تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 65 اولاول ... 3910111213141516172363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 648

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ | فصل 16-2015

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

بارها گفتم سبک بازی پدرو اصلا و ابدا به درد لیگ برتر نمی خوره و جالبه تیمی که در اون کوادرادو که به مراتب سرعتی تر و قدرتی تر هستش نتونسته موفق بشه ، پدرو رو خریده ! فکر کنم واسه تیم رزروشن هم الان یه 11 نفر بازیکن دارن !
    البته میشد رو انگیزه پدرو حساب کرد ولی به نظرم بازم نیازی به این خرید نبود
    پدرو بازیکن خوبیه ولی اصلا اون خریدی نبود که منچستر نیاز داشت

ر مورد خرید ها ، من به نظرم باید یه مقدار منطقی باشیم ، فکر نمی کنم دیگه تیم خرید دیگه ای داشته باشه . یادمون هم نره فلسفه ی منچستر خرید های خیلی زیاد نیستش . ما مثل چلسی ، سیتی و آرسنال نیستیم .
    دقیقا
    همین امسال هم شاید بهترین نقل و انتقال تاریخ باشگاه داشتیم
    ولی بازم این چند سال در نظر بگیریم ... سیتی و چلسی و تیم هایی که تو اروپا رقیب ما بودن خیلی بیشتر از ما خرج کردن

ما با این تیم قهرمان لیگ شدیم و فینال اروپا رفتیم
    این تیم اگه سرمربی دیگه ای غیر از سر الکس داشت گرفتن سهمیه هم براش آرزو بود

نکته ی دیگه اینکه من با وضعیتی که تیم های چلسی ، سیتی و آرسنال دارن اصلا از تیم توقع قهرمانی ندارم . ما همین که سهمیه بگیریم کافی هستش ، مورد دیگه هم اینکه فکر می کنم اگه خرید دیگه ای انجام بشه اون در ژانویه هستش.
    به نظرم این فصل شانس خیلی خوبی برای قهرمانی داریم
    فتخال کاملا با شرایط لیگ آشنا شده و اشتباهات فصل پیش تا الان نشون داده که تکرار نمیکنه
    نیمکت خیلی خیلی خوبی داریم و تو بازی های فشرده ژانویه که قهرمان لیگ تو اون برهه خودش میکشه کاملا به کارمون میاد
    الان ما روخو و جونز تو خط دفاع داریم که تفاوت عملکرد عمده ای با بلیند و اسمال ندارن
    والنسیا داریم ... یانگ و مروان و البته هررا

به نظرم این فصل با اون یکی تیم دیگه منچستر مدعی اصلی قهرمانی هستیم

2. 12 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

پدرو بازیکن نسبتا خوبی هست.تلاش زیادی در زمین داره،با انگیزه هست و در خدمت تیم بازی میکنه اما خوب خوشحالم که این انتقال صورت نگرفت تا امیدوار باشیم اون شماره 9 به یک بازیکن بزرگتر برسه.اگه پدرو به تیم اضافه میشد،جای یانوزای و پریرا تنگ میشد و واقعا حیف بود استعدادهای اونها رو بکشیم.اما اگه وینگر نخریم،در ترکیب اصلی فعلی،ماتا،یانوزا،دیپای رو داریم و یانگ و پریرا رو روی نیمکت.تازه اگه والنسیا رو حساب نکنیم و ذخیره دارمیان بدونیم.

اما بنظرم برای قهرمانی نیاز به خرید داریم و اون هم در نوک خط حمله.اگه یک مهاجم بخریم میتونیم مجددا رونی رو در پشت مهاجم ببینیم که با دراختیار داشتن فضای مناسب،عملکرد بهتری هم خواهد داشت(البته هنوز زوده که رونی رو ناکام در نوک حمله بدونیم)
    خریدهای بزرگ و مهم معمولا در ژانویه صورت نمیگیره و امیدی به اون پنجره ندارم.چون تیم باید از اول فصل شکل و شمایل خودش رو داشته باشه.بنظرم برخی اسامی فقط سیاست باشگاه بود تا خرید اصلی دور از نگاهها باشه و احتمالا یک خرید هجومی در این ده روز باقی مانده خواهیم داشت.

4. 12 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

من دوست داشتم پدرو بیاد یونایتد. به نظرم میتونست مفید باشه و تقویت کنه فاز تهاجمی تیم رو.
    ولی اینکه چرا جذب نشد، جای سوال داره. وودوارد که رفته بود اسپانیا، همه گمانه زنی ها هم رو این موضوع بود که پدرو بارسا نمیمونه و میاد یونایتد. قیمتش هم که مبلغ مناسبی بود. حالا چرا خرید انجام نشد؟
    .
    حدس خوشبینانه من (بدون در نظر گرفتن سابقه وودوارد) اینه یونایتد دنبال این بود پدرو رو به عنوان گزینه صد در صدیه بک آپ تا ساعات پایانی نقل و انتقالات حفظ کنه تا ببینه با شروع فصل جدید عملکرد وینگر ها به چه شکله. الان ما در کناره ها بازیکنان خوبی داریم، ممفیس، ادنان، یانگ، ماتا و والنسیا. از طرفی در سیستم چهار دفاعی فعلی فول بک های خوبی داریم که به هافبک های کناری کمک میکنن. معمولا هر مربی با 5 الی 6 هافبک کناری یا بال تیمش رو میبنده. من احساس میکنم یونایتد میخواست از عملکرد دپای و همچنین ادنان که قاعدتا کادر فنی دوست داره به یانوزای فرصت بده، مطمئن بشه بعد نهایتا تصمیم خودش رو برای خریدن یا نخریدن پدرو بگیره (خصوصا با تجربه ناخوشاینده جذب دیماریا). طبیعتا بارسا هم منتظر نمیمونه که بعد از تصمیم گیری نهایی یونایتد، پدرو رو بفروشه. اونا هم به سرعت فروختنش به چلسی دست به نقده و مطمئن برای خرید.

6. 12 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

من دوست داشتم پدرو بیاد یونایتد. به نظرم میتونست مفید باشه و تقویت کنه فاز تهاجمی تیم رو.
    ولی اینکه چرا جذب نشد، جای سوال داره. وودوارد که رفته بود اسپانیا، همه گمانه زنی ها هم رو این موضوع بود که پدرو بارسا نمیمونه و میاد یونایتد. قیمتش هم که مبلغ مناسبی بود. حالا چرا خرید انجام نشد؟
    .
    حدس خوشبینانه من (بدون در نظر گرفتن سابقه وودوارد) اینه یونایتد دنبال این بود پدرو رو به عنوان گزینه صد در صدیه بک آپ تا ساعات پایانی نقل و انتقالات حفظ کنه تا ببینه با شروع فصل جدید عملکرد وینگر ها به چه شکله. الان ما در کناره ها بازیکنان خوبی داریم، ممفیس، ادنان، یانگ، ماتا و والنسیا. از طرفی در سیستم چهار دفاعی فعلی فول بک های خوبی داریم که به هافبک های کناری کمک میکنن. معمولا هر مربی با 5 الی 6 هافبک کناری یا بال تیمش رو میبنده. من احساس میکنم یونایتد میخواست از عملکرد دپای و همچنین ادنان که قاعدتا کادر فنی دوست داره به یانوزای فرصت بده، مطمئن بشه بعد نهایتا تصمیم خودش رو برای خریدن یا نخریدن پدرو بگیره (خصوصا با تجربه ناخوشاینده جذب دیماریا). طبیعتا بارسا هم منتظر نمیمونه که بعد از تصمیم گیری نهایی یونایتد، پدرو رو بفروشه. اونا هم به سرعت فروختنش به چلسی دست به نقده و مطمئن برای خرید.
    حسین جان برادر اذیتمون نکن تورو خدا ...
    چه دلیلی برای خریدن پدرو وجود داشت آخه !؟
    ما خودمون ده تا بهتر از پدرو تو اون پست داریم، به شخصه امیدوار بودم فن خال دیگه بی خیال این یکی شه که خداروشکر شد ...

