تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 74 اولاول ... 3910111213141516172363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 735

نام تاپيک: Dragon Age II

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا من در شماها پتانسیل خوبی در نابود کردن بازی های بزرگ می بینم!
    پس لازم شد یه سری توضیح بدم

اول از همه این که ته داستان معلومه!
    و تو خودتو جر هم بدی تغییر زیادی نمی تونی توی روند اصلی داستان ایجاد کنی
    سیستم مکالمات هم که مزخرفه
    داستان هم که در کل حماسی نیست
    گری واردن و ابهتشون رو نگاه کن بعد بیا با هاوک مقایسه کن
    نویسنده اینقدر احساس ضعف داشته که همون اول میاد روی رومنس مانور میده تا گیمر رو جذب کنه
    البته پیش داوری نمی خوام بکنم و باید بیاد تا آخرش بازی کنیم ولی در حال حاضر داستان بازی در برابر ریشه ها ضعیفه و درگیر کننده نیس
    اون ایرادهایی که گرفتم کدومش اشتباهه؟
    ببین بحث سر بایوویر نیست اگه یه روزی بلیزارد هم بازی بد بده اونم نقد می کنم
    الان EA پشت بایوویر هست که هممون سیاست هاش رو می دونیم
    بایوویر اگه به خودش بود عمرا نمی اومد نسخه ی دوم همچین بازی ای رو 2 ساله تموم کنه و اینقدر مختصرش کنه
    معلومه که EA گیر داده یه بازی آسون و ساده برای کنسول بازا بسازید تا اونجا فروشمون بره بالا
    نمی گم بازی قشنگ نیست اما یکم بین تفاوت های ریشه ها با این دقت کنین ببینین چی دستگیرتون میشه
    ببین علی اولا در مورد این ساده تر شدن بازی مشخصه و از چند وقت پیش از تریلر ها معلوم بود که به این صورته
    قبول دارم که به شیوه کلاسیک حداقل برای ما کلاسیک باز ها بهتر و قشنگتر به حساب میاد ولی چند وقت پیش حسین یه پست داد یعنی پست 92 همین تاپیک که گفت من بیشتر از اینکه از تغییر گیم پلی ناراحت باشم از اینکه بازی عمومی تر شده خوشحالم. منم همین نظرو دارم. الان دوره ای که ما هستیم دوره خاصیه دیگه. این بازی های کلاسیک کمتر ساخته میشه به خاطر اینه که فروشش کمتره و بعد توی پی سی هم که ماشالا بازار کپی و دانلود داغه و یه شرکت بخواد همچین بازیی بده احتمالا پشیمون میشه! باز اگه این قدر بازی ها کپی نمیشد و فروش داشت شرکت ها رغبت می کردن بازی هایی به این صورت بسازن
    دوما در مورد داستان واقعا منظورتو نمی فهمم. آخه نویسندگان بازی همونن و واقعا به نظر خودت کسایی که تونستن یه شاهکار از نظر داستان و دیالوگ ها خلق کنن که توی کل تاریخ بازی ها بی سابقه ست یه دفعه میان یه داستان ضعیف برای شماره بعد خلق می کنن؟ اصلا این با منطق جور در میاد؟!
    در مورد گیم پلی حالا میگیم به خاطر عمومی تر شدن و فروش بیشتر بوده ولی دیگه در مورد داستان که مرض نداشتن همچین کاری کنن!

چقدر ناامید کننده بود این دمو چقدر بد نمیتونم بگم الان چقدر ناراحتم و چقدر این بازی با DAO فاصله داره، مشکلات زیادی وجود داره.
    یه چیزی که واقعاً منو اذیت میکرد اینکه دیگه نمیشه دوربین رو روی صحنه حرکت داد و دوربین روی شخصیت قفل هست، که بشدت کار کردن رو سخت میکنه و محدوده‌ی دید رو ضعیف کاملاً این مورد تحت تأثیر کنسول‌ها اینطور شده واقعاً کنترل بقیه اعضای گروه سخت میشه اینطوری. کلاً بازی برای کنسول ساخته شده نه PC.
    واقعاً نمیخوام بهش فکر کنم که دقیقاً 50 تومن بابت یه بازیه خیلی معمولی دادم و اصلاً ارزشش رو نداشت اصلاً.
    شما یعنی این بازی رو نمی خریدی هم باز اینارو می گفتی؟
    من به نظر شما احترام می ذارم . قبول هم دارم یه سری تغییر بازی داشته ولی دیگه بازی به هیچ وجه ضعیف و معمولی نیست
    ولی واقعا چه قدر سلیقه ها با هم فرق داره. خود من اصلا عاشق بازی های کلاسیکم و به خاطر همین ریشه ها به شدت برام به یاد ماندنی شد. ولی باز مطمئنم عاشق این شماره هم خواهم شد
    بعد یه چیزی میگم شاید بهم ایراد بگیرید ولی حقیقته. من منتقدان گیم اسپات مخصوصا توی پی سی رو خیلی قبول دارم چون به شدت کلاسیک بازن و ریشه ها هم به خاطر همین از اون سایت امتیاز بالا گرفت. بعد با این شرایط اگه این شماره کمتر از 9 بگیره یعنی راضی کننده نبود ولی اگه 9 یا بالاتر بگیره یعنی راضی کننده منتقدان کلاسیک باز هم بوده....

من اونو کشتم.
    حالا اگه بخوام سیو رو ساپورت کنم. چی میشه!؟ یعنی بازم برمیگرده؟!؟!
    اون انتقال داد نمیشه چون جزو شخصیت های اصلی بازیه
    البته احتمال داره توی شماره قبلی واقعا نمرده باشه یا اینکه قسمت هایی که توی این شماره هست قبل از شماره قبلیه

2. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

ببین علی اولا در مورد این ساده تر شدن بازی مشخصه و از چند وقت پیش از تریلر ها معلوم بود که به این صورته
    قبول دارم که به شیوه کلاسیک حداقل برای ما کلاسیک باز ها بهتر و قشنگتر به حساب میاد ولی چند وقت پیش حسین یه پست داد یعنی پست 92 همین تاپیک که گفت من بیشتر از اینکه از تغییر گیم پلی ناراحت باشم از اینکه بازی عمومی تر شده خوشحالم. منم همین نظرو دارم. الان دوره ای که ما هستیم دوره خاصیه دیگه. این بازی های کلاسیک کمتر ساخته میشه به خاطر اینه که فروشش کمتره و بعد توی پی سی هم که ماشالا بازار کپی و دانلود داغه و یه شرکت بخواد همچین بازیی بده احتمالا پشیمون میشه! باز اگه این قدر بازی ها کپی نمیشد و فروش داشت شرکت ها رغبت می کردن بازی هایی به این صورت بسازن
    دوما در مورد داستان واقعا منظورتو نمی فهمم. آخه نویسندگان بازی همونن و واقعا به نظر خودت کسایی که تونستن یه شاهکار از نظر داستان و دیالوگ ها خلق کنن که توی کل تاریخ بازی ها بی سابقه ست یه دفعه میان یه داستان ضعیف برای شماره بعد خلق می کنن؟ اصلا این با منطق جور در میاد؟!
    در مورد گیم پلی حالا میگیم به خاطر عمومی تر شدن و فروش بیشتر بوده ولی دیگه در مورد داستان که مرض نداشتن همچین کاری کنن!
    خب من از همون اولم یادت باشه مخالفت خودمو اعلام کرده بودم :دي
    این جا بحث سر خودخواهیه دیگه، من خودخواهم دوست ندارم بازی عمومی تر بشه و من کم تر لذت ببرم تا عامه بتونن لذت ببرن!
    ببین دیالوگ های همین دمو رو نگاه کن و یکم با ریشه ها مقایسه کن، خودت منظومو می فهمی
    بعد هم این که بایوویر کلا شرکتیه که اگه دست خودش باشه ادامه ی یه بازی رو دقیقا با هویت بازی اول می سازه
    مس افکت رو ببین
    بالدورز رو ببین
    ولی درگون رو من میگم همش تقصیر EA ه
    بی خیال بابا حتا اگه بازی افتضاح هم بشه که نمیشه مهم نیست
    امسال اینقدر بازی نقش آفرینی خوب داریم که یکی دو تاشون بد بشه بازم ضرر نمی کنیم

4. 3 کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امسال اینقدر بازی نقش آفرینی خوب داریم که یکی دو تاشون بد بشه بازم ضرر نمی کنیم
    از این نظر که مطمئنا مشکلی نیست همون diablo 3 و skyrim برای یه سال آدم کافین!
    ولی من اصلا برام قابل تصور نیست که da حرفی برای گفتن نداشته باشه. اگه اینجوری باشه( که احتمالش یه درصده) کلا برای بازی کردن بازی های دیگه این سبک دلسرد میشم
    توی این دمو خیلی چیزا مشخص نیست دیگه. داستان بازی تیکه تیکه نشون داده میشه و خیلی کوتاه به خاطر همین نمیشد دقیق فهمید که داستانش در چه حدیه
    ولی اون چیزی که معلومه هر چه قدر هم بازی ضعف داشته باشه این سیستم مبارزاتش اونو قشنگ پوشش میده چون فوق العاده ست
    اینو از اون مجله pc gamer که اولین نقد بازی رو گذاشت میشه قشنگ فهمید که چه قدر از بازی راضی بوده و سیستم مبارزات هم توی نقد اون خیلی تاثیر داشته
    تازه ما بخش کوچکی از مبارزات اونو دیدیم. خیلی از مهارت ها و جادو ها رو اصلا نمی دونیم چی هستن. مخصوصا اون آخری ها که دیگه می خوان چی بشن!

+

راستی یه خبر که شاید برای بعضی ها خوب نباشه که البته برای من به هیچ وجه هیچ فرقی نداره
    توی این جا اشاره شده که گرافیک pc و xbox 360 دقیقا مثل همه و هیچ فرقی نداره. با عکس هم مقایسه کرده می تونید ببینید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by vahidgame; 24-02-2011 at 12:05.

6. 9 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال merikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من که خیلی منتظر این بازی هستم و فکر می‌کنم خیلی خوشم بیاد ازش!
    یه چیزی که احتمالا خوشم نیاد اینه که ما بیشتر تو یه شهر هستیم انگار و مثل نسخه قبلی نمی‌تونیم هرجایی تو نقشه خودمون بریم البته تو جریان داستان نقاط مختلف میره ولی انگار کنترلش دست ما نیست!
    با شناختی که از Bioware دارم بعید میدونم تو داستان گند بزنه! یکی از نویسندگان بازی گفته بود شخصیت کاساندرا تو این بازی تو شماره سوم احتمالا نقش مهمی داره! بنظر میاد در مورد داستان فکر و نقشه‌ای دارن و همینجوری الکی یه چیزی سرهم نکردن! امیدوارم البته اینجوری باشه!

8. 2 کاربر از merikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

دموی بازی هم اومد

10. این کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دموی بازی هم اومد
    گاهی موقع ها صفحه های قبلی تاپیکو بخونی هم خوبه ها
    من هی می خوای اینجا کم پست بدم ولی انگار نمیشه
    چون یه خبرایی از بازی میاد که نمیشه منعکس نکرد

اولا یه خبر خوب برای اونایی دارم که دمو رو نگرفتن و می خوان ببینن بازی چه طوره
    گیم اسپات کار خوبی کرده و با طراح اصلی بازی یه مصاحبه اختصاصی انجام داده که نکته مهم اون اینه که در بین اون 30 دقیقه از گیم پلی بازی نشون داده میشه که جالبه کلا با اونی که توی دمو بود فرق داره و یه قسمت های دیگه ای رو نشون میده
    این 30 دقیقه هم دقیقا برای Xbox 360 هستش و با توجه به اینکه من روی پی سی دمو رو بازی کردم کنترل اون مشخصه فرق داره
    برام جالبه که حداقل توی Xbox 360 شباهتش به مس افکت خیلی زیاد شده و یه جورایی بازی خیلی به اکشن نقش آفرینی نزدیک شده!
    چون مدتش زیاده حجم بالایی داره. لینک اون با کیفیت پایین و با حجم 88 مگ رو می ذارم:

