من دوست داشتم پدرو بیاد یونایتد. به نظرم میتونست مفید باشه و تقویت کنه فاز تهاجمی تیم رو.
ولی اینکه چرا جذب نشد، جای سوال داره. وودوارد که رفته بود اسپانیا، همه گمانه زنی ها هم رو این موضوع بود که پدرو بارسا نمیمونه و میاد یونایتد. قیمتش هم که مبلغ مناسبی بود. حالا چرا خرید انجام نشد؟
.
حدس خوشبینانه من (بدون در نظر گرفتن سابقه وودوارد) اینه یونایتد دنبال این بود پدرو رو به عنوان گزینه صد در صدیه بک آپ تا ساعات پایانی نقل و انتقالات حفظ کنه تا ببینه با شروع فصل جدید عملکرد وینگر ها به چه شکله. الان ما در کناره ها بازیکنان خوبی داریم، ممفیس، ادنان، یانگ، ماتا و والنسیا. از طرفی در سیستم چهار دفاعی فعلی فول بک های خوبی داریم که به هافبک های کناری کمک میکنن. معمولا هر مربی با 5 الی 6 هافبک کناری یا بال تیمش رو میبنده. من احساس میکنم یونایتد میخواست از عملکرد دپای و همچنین ادنان که قاعدتا کادر فنی دوست داره به یانوزای فرصت بده، مطمئن بشه بعد نهایتا تصمیم خودش رو برای خریدن یا نخریدن پدرو بگیره (خصوصا با تجربه ناخوشاینده جذب دیماریا). طبیعتا بارسا هم منتظر نمیمونه که بعد از تصمیم گیری نهایی یونایتد، پدرو رو بفروشه. اونا هم به سرعت فروختنش به چلسی دست به نقده و مطمئن برای خرید.