پ.ن : فکر کنم کم کم دارید به این نتیجه می رسید که چرا از اومدن دارمیان انقدر خوشحال بودم

8. 12 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m-a14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظر من هم هنوز فصل نقل و انتقالات برای منچستر تموم نشده و حتما به خصوص در روزهای پایانی شاید یکی دو بازیکن دیگه هم به منچستر اضافه بشوند مثل پارسال که فالکائو اومد
    احتمال اومدن مولر هم به منچستر اصلا محال نیست

10. 11 کاربر از m-a14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Administrator Meisam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

سلام
    به نظرم در مورد پدرو ما زیاد به حرف رسانه ها توجه کردیم.
    امروز صبح یک مصاحبه جدید از فنخال خوندم (نمیدونم مصاحبه برای امروز بود یا دیروز) که چنین چیزی گفته بود : من نمیتوانم دروغ بگویم که او (پدرو) بازیکن مناسبی نیست،
    اما هرگز نمیتوانم بگویم که علاقمند به جذب او بوده ام ، این را شما (رسانه ها) میگویید.
    یه جای دیگه هم اشاره ای کرد به پدرو و گفت : اگر او (پدرو) را میخواستیم او الان اینجا بود.
    در ادامه هم گفت که : شما فقط باید صبر کنید و ببینید، هیچ فشاری برای خرید بازیکن روی من نیست ، 28 بازیکن دارم.

به نظرم یک نکته ی جالب دیگه در نقل و انتقالات امسال این مسئله هست که مدام در رسانه ها روی این قضیه مانور داده شد که منچستریونایتد همه ی بازیکن ها رو میخواد ، داره خیلی خرج میکنه
    بازار رو با پولش خراب کرده و از این دست اظهار نظر ها ، ولی میبینیم که چلسی و سیتی بیشتر از ما خرج کردن و بازیکن های زیادی رو با پول های زیاد جذب کردن
    حتی وقتی مورینیو گفت که نقل و انتقالات از نظرش تموم شده هست و اینکه فصل شروع بشه و هنوز پنجره نقل و انتقالات باز باشه رو دوست نداره ولی دیدیم که بعد از این اظهار نظر ، چلسی "رحمان بابا" و
    الان "پدرو" رو جذب کرده و حتی گفته میشه تمایل به جذب "استونز" از اورتون رو داره
    یا سیتی "رحیم استرلینگ" رو با اون قیمت فضایی از لیورپول خرید و "اوتامندی" یکی از گرونترین مدافع ها رو جذب کرد و الان هنوز برای جذب "دی بروین" امیدوار هست
    و حتی آرسنال هم که بعد از خرید "چک" گفته میشه الان به جذب "بنزما" خیلی نزدیک هست
    این وسط فقط روی منچستر مانور دادن که داره ولخرجی میکنه و میخواد موفقیت و قهرمانی رو بخره!

مرسی.

12. 13 کاربر از Meisam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

تو این چند روزه یه شایعه پخش شده که رویس تو شهر منچستر دیده شده.......صحتش خدا میدونه...

یه خبر هم اومده که منچستر با بارسلونا سر نیمار داره مذاکره میکنه.....این یکی خرید خیلی عالیه اگه انجام بشه....

14. 9 کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

یعنی واقعا نیوکاسل همیشه رو مخی ترین بازی رو جلو یونایتد انجام میده ... حیف دو امتیاز... واقعا حقمون برد بود این کرول هم همیشه بهترین بازی فصلش رو جلو ما انجام میده!!
    دقایق آخر هم واقعا شانس آوردیم که اون ضد حمله گل نشد...
    خلاصه ی بازی رو باید حتما بگیرم و یه بار دیگه نگاه کنم بازی رو، چون سر کار بیش از اینکه بازی رو ببینیم، شنیدم!!

16. 10 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

چقدر 20 دقیقه اول بازی خوب بودیم ... یه گل هم زدیم که داور به اشتباه مردود اعلام کرد ... در مجموع تیم نسبتا خوب بود
    خیلی بدشانس بودیم که از این همه موقعیت یه کدومش گل نشد . 2 امتیاز مفت از دست دادیم
    وین رونی علاوه بر اینکه گل نمیزنه متاسفانه خوب هم بازی نمیکنه و اون تحرک لازم تو خط حمله نمیتونه ایجاد کنه ... بعد از اومدن چیچا دیدیم که چقدر وضعیت حمله هامون عوض شد خطرناک تر شدیم ... با این وضعیت و نخریدن مهاجم فیکس بازی کردن چیچا بهتره

دپای امروز خیلی خودخواه بود و چند تا وقعیت با پاس دادن میتونست شرایط بهتری ایجاد کنه ... در کل حرکت تو مخی زیاد داشت
    ماتا تو ضربه و پاس های آخر تو بعضی صحنه ها خوب کار نکرد
    بعد از 3 بازی هنوز از هررا استفاده نشده .... این بازی هم مروان میتونست به کمکمون بیاد
    شوانی خیلی خوب داشت کار میکرد ولی به مرور و با گذشت زمان بازی عملکردش افت کرد و فنخال به درستی تعویضش کرد ... کریک عملکرد خوبی داشت

تو لیگ بدون گل خورده و تنها گل خورده این فصلمن گل به خودی بوده

18. 10 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

یادمون هم نره فلسفه ی منچستر خرید های خیلی زیاد نیستش . ما مثل چلسی ، سیتی و آرسنال نیستیم .
    درسته ولی زمانی که این روند تولید بازیکن ناقص باشه و مثل قبل جلو نره قطعا نمیشه به روند قبل پیش رفت. خیلی زمان می بره تا کلاسی مانند کلاس 92 دوباره تویه منچستر شکل بگیره. بعلاوه اینکه آکادمی مگه چقدر می تونه بازیکن در حد تیم اول تحویل بده؟ وقتی تیم به معنای واقعی به بازیکن نیاز داره، باید خرید انجام بشه. خریدهای افراطی شاید مثل بقیه تیم ها رو اصلا قبول ندارم. همه اینا رو به این اضافه کنید که تیم ما، جام می خواد. اینم بخشی از فلسفه ماست.

نکته ی دیگه اینکه من با وضعیتی که تیم های چلسی ، سیتی و آرسنال دارن اصلا از تیم توقع قهرمانی ندارم . ما همین که سهمیه بگیریم کافی هستش

من اصلا دوست ندارم تنها به تیمی تبدیل بشیم که فقط واسه سهمیه بجنگیم !! اصلا این فلسفه و دیدگاه کاملا مخالف فلسفه ای هست که سال ها داریم دنبالش می کنیم ! قطعا همه تیم ها برای قهرمانی تیم می بندن، اونوقت ما فقط برای سهمیه بجنگیم به این دلیل که نباید خریدهای زیاد داشته باشیم ؟! امکان نداره. منچستر همیشه باید برای قهرمانی بجنگه و تنها و تنها باید در همین مسیر برنامه ریزی بشه؛ تازه الان جنگ برای قهرمانی لیگ یه کم برای ما بزرگ شده وگرنه ما همیشه به چیزی کمتر از قهرمانی در لیگ قهرمانان راضی نبودیم !

در نهایت زمان هست که مشخص می کنه ما در انتقال پدرو ضرر کردیم یا نه.

به نظرم در مورد پدرو ما زیاد به حرف رسانه ها توجه کردیم.

نه میثم جان. فن خال قبلا در مصاحبه هاش به خصوص پس از رفتن دیماریا گفته بود که پدرو اون بازیکنی هست که منچستر لازم داره و از خلاقیت و سرعتش به عنوان اون دو تا فاکتور اصلی یاد کرده بود. در اینکه نقش رسانه ها کلا در هر شایعه و انتقالی پر رنگ هست شکی نیست ولی در مورد پدرو این مسئله به اون شدت صادق نیست. این موردی که اشاره کردی رو میشه در مورد اوتامندی به وضوح دید. اینکه چرا رنگ مصاحبه های فن خال الان در مورد پدرو عوض شده نمی دونم ولی به نظر من ما در این انتقال به دلیل تعلل یا هر چیز دیگه ای شکست خوردیم؛ خوب یا بدش رو کاری ندارم.

این صحبت ها رو به بازی امروز وصل می کنم.

2 امتیاز رو در زمین خودمون در مقابل تیمی مثل نیوکاسل از دست دادیم. ما میگیم رونی، دپای، ویلسون، یانوزای، هرناندز و پریرا رو داریم ولی کدوم یک از این بازیکنان یه مهاجم تراز اول و تمام کننده واقعی هستن؟ مهاجمی که همه جوره بشه روش حساب کرد؟ رونی یه زمانی این شرایط رو داشت ولی خب می دونید تویه شرایط خوبی نیست. ویلسون در بازی های پیش فصل هیچی از خودش نشون نداد، برخلاف پریرا یا یانوزای. هرناندز هم که همچنان مهاجم جانشینه. ما همین الانش هم شدیدا در گلزنی مشکل داریم. بعدا اگه بازم نتیجه نگیریم و گل نزنیم، انتقاد نمیشه که چرا در فصل نقل و انتقالات مهاجم نگرفتیم ؟! همین پدرویی که اکثرا اون رو نامناسب می دونن؟ ما امروز یه موقعیت عالی و تک تک داشتیم که هرناندز اون رو خراب کرد. اگه مثلا مولر بود فکر می کنید چقدر احتمال گل شدن داشت اون موقعیت؟ و همون تک موقعیت سرنوشت بازی رو عوض می کرد.

امروز چیزی حدود 20 موقعیت داشتیم ولی اکثرا نصفه و نیمه بودن. تیم خیلی روان تر و بهتر بازی می کنه ولی همچنان اون تموم کننده رو نداریم، حیف. از وقتی شوانی با کریک تعویض شد، والنسیا جای دارمیان اومد و هرناندز هم به خط حمله اضافه شده، اشنایدرلین فرصت بازی سازی و جلو اومدن بیشتری پیدا کرد. ماتا آزادتر شد و سمت راستمون هم از نظر قدرت تهاجمی بیشتر شد. روند بازی ما کاملا تغییر کرد. هنوز هم آرزو می کنم ماتا از اون تبعیدگاهش آزاد بشه ! این بشر وقتی آزاد باشه همش پاس کلیدی میده و موقعیت سازی می کنه. اشنایدرلین هم قدرت بازی سازی خیلی خوبی داره ولی در کنار شوانی این وظیفه به اون محول میشه که البته قطعا در آینده شوانی می تونه خیلی بهتر بازی کنه. هنوز بازیکن 90 دقیقه ای نیست.

با اینکه در 4 بازی اخیر فقط 1 گل اونم توسط کریک خودمون خوردیم ولی این خط دفاع هنوز مونده یه محک جدی بخوره؛ شاید بازی برگشت مقابل بروخ یا یکی از تیم های آماده کنونی لیگ وضعیت اصلی خط دفاع رو مشخص کنه.

حکایت ما، حکایت آدم مار گزیده و ریسمان سیاه و سفید هست. اگه اصرار به خرید بازیکن در فاز تهاجمی و تدافعی هست به این دلیل نیست که فلسفه خودمون رو دوست نداریم یا قبولش نداریم. به این دلیل هست که نمی خوایم اتفاقات گذشته تکرار بشه، به این دلیل هست که ما الان از تیم توقع قهرمانی داریم و جام می خوایم. تا اینجا خریدهای خیلی خوبی داشتیم و در این هیچ شکی نیست، خریدهای منطقی (یکی از تفاوت های خریدهای ما و سایر تیم های در همین هست) ولی باید قبول کنیم حداقل در خط حمله یه مهاجم تراز اول می خوایم. ما از نظر تعداد بازیکن در فاز تهاجمی خیلی خوب هستیم و از نظر زهردار بودن نه ! حتی اگه خریدی هم انجام نشه باید در ساختار تهاجمی تیم تغییراتی ایجاد بشه.

20. 12 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •