعد از گشتن در اینترنت کوکیزها رو کاملا
    پاک کردم و بعد اینترنت رو بستم.

من هم مثل شما دوست ندارم گوشیم آلوده بشه و بلایی سرش بیاد. یعنی هیچ کسی دوست نداره اما خوب
    همانطور که گفتم فعلا UIQ3.0 سیستم امنیه و در آینده نزدیک هم که قراره گوشی پی1 با آپدیت سیستم
    عاملش به UIQ 3.3 تغییر پیدا کنه امن تر هم میشه.

مرسي بله اما منظور من انتقال فايل از گوشي به pc بود . بگذريم خيلي لذت بردم با تبادل نظر با شما و دوستاني هم كه پست اسپم ميدن يكمي ياد بگيرن بد نيست! راستي ! گفتين آپديت اگه ممكنه firmware جديد وقتي بياد منو حتما در اطلاع بذارين ممنون ميشم! با تشكر از
    شما

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مرسي بله اما منظور من انتقال فايل از گوشي به pc بود . بگذريم خيلي لذت بردم با تبادل نظر با شما و دوستاني هم كه پست اسپم ميدن يكمي ياد بگيرن بد نيست! راستي ! گفتين آپديت اگه ممكنه firmware جديد وقتي بياد منو حتما در اطلاع بذارين ممنون ميشم! با تشكر از
    شما

دوست عزیز من هم از بحث با شما خوشحال شدم. بحث خوبی بود.

در مورد فریمور هم حتما در اولین فرصت اگر بیاد خبرشو در همین تاپیک قرار میدم. اما فعلا من تونستم تم های سری
    UIQ3.3 رو گیر بیارم. این تم ها رو من بر روی گوشی خودم پی1 امتحان کردم و عالـــــــــــی کار میکنند. بدون باگ.

در ضمن این تم ها بر روی گوشی های M600,w950 هم کار میکنند چون با پی1 فرقی ندارند اما بر روی پی990 معلوم
    نیست که کار بکنند یا نه. البته به احتمال 80 درصد بر روی پی990 هم کار خواهند کرد.

من این تم ها رو در Rapidshare.com آپلود کردم اما هر کدوم از تم ها رو که دوستان خواستند
    میتونند اسمش رو بگند تا بر روی یک سرور دیگه نیز آپلود کنم.

UIQ 3.3 Theme For UIQ3.0
    UIQ 3.3 Lounge

کد:
    UIQ3.3 Wave

کد:
    UIQ 3.3 Black Build

کد:
    UIQ 3.3 Snow

کد:
    UIQ 3.3 Chilli

کد:
    من خودم از UIQ Wave و UIQ 3.3 Chilli خیلی خوشم اومده.

موفق باشید

پروفشنال mani_2004_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gachsaran

پيش فرض

سلام دوستان .
    من میخوام n73 رو بفروشم و سونی اریکسون P1 بگیرم .(تا حالا ار برند سونی اریکسون گوشی نداشتم )
    چند تا سوال :
    P1 اصلش ساخت کجاست ؟
    از کجا تشخیص بدم اصله ؟
    ارزش داره N73 ME رو بفروشم P1 بگیرم ؟

کلا از گوشی این امکانات واسم مد نظره
    دوربینش بد نباشه
    پخش موزیکش خوب باشه
    برنامه خوری خوبی داشته باشه
    باتریش هم قوی باشه

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام به دوستان.
    راستش شب قبل وقتی که دیر وقت واشتم میرفتم خونه از همون قسمتهایی رد شدم که توی روزهای قبل گوشیم مشکل آنتن دهی داشت و no network میزد ولی در کمال تعجب اونوقت شب به خوبی جواب میداد و فول انتن بود.البته فراموش کردم که تماس بگیرم باگوشی تا مطمئن بشم ولی واسه خودم هم جالبه که اینطور میشه.
    حالا نظر شما چی هست؟فکر میکنید ایراد این فریمور چی هست؟

از بچه هایی که مشکل آنتن رو داشتن کسی آپدیت نکرده ببینیم مشکل بر طرف میشه یا نه؟من قصد دارم همین هفته گوشی رو آپدیت کنم.

گوشی من در با این فریموری که داره خیلی خوب موقع عکس گرفتن فکوس نمیکنه.توی فریمورهای جدید این مشکل بر طرف شده؟
    راستی برای back up گرفتن از گوشی فقط کافی هست از pc suite استفاده کنم؟
    اگر نکته ای به ذهنتون میرسه در مورد آپدیت ممنون میشم کمکم کنید.
    موفق باشد.

سلام دوستان .
    من میخوام n73 رو بفروشم و سونی اریکسون P1 بگیرم .(تا حالا ار برند سونی اریکسون گوشی نداشتم )
    چند تا سوال :
    P1 اصلش ساخت کجاست ؟
    از کجا تشخیص بدم اصله ؟
    ارزش داره N73 ME رو بفروشم P1 بگیرم ؟

کلا از گوشی این امکانات واسم مد نظره
    دوربینش بد نباشه
    پخش موزیکش خوب باشه
    برنامه خوری خوبی داشته باشه
    باتریش هم قوی باشه
    p1 ساخت چین هست.که شما توی بازار هم میتونید با لیبل ساخت چین ببینید هم بدون اون رو.ظاهرا هم فرقی با هم ندارن.فقط صفحات قبل رو بخونید تا مثل خودم مشکلی براتون پیش نیاد.
    هنوز تقلبیش نیومده شکر خدا.

به نظر من ارزش داره .باید ببینی از گوشی چی میخوای.
    دوربینش در حد N73 نیست.در حد متوسط هست.
    از لحاظ کیفیت پخش موزیک هم باز به نظر من خیلی خوبه.
    برنامه براش پیدا میشه.نسبتا کم هم نیستن ولی در حد سری 60 نوکیا نیست.
    باتریش شاید یکی از نقاط قوت این گوشی باشه که واقعا عالی هست.

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

لیست جدید ترین فریمورهای موجود برای P1:

منبع :فروم p30mob.باتشکر از مازیار جان.

Generic World

Available from 26/Oct/2007

* Phone: CXC 162037 R9J005
    * Bluetooth: CXC 162143 R1D
    * Organiser: CXC 162108 R6F41
    * CDA: CDA 162022/1 R6F38

Available from 23/Aug/2007

* Phone: CXC 162037 R9H004
    * Bluetooth: CXC 162143 R1D
    * Organiser: CXC 162108 R6E30
    * CDA: CDA 162022/1 R6E29

Available from 27/Jul/2007

* Phone: CXC 162073 R9G007
    * Bluetooth: CXC 162143 R1C
    * Organiser: CXC 162108 R6D23
    * CDA: CDA162022/8 R4A

اپدیت در تاریخ 20/1/87:

برای P1 ورژن جدید:

Phone: CXC162037 R9K009
    Bluetooth: CXC162143 R1D
    Organizer: CXC162108 R6G04
    CDA: CDA162022/1 R6G02
    Last edited by hamed1297; 11-04-2008 at 18:19.

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

دوربین پی 1 از ن73 بهتره
    البته این مقایسه رو یکی از بچه های خود سایت (محمد جان) کردن و تاپیکش هم هست !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •