تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 25 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 243

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1390-1391 | پیش فصل

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آخرين اخبار بازار نقل و انتقالات/ از نصرتي و آندو تا سيد جلال و الونگ

سايت گل- در فصل نقل و انتقالات فوتبال ايران، هر روز خبرهاي تازه اي به گوش مي رسد و تيم هاي مدعي سعي مي كنند در فرصت باقي مانده، بهترين گزينه هاي خود را صيد كنند. در ادامه، آخرين اخبار و شايعات نقل و انتقالات را مرور مي كنيم.

دو بازيكن پيكان در تيررس پرسپوليس

در حالي كه گفته مي شد مهدی کیانی، يكي از گزينه هاي مدنظر حميد استيلي است، هافبک دفاعی تراکتورسازی قراردادش را با این تیم تمدید کرد تا پرسپوليس بازيكنان ديگري را در فهرست خريد قرار دهد.

مجيد خدابنده لو، هافبك سال گذشته پيكان يكي از نفراتي است كه استيلي به دنبال جذب اوست. در عين حال گفته مي شود ژاک الونگ الونگ كه فوتبالش در ايران را با همين پرسپوليس آغاز كرد، به باشگاه اسبقش نزديك شده است. اين بازيكن كامروني توانايي بازي در خط دفاع و پست هافبك مياني را دارد. با توجه به رابطه خوب خشايار محسني، مدير برنامه هاي الونگ با استيلي، اين انتقال دور از ذهن نيست. وجه مشترك الونگ و خدا بنده لو اين است كه هر دو فصل پيش در پيكان بازي مي كردند

سید جلال حسینی؛ بر سر سه راهي اصفهان، تهران، تبريز

سید جلال حسینی قراردادش با اصفهاني ها به پایان رسیده است. هرچند ساكت ديروز اعلام كرد كه تمام تلاش هيات مديره براي تمديد قرارداد ستارگان اين تيم است ولي اين مدافع شمالي با پیشنهادات چشمگيري از سوی لیگ برتری‌ها مواجه شده است. حسینی یکی از بازیکنانی است که در فهرست حمید استیلی قرار دارد و می گویند با این تیم مذاکره کرده است. او که شانس زیادی برای پرسپولیسی شدن دارد در این مورد می گوید:« از پرسپولیس و چند تیم دیگر پیشنهاد دارم و می خواهم بهترین تصمیم را بگیرم. قرار است با سرخپوشان مذاکره کنم و اگر به توافق رسیدیم به این تیم می روم. قراردادم با این تیم به اتمام رسیده و هنوز با سپاهان تسویه حساب نکرده ام. حتی هنوز پاداش های قهرمانی ما پرداخت نشده و مسوولان باشگاه پولی به بازیکنان نداده اند.»

در اين خصوص گفته مي شود، امير قلعه نويي هم او را براي تراكتورسازي مد نظر قرار دارد.

محمد نصرتي؛ استقلال يا تراكتور؟

محمد نصرتي يكي از اولين بازيكناني بود كه در فصل نقل و انتقالات با استقلال وارد مذاكره شد و با فتح الله زاده قرارداد داخلي بست. با اين حال، انتقال او به آبي ها، هنوز قطعي نشده است.

نصرتي در اين باره مي گويد: حقيقت اين است كه من با استقلال تهران قرارداد داخلي بستم. اما مسئولان تراكتورسازي و مردم تبريز مي‌خواهند كه به تبريز برگردم. به همين خاطر تصميم نهايي‌ را نگرفته‌ام.

نصرتي اضافه مي كند: چند پيشنهاد از تيم‌هاي مختلف داشته‌ام. من هميشه جزو آخرين نفرها بودم كه تيمم را انتخاب مي‌كردم اما امسال تصميم گرفتم كه زودتر تكليفم را مشخص كنم.

نصرتي در پاسخ به اين سوال كه آيا حضور قلعه نويي مي‌تواند شما را ترغيب به حضور در تبريز كند، گفت: به نظر من قلعه نويي بهترين مربي 10 سال اخير فوتبال ايران است. من خودم در تيم ملي شاگرد ايشان بودم و خيلي چيزها از او ياد گرفتم. اما همان طور كه گفتم هنوز تكليفم مشخص نيست.

مهدوي كيا؛ مسافر رشت

بعد از اينكه مشخص شد مهدي مهدوي كيا در ليست خريدهاي حميد استيلي نيست، اين بازيكن پرافتخار فوتبال ايران راهي رشت شد تا مذاكراتش با داماش گيلان را آغاز كند. گفته مي شود احتمال بستن قرارداد مهدوي كيا با اين تيم تازه صعود كرده، بسيار زياد است و او با عابديني رابطه خوبي دارد.

