آخرين اخبار بازار نقل و انتقالات/ از نصرتي و آندو تا سيد جلال و الونگ
سايت گل- در فصل نقل و انتقالات فوتبال ايران، هر روز خبرهاي تازه اي به گوش مي رسد و تيم هاي مدعي سعي مي كنند در فرصت باقي مانده، بهترين گزينه هاي خود را صيد كنند. در ادامه، آخرين اخبار و شايعات نقل و انتقالات را مرور مي كنيم.
دو بازيكن پيكان در تيررس پرسپوليس
در حالي كه گفته مي شد مهدی کیانی، يكي از گزينه هاي مدنظر حميد استيلي است، هافبک دفاعی تراکتورسازی قراردادش را با این تیم تمدید کرد تا پرسپوليس بازيكنان ديگري را در فهرست خريد قرار دهد.
مجيد خدابنده لو، هافبك سال گذشته پيكان يكي از نفراتي است كه استيلي به دنبال جذب اوست. در عين حال گفته مي شود ژاک الونگ الونگ كه فوتبالش در ايران را با همين پرسپوليس آغاز كرد، به باشگاه اسبقش نزديك شده است. اين بازيكن كامروني توانايي بازي در خط دفاع و پست هافبك مياني را دارد. با توجه به رابطه خوب خشايار محسني، مدير برنامه هاي الونگ با استيلي، اين انتقال دور از ذهن نيست. وجه مشترك الونگ و خدا بنده لو اين است كه هر دو فصل پيش در پيكان بازي مي كردند
سید جلال حسینی؛ بر سر سه راهي اصفهان، تهران، تبريز
سید جلال حسینی قراردادش با اصفهاني ها به پایان رسیده است. هرچند ساكت ديروز اعلام كرد كه تمام تلاش هيات مديره براي تمديد قرارداد ستارگان اين تيم است ولي اين مدافع شمالي با پیشنهادات چشمگيري از سوی لیگ برتریها مواجه شده است. حسینی یکی از بازیکنانی است که در فهرست حمید استیلی قرار دارد و می گویند با این تیم مذاکره کرده است. او که شانس زیادی برای پرسپولیسی شدن دارد در این مورد می گوید:« از پرسپولیس و چند تیم دیگر پیشنهاد دارم و می خواهم بهترین تصمیم را بگیرم. قرار است با سرخپوشان مذاکره کنم و اگر به توافق رسیدیم به این تیم می روم. قراردادم با این تیم به اتمام رسیده و هنوز با سپاهان تسویه حساب نکرده ام. حتی هنوز پاداش های قهرمانی ما پرداخت نشده و مسوولان باشگاه پولی به بازیکنان نداده اند.»
در اين خصوص گفته مي شود، امير قلعه نويي هم او را براي تراكتورسازي مد نظر قرار دارد.
محمد نصرتي؛ استقلال يا تراكتور؟
محمد نصرتي يكي از اولين بازيكناني بود كه در فصل نقل و انتقالات با استقلال وارد مذاكره شد و با فتح الله زاده قرارداد داخلي بست. با اين حال، انتقال او به آبي ها، هنوز قطعي نشده است.
نصرتي در اين باره مي گويد: حقيقت اين است كه من با استقلال تهران قرارداد داخلي بستم. اما مسئولان تراكتورسازي و مردم تبريز ميخواهند كه به تبريز برگردم. به همين خاطر تصميم نهايي را نگرفتهام.
نصرتي اضافه مي كند: چند پيشنهاد از تيمهاي مختلف داشتهام. من هميشه جزو آخرين نفرها بودم كه تيمم را انتخاب ميكردم اما امسال تصميم گرفتم كه زودتر تكليفم را مشخص كنم.
نصرتي در پاسخ به اين سوال كه آيا حضور قلعه نويي ميتواند شما را ترغيب به حضور در تبريز كند، گفت: به نظر من قلعه نويي بهترين مربي 10 سال اخير فوتبال ايران است. من خودم در تيم ملي شاگرد ايشان بودم و خيلي چيزها از او ياد گرفتم. اما همان طور كه گفتم هنوز تكليفم مشخص نيست.
مهدوي كيا؛ مسافر رشت
بعد از اينكه مشخص شد مهدي مهدوي كيا در ليست خريدهاي حميد استيلي نيست، اين بازيكن پرافتخار فوتبال ايران راهي رشت شد تا مذاكراتش با داماش گيلان را آغاز كند. گفته مي شود احتمال بستن قرارداد مهدوي كيا با اين تيم تازه صعود كرده، بسيار زياد است و او با عابديني رابطه خوبي دارد.
داماش تا اينجا، موفق ترين تيم ليگ در بازار نقل و انتقالات بوده است.
آندو؛ شايد تراكتور، شايد استقلال، شايد امارات
در فصل نقل و انتقالات، آندو تيموريان يكي از نفراتي است كه باشگاه هاي زيادي خواهان به خدمت گرفتن او هستند. هافبك سابق فولام روز سه شنبه به تبريز رفت تا طلب سال گذشته خود را وصول كند. آندو درباره سفر به تبريز به ايسنا گفت: من براي دريافت مطالباتم و همچنين گرفتن تسويه حساب سه شنبه به باشگاه تراكتورسازي رفتم و به دليل حسن نيت و احترامي كه براي سردار جعفري قائلم، گفت و گوي كوتاهي با مدير عامل باشگاه براي تمديد قرارداد انجام دادم، از آنها خواستم كه درباره اين مساله با كسي صحبت نكند و سايتهاي خبري هم اين خبر را منتشر نكنند، اما پس از پايان جلسه سايت باشگاه اعلام كرد كه توافقات انجام شده و من فصل آينده براي تراكتورسازي بازي ميكنم.
اين در حالي است كه در مذاكرات مختصري كه انجام دادم با سردار جعفري به توافق نسبي رسيدم، اما به ايشان هم گفتم كه از امارات و قطر پيشنهاد دارم و پس از حضور مدير برنامههايم و بررسي اين پيشنهادات جواب قطعيام را خواهم داد. من براي امير قلعه نويي هم احترام زيادي قايلم، با او روزهاي خوبي را در تيم ملي داشتم. ما روابط بسيار خوبي با هم داريم. حتي در گفت و گوي تلفني كه با قلعه نويي داشتم هم گفتم پس از بررسي پيشنهادهايم از امارات و قطر به تراكتورسازي پاسخ خواهم داد.
تيموريان درباره مذاكراتش با باشگاه استقلال هم گفت: دو بار به مدت 20 دقيقه با مسئولان باشگاه استقلال در دفتر اين باشگاه صحبت كردم. من براي اين باشگاه هم احترام زيادي قايلم. به هر حال در ردههاي جوانان و اميد براي اين باشگاه بازي كردم، در گفت و گوهايي كه انجام شد، پاسخم به استقلاليها هماني بود كه به تبريزيها دادم. از حاج آقا فتح الله زاده وقت خواستم و ايشان هم به من وقت دادند، فكر ميكنم تا هفته آينده وضعيتم مشخص شود.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید