تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 29 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 282

نام تاپيک: کلیه مباحث NX720

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان اخرین وِرژن دستگاه را اپ دیت کردیم ولی هیچ تغییری مشاهده نشد ؟؟برای مثال ورژن قبلی وای فا را نصب کرد یا دمو روی صفحه گذاشت .... دوستان بگردید ببینید چه قابلیت هایی اضافه شده با تشکر

---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------

بابا دمتون گرم. چه خبره؟ مگه سر گردنست؟
    از بانه میشه ماکزیمم 150 تومن تهیه کرد!
    دوست عزیز زحمت میکشی یه پایه به این قیمت ردیف کنی ممنون میشوم .فقط مدلش به تلویزیون 46بخوره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان اخرین وِرژن دستگاه را اپ دیت کردیم ولی هیچ تغییری مشاهده نشد ؟؟برای مثال ورژن قبلی وای فا را نصب کرد یا دمو روی صفحه گذاشت .... دوستان بگردید ببینید چه قابلیت هایی اضافه شده با تشکر

---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------

دوست عزیز زحمت میکشی یه پایه به این قیمت ردیف کنی ممنون میشوم .فقط مدلش به تلویزیون 46بخوره
    سلام....تو باورت ميشه....محاله.....
    ---------- Post added at 07:59 AM ---------- Previous post was at 07:56 AM ----------

بابا دمتون گرم. چه خبره؟ مگه سر گردنست؟
    از بانه میشه ماکزیمم 150 تومن تهیه کرد!
    خريدي مباركت باشه.....البته اگه تونستي پيداش كني...احتمالاً خبر نداري اين پايه چيه؟جهت اطلاع....داراي 4 عدد بلندگو به همراه ساب....با كابل HDMI وصل ميشه به TV....واسه خودش يه سينما خانگيه ها....يه آداپتور هم واسه تغذيه داره...

حيف نتونستم عكسشو برات بذارم....
    راستي...واسه خود منم يكي رديف كن...البته تا 200 تومنم خوبه ها...50 تومنم به نفع خودت...
    Last edited by ma_nima; 03-12-2011 at 15:13. دليل: اصلاح

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

به هر حال هر كي پايه براي 46NX720 (مشابه پايه 46HX925) بخواد من يكي سراغ دارم....احتمالا از دبي آوردن..ميگفت حدود 300 دلار خريده...معرفي ميكنم به فروشنده اش خودش باهاش چونه بزنه....تو صفحه قبل هم شماره دادم...يا علي
    Last edited by ma_nima; 03-12-2011 at 15:16.

4. این کاربر از ma_nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خريدي مباركت باشه.....البته اگه تونستي پيداش كني...احتمالاً خبر نداري اين پايه چيه؟جهت اطلاع....داراي 4 عدد بلندگو به همراه ساب....با كابل HDMI وصل ميشه به TV....واسه خودش يه سينما خانگيه ها....يه آداپتور هم واسه تغذيه داره...

حيف نتونستم عكسشو برات بذارم....
    راستي...واسه خود منم يكي رديف كن...البته تا 200 تومنم خوبه ها...50 تومنم به نفع خودت...
    واقعاً ممنونم که گفتی این پایه چیه.اصلاً نمیدونستم.
    اینم بگم دو زار کیفیت صدا نداره (ارزش نداره بابت خریدش پول داد) و بلندی صدای اسپیکرهای خود تی وی بیشتره!
    خواهشاً به هر کسی میخوای جنس بفروشی توی پیام خصوصی اینکارو انجام بده. اینجا که تایپیک خرید و فروش نیست!

6. این کاربر از lurenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    لطفا دوستان معایب کلی nx720 رو بگن میخوام اگه شد بخرم در ضمن آیا برتری خاصی نسبت به hx800 ،گذشته از سال تولیدشون داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوست عزیز .....من هم برای خرید پایه الومینیومی وهم برای وبکم به 4 نمایندگی مراجعه کردم اولا میگویند چون بانه ای هست شامل خدمات نمیشود !!!!دوم شرکت تا یک ماه دیگر مدل 60و40 اینچ را وارد میکند که درحال حاضر کاتالوگ های ان را بین نمایندگی های خود توزیع کرده و فکر میکنم تا امدنش باید صبر کرد..... در ضمن پایه در یک فروشگاه پیدا کردم به قیمت 350 هزار
    سلام دوست عزیز این شماره منه لطفا اگه میشه با من تماس بگیر یا آدرس جایی که استند واسه nx720 پیدا کردیو برام ایمیل کن روانی شدم از بس دنبالش گشتم .خواهش میکنم.اینم ایمیلم:ek_vidia@yahoo.com

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اینم بگم دو زار کیفیت صدا نداره (ارزش نداره بابت خریدش پول داد) و بلندی صدای اسپیکرهای خود تی وی بیشتره!
    خواهشاً به هر کسی میخوای جنس بفروشی توی پیام خصوصی اینکارو انجام بده. اینجا که تایپیک خرید و فروش نیست!
    دمت گرم با اين هوش و زكاوتت...
    من نه جنسي دارم بفروشم و نه .....فقط از يكي شنيدم كه يه همچين جنسي وجود داره و كجاست...اصلاً ربطي هم بهم نداره...تو صفحه هاي تاپيك كه بگردي ميبين خيلي ها پايه خواستن...منم خواستم حداقل به يكيشون كمك كنم...فقط همين...دادا
    زياد خودشو ناراحت نكن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    لطفا دوستان معایب کلی nx720 رو بگن میخوام اگه شد بخرم در ضمن آیا برتری خاصی نسبت به hx800 ،گذشته از سال تولیدشون داره؟
    ...تو سايت SONY بهتر ميتوني فرقشونو ببيني...تو آدرس زير يه مقايسه برات گذاشتم...نگاهش كن....يا حق
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. این کاربر از ma_nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیز من راضی نیستم بین شما جروبحث بشه ومطمئن هستم هر دو شما نیت خیر داریدومیخواهید به دوستانتان به هر صورت کمک کنید ومن از هر دوی شما تشکر میکنم ولی اگر این پایه را سراغ داری حتما اطلاع رسانی کن چون توی سایزای دیگه بچه ها دربه در دنبالش میگردند.....به خود من در تهران 120 سایز 40و170سایز 46 پیشنهاد شده ولی nx710هستش یکی از بچه از بندر عباس میل زده ومیخواهد پایه تلویزیون خودش را به قیمت 300 تومان بفروشه .حالا دارم پرسو جو می کنم در هر صورت ازشما سپاسگذارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ببخشید hx800 سنسور تشخیص حضور فرد تو مشخصاتش نیست در صورتی که تو تاپیک ها گفتن داره میشه کسی توضیح بده،در ضمن kdl با klv این tv خیلی از نظر امکانات با هم متفاوته؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •