اصلا جالب نیست این سری آخر خیلی ضعیفه مخصوصا هادی کاظمی هیچ طنزی نداره ...
اصلا جالب نیست این سری آخر خیلی ضعیفه مخصوصا هادی کاظمی هیچ طنزی نداره ...
چقدر میتونه نظر ها متفاوت باشه!!
به نظر من هم این مجموعه خوب بود!! چه انتظاری دارید آخه از این سریال مگه؟![]()
خوب شما میتونی بگی به کدوم صحنه هامیخندی دقیقا تو این سری آخر؟
من هنوز این دو قسمت رو وقت نکردم ببینم اما علی رغم اینکه خیلی خیلی به مهران مدیری اعتقاد دارم اما به نظرم باید کمی در کارهاش تجدید نظر بکنه.
طنز که فقط سر هم کلاه گذاشتن نیست که.
این خوبه که هنوز کسی وجود داره که سریال طنز می سازه بدون اینکه توش از حمید لولایی و رضا صادقی و چند نفر دیگه استفاده کنه و هنوز هم حرف داره برای گفتن اما به نظر شما بازی مدیری تکرای نشده؟
حرکاتش، راه رفتنش، ترسیدنش، با لب و لوچه بازی کردنش و ... ؟؟؟!!!
به نظر من مدیری کمار خوبی کرد که تو قلب یخی و یکی دو تا فیلم بازی کرد این اخیرا و امیدورام این کار رو ادامه بده تا با کارگردان های مختلف بیشتر آشنا بشه و بازی جدیدی از خودش بروز بده و با دکوپاژها و میزانسن های جدید آشنا بشه و ... تا بتونه اون ها رو تو کارهای جدیدش استفاده کنه.
درود
من تا چهارده دارم
15 و 16 اومده ؟
اره.......
شما چطوری مردی از خنده.
به نظر من که این قسمت خیلی از قسمت ها قبل جالب تر بود.مخصوصا با ورود سیامک انصاری
کلا توی فیلم های مهران مدیری سیامک انصاری نقش خیلی مهمی داره و می تونه خیلی تاثیر گذار باشه
اینو شدیدا باهات موافقم...به نظر من مدیری کمار خوبی کرد که تو قلب یخی و یکی دو تا فیلم بازی کرد این اخیرا و امیدورام این کار رو ادامه بده تا با کارگردان های مختلف بیشتر آشنا بشه و بازی جدیدی از خودش بروز بده و با دکوپاژها و میزانسن های جدید آشنا بشه و ... تا بتونه اون ها رو تو کارهای جدیدش استفاده کنه.
میزانسن و دکوپاژ های مدیری از دهه ی 70 تا الان بدون هیچ تغییر و پیشرفتی به همون شکل باقی مونده!!!
انگار داره تئاتر میسازه....
منم دست و پا شکسته این سریال رو در مواقع که دیگه زیادی بیکار میشم و حوصله ی کار خاصی ندارم؛میشینم میبینم...(قهوه ی تلخ رو هم همینطور دیدم-البته خیلی از اپیزودهاشو ندیدم)
به نظرم اصلا ارزش خریدن نداره...در حد همون دانلود کردن کافیه(توهین به هیچ شخصی نشه!میخوام بگم چقدر بی ارزش هست کار به نظر من)
البته با ورود هادی کاظمی و سیامک انصاری عزیز کار بهتر شده...
ولی فیلمنامه ی این مجموعه شدیدا کسل کننده هست و خیلی زیاد رو یه سوژه مانور میده!(حالا هر چقدر اون سوژه بی مزه باشه مهم نیست!!مثلا مثل ورود مریلا عبدالرزاقی!!!2 قسمت رو به این شخصیت تخیلی و بی مزه اختصاص دادن که من حتی از دانلود کردن اون 2 قسمت پشیمون شدم!!چه برسه به کسانی که زحمت کشیدن و اورجینال خریدن کار رو...)
ولی امیدوارم به مرور با پر رنگ تر شدن نقش سیامک انصاری کار جذاب تر شه...
و البته شدیدا جای خالی محمدرضا هدایتی در این مجموعه ی مدیری احساس میشه...!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)