دوستان vt20p 50 با بلوری پلیر و دوتا عینک 2700 یا 42v20s 1400 تو بانه ارزش داره؟ فقط اگه ممکنه زودتر بگین فوریه؟
دوستان vt20p 50 با بلوری پلیر و دوتا عینک 2700 یا 42v20s 1400 تو بانه ارزش داره؟ فقط اگه ممکنه زودتر بگین فوریه؟
به نظر منVT20 از نظر قیمت بیشتر ارزش داره.
خوب قیمتی میده، اونم با امکانات اضافه!
دوستان بالاخره همون ست گرفتم تا الان که از خریدم راضیم تا بعد ببینیم..........
اقا مبارک باشه میشه بگی آخرش چند تموم شد
مرسی عزیز
با هزینه حمل 2800
میشه مدل پلیری که همراهش هست رو بگین چیه و یه چیز دیگه میشه بدون پلیر خرید کرد اگه جواب مثبته لطفا قیمت بدون کرایه حمل رو بگین
ممنون
عجب ارزون شده.
اگه اینطور پیش بره تو مدلهای سه بعدی 2011 مثل ST30 و VT30 باید منتظر قیمتهای ارزونتر هم باشیم. به احتمال زیاد، کمتر از 2.500.000![]()
یه 3D PLAYER مدل Panasonic DMP-BDT300 + عینک سه بعدی 2عدد که البته یکیش داخل خود جعبه تلویزیون بود و یکی هم جدا تو یه جعبه دیگه
راستش من این پلیرو نمایندگی پانا قیمت کردم از 650تا 680 قیمت میدادن ولی فروشنده بانه 200 کم میکرد که من قبول نکردم یعنی بدون پلیر 2500 با پلیر 2700
---------- Post added at 04:13 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------
دوستان کسی نگفت این مدل (P50VT20P) دی وی بی تی داره یا نه؟
و دیگه اینکه تو سایت پانا FRAMEWARE این تی وی رو گذاشته دوستان کسی تا حالا آپدیت کرده؟یا به نظرتون آپدیتش کنم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان کسی جواب این سوال نمیدونه؟ یا میدونین نمیگین؟![]()
سلام داداش.
مبارک باشه.
داداش میشه لطف کنی و شماره جایی رو که خریدی واسم پ خ کنی که اگه مناسب بود ما هم یکی بگیریم.
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)