رسمی: آندری پولی اینتری شد
رسمی: آندری پولی، هافبک بیست یک ساله سامپدوریا، به طور قرضی به اینتر پیوست. اینتر می تواند این هافبک جوان ایتالیایی را بعد از یک فصل به طور کامل خریداری کند
اختصاصی Inter.ir - در اولین انتقال رسمی هفته آخر مرکاتو، آندری پولی، هافبک بیست و یک ساله سامپدوریا، به طور قرضی به اینترمیلان پیوست.
پولی با توجه به سن کمی که دارد، موفق شده است خط میانی سامپدوریا را در کسب رتبه چهارم سری آ کمک کند. اما فصل گذشته سامپدوریا پس از مشکلات مدیریتی و مالی به سری ب سقوط کرد. بنابراین پولی که یکی از آینده دارترین ستاره های این تیم است، به سری آ بازگشته است.
انتقال پولی به اینترمیلان به صورت قرضی انجام شده است. اما اینتر می تواند بعد از یک فصل وی را به صورت کامل خریداری کند. دو باشگاه مبلغ مالی این قرارداد را اعلام نکرده اند اما گزارشات مختلف مبلغ انتقال احتمالی پولی به اینتر را 6 میلیون یورو اعلام کرده اند.
ماجرای اینتری شدن پولی از وقتی شروع شد که اینتر در خرید یوراچ کوچکا از تیم جنوآ ناکام ماند. پریزیوسی، رئیس باشگاه جنوآ، می خواهد کوچکا را تا ماه ژانویه در جنوآ نگاه دارد. اما پیوستن پولی به اینتر پایان ماجرا نیست، چرا که اینتر همچنان خواهان خرید کوچکا در چند روز آینده است.
دیگو فورلان، مهاجم اروگوئه ای آتلتیکو مادرید، نیز تا چند ساعتی دیگر به میلانو خواهد رسید و احتمالا امشب قرار خود را امضا می کند و اینتری می شود.
به نقل از:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مصاحبه پولی پس از اینتری شدن
اختصاصی Inter.ir - " من بسیار خوشحالم. باعث افتخار من است که می توانم این پیراهن را بپوشم و هر چه در توان دارم را به کار می گیرم تا ثابت کنم لیاقتش را دارم. این یک موقعیت رویایی برای من است."
" اینجا در اینتر بازیکنان فوق العاده ای حضور دارند و من تلاش می کنم تا آنجایی که امکان دارد از آنها چیزهایی یاد بگیرم. نمی توان صبر کنم تا کارم را شروع کنم و می خواهم با تمام توانم کار را شروع کنم." وقتی در مورد پست بازی از پولی سوال شد در جواب گفت:" خیلی دوست ندارم درباره خودم صحبت کنم ولی من یک هافبک هستم و توانایی شرکت در حمله و دفاع را با هم دارم."
پولی بعدا خاطره ای را از بازی سال 2010 که اینتر را توانست با سمپدوریا شکست دهد تعریف کرد. سمپدوریا در آن بازی 1 بر صفر پیروز شد. نکته جالب سرخ شدن صورت پولی هنگام تعریف این ماجرا بود. او گفت:" شکست دادن اینتر مورینیو که توانست به سه گانه تاریخی دست پیدا کند بسیار هیجان انگیز بود." آن بازی از اولین دفعاتی بود که پولی به عنوان بازیکن اصلی در زمین بازی می کرد.
پولی الگوهای خود را پیرلو و د روسی معرفی کرد. البته او اذعان داشت که هنوز نیاز به کارهای بیشتر و تجربه بیشتری دارد که امیدوار است در اینتر به این درجات برسد.
حالا دیگر او بازیکن اینتر است و نمی تواند صبر کند تا به زمین برود. پولی همچنین توضیح داد که مصدومیتی دارد که تا سه هفته آینده نمی تواند بازی کند. او متاسف بود و گفت:" این مصدومیت در این روزهای خوش باعث ناراحتی است."
