بیا! باز بگو کوروش بده : دی
اینم از محمد
ممنونم از محمد عزیز که لطف کرد به جمع دوستانش برگشت ... امیدوارم این پست آخرین پستش نباشه ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
بیا! باز بگو کوروش بده : دی
اینم از محمد
ممنونم از محمد عزیز که لطف کرد به جمع دوستانش برگشت ... امیدوارم این پست آخرین پستش نباشه ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
خیلی خوشحالم بابت بازگشایی انجمن -گرچه با محدودیتهایی- شک ندارم حاصل پی گیری های مستمرانه دوستانی مثل کوروش عزیزم بوده،
آرزوی موفقیت میکنم برای همه
سلام : )
تبریک میگم بازگشت انجمن موسیقی رو .
ممنون از لطف دوستانی که از من سراغ گرفتند،
مخصوصا Korush، date_2681،smmn...
--------------------
سلام
فقط یه ترتیبی بدید،
دوستانی که قبلا فعال موسیقی بودند،
و الان به دلیل حذف اش دیگه تو فروم نمیان رو خبر کنید.
کوروش جان به خصوص محمد رو میگم.
ممنونم از محمد عزیز که لطف کرد به جمع دوستانش برگشت ... امیدوارم این پست آخرین پستش نباشه ...
ممنون ، لطف دارید : )
Last edited by pandemonium; 25-07-2011 at 09:10.
بچه ها منم بازگشایی انجمن موسیقی رو به همه تبریییییییییک میگم!!!!
خداییش هیچ جا p30 نمیشه....
من تو این مدت رفتم persiantools و اصلا راضی نبودم کاربراش نصف اینجا هم نیستن....
آدم وقتی چیزی رو از دست میده تازه قدرشو میدونه....
مبارکه
منم خیلی خوشحال شدم دیدم این تاپیک رو
سلام
امروز خیلی تصادفی وارد p30world شدم
دنبال مطلبی میگشتم. خیلی ناامیدانه صفحه اول را تماشا میکردم که شاید انجمن موسیقی راه افتاده باشد.
باورم نمیشد که این تاپیک ایجاد شده باشد. بسیار خوشحال شدم وقتی وارد شدم و دوستان قدیم را دیدم که مطلب زدند.
pandemonium, kurosh nobody,gilopa و خیل دیگر دوستان آگاه و وارد به موسیقی که سال قبل خیلی از آنها یاد گرفتم و با ارائه اهنگها لحظات خوشی را برایم رقم زدند. متشکر از پی سی وورد و مدیر فعال این انجمن متشکر از تمام دوستان فعال.
چرا تایپیک آلبوم ها مثل خاص و خاطرات گم شده فقط برای نظرسنجی بازه؟
فکر کنم اگه بشه اضهار نظر رو آزاد گذاشت, هم ارزش یابی خیلی بهتری میشه انجام داد
و هم اینکه مطمئنم خیلی بحثهای خوبی میتونه شکل بگیره.
درسته کنترل اینجور تایپیکها سخته ولی اگه یک قدم در جهت پویاتر شدن انجمن برداریم, به سختیش می ارزه.
برای کنترلشم میشه قوانینی رو تدوین کرد و مجازاتهایی هم در نظر گرفت![]()
سلام آرش جان ...
سیاست انجمن موسیقی معطوف کردن بحثهای مرتبط با خوانندگان به تاپیکهای اختصاصی خودشون هست ...
این موضوع فقط در مورد آلبوم خاص مشکلساز میشد، چون Various Artists بود و تاپیک به خصوصی برای بحث در مورد کل آلبوم وجود نداشت ...
و الا آلبومهای دیگه همگی امکان بحث در موردشون، در تاپیک اختصاصی خواننده وجود داره ... (اگه تاپیک نداشت هم میتونید ایجاد کنید)
اینکه تاپیکهای نظرسنجی بهترین ترانههای آلبومهای مجاز دارای ممنوعیت پست هستن، به همین دلیله ... اگه قرار باشه اونجا پستی داده بشه، بحثها پراکنده میشن، یه سری میرن تو تاپیک اختصاصی نظر میدن، یه سری تو تاپیک آلبوم!
در مورد آلبوم خاص هم تصمیم بر این بود که این یک ماه، که دقیقاً دورهی تب و تاب اصلی آلبوم و نظرات عجولانه و متعصبانه، البته نه لزوماً به معنای بدش، از این نظر که هر چه زمان میگذره، نظرات منطقیتر و با دیدی بهتر میشه، هست، بگذره، و بعد کاربران بحث در مورد آلبوم رو شروع کنن ...
البته این تبصره فقط و فقط در مورد آلبومهای Various Artists اتخاذ شده و اجرا میشه ... آلبومهای دیگه مثل آلبوم فریدون و ... به همون شکل باقی میمونه و بعد از یک ماه هم قفل میشه ...![]()
سلام و واقعا خوشحال شدم. الان من دیدم.
تبریک به همه برو بچه های موسیقی.
خیلی عالی شد..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)