عابدینی: يک تيم چگونه بايد روي پاي خود بايستد؟ بايد بودجهاي داشته باشد***

عابدینی در گفتگو با فارس: اگر به مشکلات داماش رسيدگي نشود تبديل به یک ناهنجاري ميشود.
به گزارش روابط عمومی باشگاه داماش گیلان،امیر عابدینی مديرعامل باشگاه در گفتگو با خبرگزاری فارس گفت: استعفا ابزار مديريتي مديرعامل است و من تا دو ماه ديگر حداقل در داماش حضور دارم.
امير عابديني در مورد نامهاي که به استاندار گيلان نوشته و در مورد سقوط و انحلال داماش هشدار داده است، گفت: يک تيم چگونه بايد روي پاي خود بايستد؟ بايد بودجهاي داشته باشد و اين بودجه در اختيار قرار بگيرد اما شرايط داماش به گونهاي است که بودجهاي براي ما تأمين نميشود و قطرهچکاني و با مشقت پول از جايي ديگر در ميآيد و به حساب من واريز ميشود حرف من در آن نامه اين بود که با توجه به پتانسيل صنعتي و تجاري استان يک حامي مالي براي باشگاه پيدا شود.
به گزارش فارس ، وي ادامه داد: مگر باشگاه داماش يک هويت و هنجار نيست؟ پس چرا مسئولان استان به فکر اين باشگاه نيستند؟ در حال حاضر تشکيلات امير خسروي نميتواند اين باشگاه را اداره کند پس بهتر است استان تيم را بگيرد و اداره کند. همانطور که اکنون گهر درود در اختيار استاندار قرار گرفته و استاندار ميخواهد اين تيم همچنان در استان حضور داشته باشد و آن را اداره کند.
عابديني تصريح کرد: قطعاً استاندار نميتواند از جيب خود هزينه باشگاه را بدهد اما با توجه به پتانسيلهاي اقتصادي تجاري و ترغيب بخش خصوصي ميتواند در حد يک و نيم ميليارد تومان هزينه کند يا اينکه از رئيس جمهور کمک بگيرد. من ميگويم براي داماش هم يک نفر قدم جلو بگذارد و در نامهام هم گفتم که متأسفم که در ابتداي مسئوليت استاندار چنين حرفي را بيان ميکند اما واقعيت اين است که باشگاه داماش که اکنون يک هنجار فرهنگي و زيباست اگر به آن رسيدگي نشود تبديل به يک ناهنجاري سياسي ميشود نه ناهنجاري اجتماعي زيرا مخاطب آن قشر جوان است.
عابديني افزود: من بايد اطلاعرساني کنم و تکليفي در اين مورد داشتم، اکنون آقايان يا ميگويند اين کار در چارچوب وظايف و اختيارات ما نيست يا احساس تکليف ميکنند و وارد گود ميشوند. استاني مثل اراک، همدان يا کرمانشاه به دنبال سهميه ليگ برتري هستند حتي استان اراک و مسئولانش پا جلو ميگذارند تا تيم ريشهدار نفت را به شهر خود ببرند. آيا تمام تيمهاي ليگ يکي ميتوانند در همان سال اول به ليگ برتر صعود کنند؟ من معتقدم هيچ تيم ليگ دسته اولي کمتر از 2 ميليارد تومان هزينه نميکند. اگر حرف من اشتباه است تيمهاي ليگ برتري آن را تصحيح کنند اما بعيد است چنين باشد. پاس چند سال است که در ليگ يک تيمداري ميکند و نميتواند به ليگ برتر بيايد. نساجي ريشهدار و ابومسلم چند سال است که در ليگ يک تيمداري ميکنند اما نتوانستند به ليگ برتر صعود کنند. پس حالا که داماش در ليگ برتر است بايد آن را حفظ کنيم.