پولی جدیدترین خرید اینتر می باشد و قطعا این بازیکن جوان و آینده دار می تواند در زیر سایه خاویر زانتی بزرگ به درجات بالایی برسد.
به نقل از:
کد:
تائید شد: کوچکا در ژانویه اینتری می شود
اختصاصی Inter.ir - در دومین انتقال رسمی روز دوشنبه، اینترمیلان و جنوآ توافق به صورت نهایی بر سر یوراج کوچکا و ایمیلیانو ویویانو به توافق رسیدند.
جلسه امروز سران باشگاه اینترمیلان و جنوآ به پایان رسیده است و دو طرف به توافق رسیده اند. یوراج کوچکا هم اکنون بازیکن اینتر است اما تا ماه ژانویه در جنوآ بازی خواهد کرد. ایمیلیانو ویویانو، دروازبان ایتالیایی اینتر که از آسیب دیدگی رباط صلیبی رنج می برد، در ماه ژانویه به صورت قرضی جنوآ خواهد رفت تا راه آمدن کوچکا به اینتر هموار شود.
ویویانو پیوستنش به جنوآ را تائید کرد و گفت: "من با جنوآ قرارداد امضا کردم. این انتقال به صورت قرضی است اما دوران ریکاوری را در میلانو سپری می کنم. در ماه ژانویه وقتی بهبود یافتم به جنوآ خواهم رفت. من بسیار هیجان زده هستم، چرا که با باشگاهی قرارداد امضام کرده ام که در وضعیت مصدومیت به من اعتماد کرده است."
اسکای اسپورت تائید کرده است که کوچکا در هر صورت تا ماه ژانویه در لیوجی فراریس خواهد ماند و پس از پایان نیم فصل اول اینتری خواهد شد.
به نقل از:
کد:
14 بازیکن اینتر در بازی های ملی
اختصاصی Inter.ir - چهارده بازیکن نراتزوری از طرف تیم های ملی خود برای بازی های ملی در روزهای 1 تا 6 سپتامبر فراخوانده شدند.
در قسمت زیر می توانید لیست کامل این بازیکنان را مشاهده کنید.
ریکی آلوارز: آرژانتین - نیجریه / آرژانتین - نیجریه
فارائونی- سانتون- کالدیرولا: زیر 21 سال ایتالیا - مجارستان
کاستاینوس: زیر 21 سال هلند - بلغارستان / زیر 21 سال هلند - لوکزانبورگ
ژولیو سزار- لوسیو: برزیل - غنا
پاتزینی- موتا- رانوکیا: ایتالیا - جزایر فارو / ایتالیا - اسلوونی
استانکوویچ: صربستان - ایرلند شمالی / صربستان - جزایر فارو
مونتاری: غنا - سوئیس / غنا - برزیل
اوبی: نیجریه - ماداگاسکار / نیجریه - آرژانتین
اسنایدر: هلند - سن مارینو / هلند - فنلاند
به نقل از:
کد:
سانتون در راه نیوکاسل ؟
اختصاصی Inter.ir - بر اساس اخبار اسکای اسپورت، احتمال خروج داویده سانتون از تیم اینتر میلان در پنجره نقل و انتقالات تابستانی افزایش یافت.
این مدافع جوان پس از شش ماه انتقال قرضی در فصل گذشته به تیم چزنا ، از اول تابستان به جمع نراتزوری بازگشته بود.به هر حال به نظر می رسد با توجه به تیم های زیادی که مشتاق این بازیکن هستند، انتقال دیگری برای سانتون وجود داشته باشد.
با توجه به اینکه آث رم علاقه خود را به سانتون 20 ساله ابراز کرده است، ولی به نظر می رسد فصل آینده این بازیکن در لیگ برتر انگلیس به میدان خواهد رفت. نیوکاسل علاقمند است تا سانتون را به خدمت بگیرد و هم اکنون مدیر برنامه های این بازیکن برای این انتقال با مسئولان تیم نیوکاسل در حال مذاکره می باشد.