داماش تا اينجا، موفق ترين تيم ليگ در بازار نقل و انتقالات بوده است.

آندو؛ شايد تراكتور، شايد استقلال، شايد امارات

در فصل نقل و انتقالات، آندو تيموريان يكي از نفراتي است كه باشگاه هاي زيادي خواهان به خدمت گرفتن او هستند. هافبك سابق فولام روز سه شنبه به تبريز رفت تا طلب سال گذشته خود را وصول كند. آندو درباره سفر به تبريز به ايسنا گفت: من براي دريافت مطالباتم و همچنين گرفتن تسويه حساب سه شنبه به باشگاه تراكتورسازي رفتم و به دليل حسن نيت و احترامي كه براي سردار جعفري قائلم، گفت و گو‌ي كوتاهي با مدير عامل باشگاه براي تمديد قرارداد انجام دادم، ‌از آن‌ها خواستم كه درباره اين مساله با كسي صحبت نكند و سايت‌هاي خبري هم اين خبر را منتشر نكنند، اما پس از پايان جلسه سايت باشگاه اعلام كرد كه توافقات انجام شده و من فصل آينده براي تراكتورسازي بازي مي‌كنم.

اين در حالي است كه در مذاكرات مختصري كه انجام دادم با سردار جعفري به توافق نسبي رسيدم، اما به ايشان هم گفتم كه از امارات و قطر پيشنهاد دارم و پس از حضور مدير برنامه‌هايم و بررسي اين پيشنهادات جواب قطعي‌ام را خواهم داد. من براي امير قلعه نويي هم احترام زيادي قايلم، با او روزهاي خوبي را در تيم ملي داشتم. ما روابط بسيار خوبي با هم داريم. حتي در گفت و گو‌ي تلفني كه با قلعه نويي داشتم هم گفتم پس از بررسي پيشنهادهايم از امارات و قطر به تراكتورسازي پاسخ خواهم داد.

تيموريان درباره مذاكراتش با باشگاه استقلال هم گفت: دو بار به مدت 20 دقيقه با مسئولان باشگاه استقلال در دفتر اين باشگاه صحبت كردم. من براي اين باشگاه هم احترام زيادي قايلم. به هر حال در رده‌هاي جوانان و اميد براي اين باشگاه بازي كردم، در گفت و گو‌هايي كه انجام شد، پاسخم به استقلالي‌ها هماني بود كه به تبريزي‌ها دادم. از حاج آقا فتح الله زاده وقت خواستم و ايشان هم به من وقت دادند، فكر مي‌كنم تا هفته آينده وضعيتم مشخص شود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

ولی اجساد پرسپولیس و استقلال تاکی باید هزینه کنند و تا کی باید ناکام باشند ( به خصوص پرسپولیس) .
    در حالت کلی با حرف هاتون موافقم ولی
    زمانی تیم های ملی ما موفق بودن که استقلال و پرسپولیس در اوج بودن از زمانی که اینا ضعیف شدن حالا به هر دلیل(جای بحث زیاد داره) تیم های ملی هم هیچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچ چچچچ
    دقیقا مثل سایر کشورها شما فکر میکنید اسپانیا به چه خاطر قهرمان شد فقط در اوج بودن در درجه اول بارسا و بعد رئال اگه این دو تیم ضعیف بودن اسپانیا هیچ وقت قهرمان نمی شد

3. این کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من این حرف رو که وقتی پیروزی و استقلال توی اوج بودن ، تیم ملیمون هم توی اوج بود رو قبول ندارم . وقتی تیم ملی توی اوج بود واقعا چه افتخاراتی کسب کرد ؟ صعود به جام جهانی و حذف شدن توی مرحله ی اول . حالا سی چهل سال پیروزی و استقلال توی اوج بودن و تیم ملیمون اونطور نتیجه گرفت حالا یه 20 سالی هم تیمای شهرستانی توی اوج باشن ببینیم اوضاع به چه شکل میشه .

این نظر منه و نمیگم که حتما اینطوریه .

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بمب خبری هدایتی: راه آهن را خریدم /
    علی دایی سرمربی ماست

حسین هدایتی که نامش با استیل آذین عجین شده در ورزشگاه ازادی و در حاشیه دیدار تیم های امید ایران و عراق در حضور دوستانش اعلام کرد کار خرید باشگاه راه آهن را امروز تمام کرده و قصد دارد به کوری چشم بقیه همچنان در لیگ برتر حضور داشته باشد
    هدایتی همچنین اعلام کرد علی دایی را نیز به عنوان سرمربی تیم استخدام خواهد کرد.
    آبراموویچ ایران بعد از سقوط استیل آذین به لیگ یک، با خرید باشگاه راه آهن خود را در سطح اول فوتبال کشور حفظ کرد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پ.ن : یعنی حقیقت داره

.

6. 2 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

شاهين با نماينده دايي وارد مذاکره شد

مديران شاهين بوشهر با نماينده علي دايي وارد مذاکره شدند.

سایت گل-دهقان هم کنفرانس تلفنی تشکیل داد تا شهریار نظراتش را به بوشهری ها منتقل کند. دایی در این مذاکره تلفنی شرایطی را مطرح کرده که مورد قبول بندری ها واقع گردیده .
    از آن جمله می توان به حضور محمد دایی به عنوان دستیاراشاره کرد واز نظر مسائل مالی هم توافقات صورت گرفته است. او از مدیران شاهین خواسته لیستی از امکانات باشگاه وقرارداد بازیکنان و...تهیه کرده وتا فردا برای او ارسال نمایند.
    شهریار تا فردا عصر به شاهینی ها جواب قطعی خواهد داد. او البته برای رفتن به شهرستان با توجه به شرایط خانوادگی وشغلی اش تردید دارد.

varzesh3

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

توضيح بهمن دهقان در مورد مذاكره دايي و شاهين بوشهر: علي آقا عذرخواهي كرد

سايت گل ـ بهمن دهقان دوست نزديك و نماينده علي دايي در مذاكره با پرسپوليس خبر سايت گل مبني بر اعلام شرايط براي مربيگري در تيم شاهين را كاملا تكذيب كرد.
    به گزارش سايت گل او گفت:« من ديروز مشغول صحبت با علي دايي بودم كه تلفنم زنگ خورد وقتي چندبار تماس تكرار شد از علي آقا عذرخواهي كردم و به تلفن جواب دادم پشت خط آقاي ابوالفتحي بود كه ظاهرا همكاره باشگاه شاهين هستند ايشان پيشنهاد خود را ارائه كرد و من هم آن را درجا به علي آقا گفتم و علي آقا ضمن تشكر از آنها بابت كار در شاهين از ايشان عذرخواهي كرد.»
    بهمن دهقان ادامه مي‌دهد:« به جز اين مسأله هيچ مكالمه ديگري بين طرفين رخ نداد و هيچ شرط يا پيش شرطي از طرفي علي دايي مطرح نشد به اين ترتيب شاهين بايد به دنبال مربي تازه‌اي باشد.»

-----------------------------------

پ.ن.: دایی هم پر ... !

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض پژمان نوري به الامارات پيوست

پژمان نوري کاپيتان فصل گذشته تيم فوتبال ملوان انزلي با قرارداد يک ساله به باشگاه الامارات امارات پيوست.

نوري در اين باره گفت: بعد از اردوي تيم ملي در اتريش که همين ماه برگزار مي‌شود به امارات خواهم رفت. من تنها بازيکن ايراني اين تيم نيستم و مسئولان اين باشگاه قصد دارند باز هم بازيکن ايراني جذب کنند.
    وي در مورد دليل جدايي‌اش از ملوان گفت: در حال حاضر قصد ندارم در مورد اين مسئله‌ صحبت کنم.

varzesh3.com

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض 5چهره درجه اول بازار نقل‌وانتقالات/ اين‌ها كجا مي‌روند؟ + خسروحيدري

سايت گل- بعد از اين‌كه موج اول بازار نقل وانتقالات با جذب جاسم كرار به استقلال و علي كريمي به پرسپوليس و سفر 3،4 نفر از برترين‌هاي ليگ به قطر و امارات به پايان رسيد حالا به نظر مي‌رسد اين بازار وارد موج دوم خود شده و در روزهاي آينده بايد شاهد چند انتقال درشت و مهم ديگر باشيم. اين‌ها بازيكن‌هايي هستند كه مهم‌ترين چهره‌هاي نقل و انتقالات در روزهاي آينده خواهند بود.

1-سيدجلال حسيني

سپاهاني‌ها مي‌گويند با توجه به رفتن عقيلي به هر قيمتي او را حفظ مي‌كنيم. ابهران مدعي است تراكتورسازي فردا با او قرارداد مي‌بندد. استقلال اعلام كرده 4ملي‌پوش در روزهاي آينده با اين تيم قرارداد خواهند بست كه لابد يكي از آن‌ها سيدجلال است. و بالاخره پرسپوليس هم به سبك خود و به شكلي كاملا مخفي(!) در حال مذاكره با اوست. بنابراين در مورد جلال حسيني فقط مي‌توان گفت او سال آينده در يكي از اين 4تيم بازي مي‌كند.