وي افزود: يک فرد کلاهبردار آمد و با داماش دور افتخار زد و خود را در رسانهها مطرح کرد سپس فراري شد و ما مانديم و 4-5 ميليارد بدهي. من ميگويم آيا در استان گيلان يک اسپانسر نيست که 2 ميليارد تومان به داماش کمک کند؟
عابديني با اشاره به اظهارات برخي از بازيکنان اين تيم در رسانهها گفت: متأسفم که در چنين شرايطي برخي از بازيکنان يا بهتر است بگويم دو بازيکن در رسانهها صحبتهايي را مطرح ميکنند که بيپايه و اساس است، سه سال قبل که باشگاه داماش دچار حادثه شد من به بازيکنان گفتم بمانند؟ يا خود آنها آمدند و گفتند ما در تيم ميمانيم؟ قرار شد که ابتدا بدهيهاي زمان قويدل پرداخت شود سپس درباره اين فصل پرداختي داشته باشيم. ضمن اينکه اين بازيکنان نميدانند طبق ماده 5 حق مصاحبه عليه باشگاه خود را ندارند به همين خاطر هم من مبلغ قرارداد بازيکنان را منتشر کردهام تا همه بدانند اين بازيکنان چقدر دستمزد ميگيرند و اتفاقاً بازيکني که قرارداد کمتري دارد بهترين بازيهاي خود را براي ما انجام داده است و بازيکني مثل مهدوي که چند بازي است به دليل عمل جراحي براي ما بازي نکرده مدام ميگويد پولي نگرفتهام که اين حرفها درست نيست.
مديرعامل داماش در مورد وضعيت استعفاي خود گفت: قرارداد من با باشگاه به اين شکل است که اگر من نخواستم به عنوان مديرعامل کارم را ادامه بدهم به هيئت مديره اعلام ميکنم و آنها دو ماه فرصت دارند که جايگزيني براي من پيدا کنند و اگر هيئت مديره نخواست که من بمانم ظرف يک ماه من بايد از باشگاه بروم. من به طور شفاهي به باشگاه گفتم که اگر ميخواهيد حتي ميتوانيد 15 روزه جانشين من را پيدا کنيد. با اين حال من حداقل تا دو ماه ديگر مديرعامل هستم. استعفا هم يکي از ابزارهاي مديريتي است که من از آن استفاده ميکنم تا هشدارهاي لازم را بدهم.
وي افزود: اينکه برخي رسانهها ميگويند استعفاي عابديني شوخي است بايد بگويم مديرعاملي براي کسي مهم است که زندگياش از آن تأمين شود يا شخصيتسازي شود اما در حال حاضر مديرعاملي باشگاه براي من شخصيتسوزي است بنابراين من از استعفا به عنوان يک ابزار استفاده ميکنم تا هشدار لازم را بدهم و دو ماه ديگر حداقل در داماش هستم.
عابديني در مورد حرفهاي سعيد حلافي گفت: بازيکني که آنقدر تمرکز ندارد يکبار ميگويد آن شب در خانه دوستم بودم و بار ديگر ميگويد در خوابگاه بودم بهتر است جوابي به او ندهم زيرا هنوز ظاهراً به خاطر استفاده قرصها تمرکز لازم را ندارد و اين توهم را پيدا کرده که من گفتهام چه چيزي خورده و نوشيده درست نيست زيرا من هيچ حرفي در اين مورد نزدهام و اگر خداي ناکرده مطلبي هم بوده مجبور به سکوت بودم.
مديرعامل داماش در مورد برگزاري مجمع فدراسيون فوتبال در دوشنبه آينده گفت: هنوز دستور جلسه اين مجمع به دست من نرسيده است اما آنهايي که خوشحالند که من در اين مجمع شرکت نکنم بايد بگويم متأسفانه من در مجمع حاضر هستم و ميخواهم بدانم که چرا اين مجمع به تعويق افتاده است؟
وي در مورد اينکه قرار است در اين مجمع مهدي تاج به عنوان نايب رئيس انتخاب شود، گفت: ضرورتي ندارد که اين اتفاق بيافتد زيرا ما به همين صورت هم مهدي تاج را قبول داريم.