به نقل از:
کد:
میکولی در اینتر؟
اختصاصی Inter.Ir - فابریتزیو میکولی، میتواند سورپرایز روزهای پایانی نقل و انتقالات باشد. کاپیتان ایتالیایی پالرمو که تا امروز ماندنش در این تیم قطعی بود، با پیشنهاد اینتر مواجه شده و ممکن است در ساعات پایانی نقل و انتقالات به قهرمان 5 دوره متوالی لیگ ایتالیا بپیوندد.
نراتزوریها به دنبال جانشین برای ساموئل اتوئو و گوران پاندف هستند. دو مهاجمی که اولی با قراردادی گرانقیت راهی آنژی روسیه شد و دومی با قراردادی قرضی به ناپولی پیوست.
دیگو فورلان مهاجم ارزشمند اتلتیکو مادرید به عنوان جانشین اتوئو خریداری شد، اما طبق گفته گاسپرینی اینتر به یک مهاجم دیگر احتیاج دارد.
جنوا برای فروش پالاسیو قیمت بالایی درخواست کرد که سران اینتر از پرداخت آن سر باز زدند. خرید مائورو زاراته دیگر گزینه اینتر نیز با مشکل مواجه شد. سران لاتزیو حاضر نبودند او را به طور قرضی واگذار کنند و اینتر هم نمیخواست هزینه خرید قطعی او را بپردازد.
در این شرایط، مارکو برانکا مدیر نقل و انتقالات اینتر نام میکولی را به لیست خرید اینتر اضافه کرده و تلاش دارد در روزهای پایانی نقل و انتقالات او را به میلان بکشاند.
میکولی که اکنون 32 ساله است، از سال 2007 در تیم پالرمو بازی میکند و 50 گل برای این باشگاه به ثمر رسانده است. تنها 2 روز به پایان نقل و انتقالات زمان باقیست و باید دید بعد از فورلان چه مهاجمی پیراهن سیاه و آبی پوشان میلان را بر تن میکند.
به نقل از:
کد:
مصاحبه دیگو فورلان
اختصاصی Inter.ir - دیگو فورلان تایی کرد که دیگر کارش با اتلتیکو تمام شده است و تا چند لحظه دیگر رسما بازیکن اینتر می شود.
فورلان 32 ساله در اسپانیا کنفرانس خبری برگزار کرد و اعلام کرد که دیگر در ویسنته کالدرون بازی نخواهد کرد و به جای آن در جوزپه مه آتزا به میدان خواهد رفت. فورلان در حال حاظر مشغول سفر به ایتالیا برای شرکت در آزمایش پزشکی اینتر می باشد.
" من به تیم بزرگی می روم و آنجا چالش های بزرگی روبروی من است. می خواهم از ماسیمو موراتی به دلیل این که این شانس را به من داد تشکر کنم. من در حال حاظر با میلیتو و کامبیاسو صحبت کرده ام. آنها از دوستان نزدیک من هستند. من می دانم که بازی های سری آ از طریق رسانه های تصویری به صورت خیلی گسترده دنبال می شود و من خیلی خوشحالم که پس از بازی در انگلیس و اسپانیا در ایتالیا نیز بازی خواهم کرد. من برای تیم بزرگی بازی خواهم کرد. هم من و هم اینتر از بودن با هم خوشحال هستیم. انگیزه بالایی برای شروعی پرقدرت دارم. "
" من همیشه اتلتیکو را حمایت خواهم کرد و باعث افتخار من است که آنجا بازی کردم. من 4 سال خوب و رویایی را در آنجا تجربه کردم و برای آنها بهترین ها را آرزو می کنم. "
تا دقایقی دیگر فورلان رسما به عنوان بازیکن نراتزوری معرفی می شود.
به نقل از:
کد:
فورلان در میلانو: از اینتر ممنونم
اختصاصی Inter.ir - هواپیمای دیگو فورلان با دو ساعت تاخیر در فرودگاه میلانو به زمین نشست. ستاره تیم ملی اروگوئه تنها چند ساعت با اینتری شدن فاصله دارد.
دیگو فورلان قرار بود ساعت 21 به وقت محلی ایتالیا وارد شهر میلانو شود و قرارداد خود را به اینتر امضا کند. اما به دلیل تاخیر هواپیما ساعت 23:30 وارد شهر میلانو شد. بنابراین او فردا به طور رسمی پیراهن نراتزوری را بر تن خواهد کرد.
حدود 50 هوادار نراتزوری در فرودگاه انتظار او را می کشیدند و شعار "ما همه راه را برای دیدن گلزنی فورلان" آمده ایم را سر می دادند!
فورلان اولین مصاحبه خود را در فرودگاه انجام داد و گفت: "من می خواهم که از پرزیدنت [ماسیمو] موراتی و اینتر برای این فرصتی که به من داده اند تشکر کنم. من از اینکه اینجا هستم و برای تیمی خارق العاده مانند اینتر بازی می کنم بسیار خوشحال هستم."
او ادامه داد: "من با زانتی و کامبیاسو صحبت کرده ام. اما تنها چیزی که می خواهم بگویم این است که من از اینکه اینجا هستم خیلی خوشحالم و این فرصت خوبی برای زندگی حرفه ای من خواهد بود."
او سپس در مورد اتوئو نیز صحبت کرد: "اتوئو؟ ساموئل شخص بسیار خوب و فوتبالیست بی نظیری است. من اینجا هستم که با اینتر قهرمان شوم. هدف من این است که برای تیم جدیدم بازی کنم و تا جایی که ممکن است گل بزنم!"
انتظار می رود که دیگو فورلان فردا صبح به صورت رسمی قرارداد خود را امضا کند و پیراهن شماره 9 نراتزوری را بر تن کند. اینتر همچنین ساعاتی پیش آندری پولی را خریداری کرد و آمدن یوراج کوچکا را ماه ژاویه را نیز تائید کرد.
به نقل از:
کد:
توصیه به گاسپرینی : پاتزینی بازی کند
اختصاصی Inter.ir - ماسیمو موراتی مالک و رئیس باشگاه اینتر میلان در توصیه ای به سرمربی تیم خود جیانپیرو گاسپرینی گفت:"جیامپائولو پاتزینی بازی کند."
رئیس اینتر خواستار پاسخ در مورد شکست 3-2 برابر تیم کیوو در بازی دوستانه شده است.پاتزینی در ژانویه سال پیش از تیم سمپدوریا خریداری شد و با حضور در میدان فوتبال گل های حیاتی در زمان های پایانی بازی به ثمر رساند."پاتزینی باید بازی کند." این جمله موراتی، بارون نفت به خبرنگاران بود همچنین در مورد این بازیکن اضافه کرد"او بازیکنی است که کوهی از گل ها (گل های زیادی) را به ثمر رسانده است."
این بازیکن ایتالیایی رقابت سختی با دیگو میلیتو و دیگو فورلان برای حضور در ترکیب اصلی خواهد داشت.پاتزینی طی 17 بار حضور در لیگ با تیم اینتر میلان موفق شد 11 بار دروازه حرفان را باز کند.
همچنین موراتی به سوالاتی در باره پست بازی اسنایدر و دفاع سه نفره پاسخ داد.در پاسخ به سوال خبرنگاران در مورد اسنایدر گفت "اسنایدر؟ اجازه بدهید صحبتی نکنم..." و در مورد دفاع سه نفره افزود "برای دفاع ، ممکن است تغییراتی صورت گیرد."
همچنین در مورد پیشنهاد های رسیده برای فروش اسنایدر به شوخی افزود "پیشنهاد غیر قابل رد در مورد وزلی ؟ شاید از طرف میلان آمده"
همچنین به نظر میرسد روز یکشنبه اینتر انتقال قرضی پولی از سمپدوریا را انجام دهد.
به نقل از:
کد:
پ.ن: یکی دور روز اخبار رو بلاقاصله نذاشتم، این شد!