عجب داستانی داریم ما با این بازی
باشه به هر حال دستت درد نکنه برم ببینم چی کار میتونم بکنم
عجب داستانی داریم ما با این بازی
باشه به هر حال دستت درد نکنه برم ببینم چی کار میتونم بکنم
به نظر من از episode 1 هم کوتاهتر بود شایدم چون خیلی جالب بود به نظر کوتاه اومد!!!ولی این portal هم خیلی جالبه!
سلام
یه سوال دارم.
می خواهم بدونم این بازی تو ویندوز xp اجرا می شه یا فقط روی ویندوز ویستا اجرا می شه؟
لطفا سریع جواب بدید
مهم است
سیو و تراینر بازی HalfLife2:EpisodeTwo
امیدوارم از این نسخه از بازی لذت ببریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين بازي ديگه سيو و ترينر ميخواد چي كار؟
فرض کن SaveGame کامل بازی رو بریزی ! به چه دردی میخوره آخه !؟!؟!؟
حالا ترینر یه چیزی .
سلام
من تو یه قسمت از بازی گیر کردم .
اون جایی که شبیه یه پل هست بعد یه ضرره پایین تر اونور دیوار یه چیزی هست میپرم روش بعد یه چیزی مثل پنکه هست و یه میز توش گیر کرده اون رو با اسلحه آهنربا می کشم بیرون پنکه شروع به حرکت می کنه بعد از چند ثانیه پنکه گیر می کنه بعد یه تیکش کنده میشه من از اون قسمت میرم پشت پنکه همین جور می رم
اگه نگرفتید این عکس رو نگاه کنید
یه جا می رسم گودی هست و تار عنکبوت. تار ها رو می زنم کنار می افتم پایین توی آب این جا دیگه هیچ راهی وجود نداره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستی این مرحله ها بعد از اون جایی هست که چند تا از این حیوان ها دارند Alex رو نجات می دند و من با یدونه از اون ها این ها رو می رم تا یه جایی که یه غول بزرگ می یاد دیوار رو خراب می کنه و در می ره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تقريبا ميدونم كجا رو ميگي ولي يادمه بدون مشكل ردش كردم واسه همين جزيياتش يادم نيست
ولي فكر كنم يكم اين ور اونورو بگردي راه پيدا ميشه
دوستانی که بازی کردن نوش جونشون ! گوشت بشه بچسبه به تنشون !!
دوستانی که دارن بازی می کنن یکم از لذت بازی رو روی ما Divert کنن !
من تا کنون بازی رو تو هیچ کدوم از دکان های شهرمون ندیدم ! ولی دمو هایی از EP2 و Portal رو دیدم !
portal که چیز خیلی باحالیه !
همین الان به فروشگاه سایت سفارششو دادم !
کاروان رفت و تو در خواب و بیابان در پیش...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)