مراد یه سری نکاتُ گفت منم از یه زاویه دیگه میگم:
درسته که وسایل نقلیه دیگه مثل زمان HL2 اون تازگی رو تا اون حد نداره، مثلا همین کرایسیس یا بوردرلندز که اسم بردی یا حتی بتلفیلد تو این زمینه خوب عمل کردن ولی باید در نظر بگیریم که جدای
از نفس "وسیله" این وسیله نقلیه چقدر با حال و فضا و داستان بازی جور در میاد و چجوری تلفیق میشه (که به نظرم خیلی مورد مهمیه و بیشتر همین مورد هست که اختلاف ها رو ایجاد می کنه) مثلا
در مورد HL اون حالت سندباکس گونه در عین حال که دست آدمو برای حرکت باز می گذاره وقتی با فضای کار ترکیب میشه(قطعات Kelly Bailey هم همراهی می کنه) حس "رئالی" رو داره و همه چیز
کاملا پیوسته (بدون اختلاف سطح) تجربه میشه، مورد دیگه که گفتی یعنی تبدیل شدن به سوم شخص برای تنوع می تونه جالب باشه اما نظر شخصی من اینه که شخصی که بازی می کنه، از کاراکترش
(اونجا مستر چیف) یه مقدار فاصله می گیره چون یه جور ناپیوستگی رو تجربه می کنه (علاوه بر اون به طور کلی نمای سوم شخص اون immersion اول شخص رو نداره) ولی به هر حال سلیقه ها متفاوت
هست. در همین راستا یه مورد دیگه که بیشتر سوالی هست رو مطرح کنم: مستر چیف در حین گیم پلی هم صحبت می کنه؟ (چون من با تجربیات محدودم ندیدم، فقط در حد "جملات قصار" کات سین ها)