سلام من هم دابلیو ۸۰۰ ای خریدم یه سوال دارم یا روی کنترل سایز ۴۲ اینج انتی اف اس وجود دارد یا نه؟؟؟ چون رو کنترل من که سایز ۴۲ هستش وچود ندارد
سلام من هم دابلیو ۸۰۰ ای خریدم یه سوال دارم یا روی کنترل سایز ۴۲ اینج انتی اف اس وجود دارد یا نه؟؟؟ چون رو کنترل من که سایز ۴۲ هستش وچود ندارد
سلام ، خواهشن منو راهنمایی کنین Sony 42 W670 بهتره یا Sony 42 R500?
کدومو بخرم؟
سلام
دوستان من قصد خرید تلویزیون ال ای دی سونی را دارم با پرس و جوهایی که کردم یک مدل از سونی رو به من پیشنهاد دادن ( 46w700a ) اما توی سایت سونی قسمت پشتیبانی چنین مدلی رو نشون نمیده میخواستم بدونم این مدل از دستگاه اصلی و ساخت مالزی است یا جنس تقلبی بازار سونی؟
و چجوری از روی شماره سریال دستگاه میشه به اصلی بودن یا قاچاق بودن دستگاه پی برد؟
با تشکر
دوست عزیز
این مدل سفارش هند است برای دیدن مشخصات و کارایی آن به این سایت بروید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداشم با خیال راحت برو w670 بخر حالش رو ببر سری ار از نظر تصویر به پای سری w نمیرسه چون موتور گرافیکی خیلی بهتری داره ایکس رایلیتیمن خودم دابلیو ۸۰۰ ای دارم خیلی راضی هستم
سلام دوستان
چند روزیه تو سایتای ایرانی و خارجی دنبال یه تلویزیون با کیفیت 40 اینچم .
خواستم بدونم نظرتون راجع به 40HX850 SONY چیه؟؟
با سلام
میخواستم از دوستان خواهش کنم کسی منوی مخفی سونی w800 را میدونه به من کمک کنه؟من خریدم از بانه و میخوام به اکبند بودنش و کار نکردن اون مطمئن بشم ممنون
سلام.انتخاب بین w804/hx925/hx855برام بسیار سخت شده . لطفا باذکر دلیل راهنماییم کن .مرسی عزیز
[QUOTE=shapooli57;7997862]سلام.انتخاب بین w804/hx925/hx855برام بسیار سخت شده . لطفا باذکر دلیل راهنماییم کن .مرسی عزیز[/QUO
من راجع به HX850 تحقیق کردم ، به نظرم خیلی تلویزیون خوب و با کیفیتیه . فقط نمیدونم کسی اینجا تجربه کار باهاشو داره یا نه
فروشنده محصولات سونی هستین؟
من قصد خردید 47 sony w804 را دارم، میخاستم بپرسم: درحالی که در تهران این محصول 3800 قیمتشه و فروشنده میگه از بانه آورده و فقط 150 کرایه بار بهش اضافه کرده، یعنی قیمت در بانه 3800-150=3650 هست؟! چون من قصد خرید از بانه دارم و فکر میکنم اگه خودم برم و بخرم خیلی ارزونتر باشه. درسته؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)