2-كريم انصاري‌فر

خيلي صادقانه اعلام كرده سال آينده در تيمي بازي مي‌كند كه آسيايي باشد و پول بيبشتري بدهد. پس تراكتورسازي را بايد از بين گزينه‌هاي او حذف كرد. سپاهان هم كه بيشتر از سقف قرارداد نمي‌دهد. پرسپوليس هم كه خواب است! با اين حساب لابد او هم يكي ديگر از همان 4ملي‌پوشي است كه به استقلال خواهد رفت. البته اگر پرسپوليس به موقع از خواب بيدار نشود. در مورد تيم آينده كريم مشاوره‌هاي دايي هم نقش مهمي را ايفا خواهد كرد، اما بعيد است فلشي كه شهريار به همشهري خود نشان مي‌دهد به سمت پرسپوليس باشد.

3- محمد نصرتي

اين هم از آن اتفاقات نادر است كه مدافعي كه اتوگل‌هايش از خودش مشهورتر است به سوژه مهم بازار نقل و انتقالات تبديل شده. نصرتي را استقلال و پرسپوليس و سپاهان مي‌خواهند و تراكتور هم اعلام كرده او در تبريز ماندني است. هر چند هواداران تراكتور چندان گرايش مثبتي نسبت به او ندارند. نصرتي يك قرارداد داخلي هم با استقلالي‌ها دارد كه مي‌تواند نقش مهمي در اين معادله ايفا كند.

4-آندرانيك تيموريان

او هم يك وجه مشترك با تمام بازيكن‌هاي اين ليست دارد: فتح‌الله‌زاده به شدت خواهان اوست و كاشاني جز اين‌كه گاهي نامش را تكرار كند كاري به كار او ندارد! تبريزي‌ها مي‌گويند آندو در تبريز ماندگار مي‌شود اما اين ادعا را خيلي نمي‌توان جدي گرفت. راستي؛ آندو پيشنهاد خارجي ندارد.

5-مهدي رحمتي

به نظر مي‌رسد تكليف اين يكي از بقيه معلوم‌تر باشد. با توجه به اين‌كه هر دو دروازه‌بان سال گذشته استقلال در عرض يك روز با تيم‌هاي جديد خود قرارداد بستند ظاهرا آبي‌ها با رحمتي به توافق رسيده و از آمدن او مطمئن شده‌اند. فروش طالب‌لو و محمدي شرط اصلي رحمتي براي آمدن به استقلال بود كه برآورده شد.

+ خسرو حيدري
    خسرو حيدري اگه رضايت نامه خودشو از سپاهان بگيره (كه درحال گرفتنه) مي تونيم اونو تا حدود زيادي استقلالي بدونيم.

11. 2 کاربر از mohammadi4net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض 5چهره درجه اول بازار نقل‌وانتقالات/ اين‌ها كجا مي‌روند؟ + خسروحيدري

نظرات كاربران سايت گل در مورد بازيكنان بالا خيلي متفاوت و جالب بود نظر كاربران سايت پي سي ورد چيه ؟
    از خودم شروع مي كنم :

1-سيدجلال حسيني
    استقلال 30 درصد
    پرسپوليس 30 درصد
    سپاهان 30 درصد
    ديگر تيم ها 10 درصد

2-كريم انصاري‌فر
    استقلال 20 درصد
    پرسپوليس 50 درصد
    ديگر تيم ها 30 درصد

3- محمد نصرتي
    استقلال 80 درصد
    تراكتور 15 درصد
    پرسپوليس 5 درصد

4-آندرانيك تيموريان
    استقلال 40 درصد
    تراكتور 40 درصد
    پرسپوليس 10 درصد
    ديگر تيم ها 10 درصد

5-مهدي رحمتي
    استقلال 90 درصد
    ديگر تيم ها 10درصد

+ خسرو حيدري
    استقلال 40 درصد
    سپاهان 40 درصد
    تراكتور 10 درصد
    ديگر تيم ها 10 درصد

13. 2 کاربر از mohammadi4net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خسرو حیدری و رحمتی %98 استقلال
    حسینی %60 استقلال
    نصرتی خدارو شکر شد %100 پرسپولیس
    اندو %80 تراکتور %20 استقلال

15. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •