واقعا من در شماها پتانسیل خوبی در نابود کردن بازی های بزرگ می بینم!
پس لازم شد یه سری توضیح بدم
اول از همه این که ته داستان معلومه!
و تو خودتو جر هم بدی تغییر زیادی نمی تونی توی روند اصلی داستان ایجاد کنی
سیستم مکالمات هم که مزخرفه
داستان هم که در کل حماسی نیست
گری واردن و ابهتشون رو نگاه کن بعد بیا با هاوک مقایسه کن
نویسنده اینقدر احساس ضعف داشته که همون اول میاد روی رومنس مانور میده تا گیمر رو جذب کنه
البته پیش داوری نمی خوام بکنم و باید بیاد تا آخرش بازی کنیم ولی در حال حاضر داستان بازی در برابر ریشه ها ضعیفه و درگیر کننده نیسببین علی اولا در مورد این ساده تر شدن بازی مشخصه و از چند وقت پیش از تریلر ها معلوم بود که به این صورتهاون ایرادهایی که گرفتم کدومش اشتباهه؟
ببین بحث سر بایوویر نیست اگه یه روزی بلیزارد هم بازی بد بده اونم نقد می کنم
الان EA پشت بایوویر هست که هممون سیاست هاش رو می دونیم
بایوویر اگه به خودش بود عمرا نمی اومد نسخه ی دوم همچین بازی ای رو 2 ساله تموم کنه و اینقدر مختصرش کنه
معلومه که EA گیر داده یه بازی آسون و ساده برای کنسول بازا بسازید تا اونجا فروشمون بره بالا
نمی گم بازی قشنگ نیست اما یکم بین تفاوت های ریشه ها با این دقت کنین ببینین چی دستگیرتون میشه
قبول دارم که به شیوه کلاسیک حداقل برای ما کلاسیک باز ها بهتر و قشنگتر به حساب میاد ولی چند وقت پیش حسین یه پست داد یعنی پست 92 همین تاپیک که گفت من بیشتر از اینکه از تغییر گیم پلی ناراحت باشم از اینکه بازی عمومی تر شده خوشحالم. منم همین نظرو دارم. الان دوره ای که ما هستیم دوره خاصیه دیگه. این بازی های کلاسیک کمتر ساخته میشه به خاطر اینه که فروشش کمتره و بعد توی پی سی هم که ماشالا بازار کپی و دانلود داغه و یه شرکت بخواد همچین بازیی بده احتمالا پشیمون میشه! باز اگه این قدر بازی ها کپی نمیشد و فروش داشت شرکت ها رغبت می کردن بازی هایی به این صورت بسازن
دوما در مورد داستان واقعا منظورتو نمی فهمم. آخه نویسندگان بازی همونن و واقعا به نظر خودت کسایی که تونستن یه شاهکار از نظر داستان و دیالوگ ها خلق کنن که توی کل تاریخ بازی ها بی سابقه ست یه دفعه میان یه داستان ضعیف برای شماره بعد خلق می کنن؟ اصلا این با منطق جور در میاد؟!
در مورد گیم پلی حالا میگیم به خاطر عمومی تر شدن و فروش بیشتر بوده ولی دیگه در مورد داستان که مرض نداشتن همچین کاری کنن!
شما یعنی این بازی رو نمی خریدی هم باز اینارو می گفتی؟چقدر ناامید کننده بود این دمو چقدر بد نمیتونم بگم الان چقدر ناراحتم و چقدر این بازی با DAO فاصله داره، مشکلات زیادی وجود داره.
یه چیزی که واقعاً منو اذیت میکرد اینکه دیگه نمیشه دوربین رو روی صحنه حرکت داد و دوربین روی شخصیت قفل هست، که بشدت کار کردن رو سخت میکنه و محدودهی دید رو ضعیف کاملاً این مورد تحت تأثیر کنسولها اینطور شده واقعاً کنترل بقیه اعضای گروه سخت میشه اینطوری. کلاً بازی برای کنسول ساخته شده نه PC.
واقعاً نمیخوام بهش فکر کنم که دقیقاً 50 تومن بابت یه بازیه خیلی معمولی دادم و اصلاً ارزشش رو نداشت اصلاً.![]()
من به نظر شما احترام می ذارم . قبول هم دارم یه سری تغییر بازی داشته ولی دیگه بازی به هیچ وجه ضعیف و معمولی نیست
ولی واقعا چه قدر سلیقه ها با هم فرق داره. خود من اصلا عاشق بازی های کلاسیکم و به خاطر همین ریشه ها به شدت برام به یاد ماندنی شد. ولی باز مطمئنم عاشق این شماره هم خواهم شد
بعد یه چیزی میگم شاید بهم ایراد بگیرید ولی حقیقته. من منتقدان گیم اسپات مخصوصا توی پی سی رو خیلی قبول دارم چون به شدت کلاسیک بازن و ریشه ها هم به خاطر همین از اون سایت امتیاز بالا گرفت. بعد با این شرایط اگه این شماره کمتر از 9 بگیره یعنی راضی کننده نبود ولی اگه 9 یا بالاتر بگیره یعنی راضی کننده منتقدان کلاسیک باز هم بوده....
اون انتقال داد نمیشه چون جزو شخصیت های اصلی بازیهمن اونو کشتم.
حالا اگه بخوام سیو رو ساپورت کنم. چی میشه!؟ یعنی بازم برمیگرده؟!؟!
البته احتمال داره توی شماره قبلی واقعا نمرده باشه یا اینکه قسمت هایی که توی این شماره هست قبل از شماره قبلیه