کد:

با این ویدئو گرافیکش رو مطمئنا نمی تونید بفهمید چه جوریه ولی من با توجه به چیزایی که دیدم و بازی کردم میگم عالیه
    همه هم می تونن این ویدئو رو دانلود کنن. بیشتر هم مهم نشون دادن گیم پلی و ساختار بازیه....

+

دمو هم از مرز 1 میلیون دانلود گذشت و به خاطر همین اون دو تا آیتم هم توی بازی باز میشن

+

خوب شد یادم افتاد. یه نکته ای از داستان بازی هست که کسانی که نمی خوان داستان بازیو قبل از انتشار بازی بدونن به هیج وجه نخونن

محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان. نخونید خطرناکه مخصوصا حسین نخونه : دی 
    توی بازی خواهرمون mage و برادرمون هم warrior هستش. یه جای بازی هم یه اتفاق خاصی می افته....
    من با rogue شروع کردم یکمی که جلو رفتم یه ogre اومد و برادرمون هم رفت باهاش بجنگه که مردش و منم یکمی تعجب کردم و گفتم احتمالا بعدا یه جوری خوب میشه چون توی ویدئو های بازی خیلی اونو میدیم و انگار توی کل بازی همیشه بودش!
    بعد با mage که رفتم اون صحنه فرق کرد و به جای اینکه برادر بره خواهر رفت و مرد!
    کلا این یه نکته بازیه و ظاهرا دیالوگ های این خواهر و برادر هم یکمی شبیه همه که امیدوارم چون با توجه به کلاسمون میشه اینو انتخاب کرد این دو تا کارکتر با هم فرق داشته باشن و هر کدوم یه چیزای مربوط به خودشون رو داشته باشن و دقیقا عین هم نباشن!
    من که بار اول دوس ندارم خواهر بمیره چون ظاهرا شخصیت جالبی داره و خوش چهره هم هست! یعنی من یه سری با شخصیت زن رفتم و یه سکانس شخصیت اصلی و خواهرش بغل هم بودن که خیلی جالب بود و کلا از کل شخصیت های بازی این دو تا خوش چهره تر بودن!
    Last edited by vahidgame; 25-02-2011 at 18:12.

12. 10 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

وحید جان شما هم با این توصیفتون از بازی باعث شدی من برم ریشه ها رو برای 360 بگیرم و از اول بازی کنم با اینکه آخر داستان بازی رو بهم گفتی ولی خب چه میشه کرد. الان ما بدنبال arl eamon هستیم که بلکه به ما کمک کنه.دارم روی easy بازی میکنم ایشالا تا هفته دیگه تمومه . برای نسخه بعدی حتما وقت زیادی رو میذارم.دمو رو هم نگرفتم.

14. این کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دموی خوبی بود ... از نظر سایر جزئیات که دوستان آنقدر شیوا و کامل گفتن من به خودم اجازه نمیدم مطلب دیگه ای رو هم اضافه کنم (البته ازونجایی که جورایی هم تازه وارد حساب میشم تو این بازی بهتر هم هست که این کارو نکنم) ولی سوالی که برام پیش اومده بود اون عکس های مقایسه نسخه PC با 360 بود که می خواستم بدونم اون سایت چطوری مقایسه کرده بود ! این بازی حتی Dx11 رو هم پشتیبانی می کنه و اون عکسهایی که من دیدم از داخل سایت آلمانی که مقایسه کرده بود مربوط به نسخه dx9 بازی بود ! حتی این بازی در dx10 هم اجرا میشه که بازم فرق داشت با کیفیت xbox کیفیت فوق بالایه نورپردازی که داینامیک بود و چندین منبع نوری همزمان واسه سایه ها وجود داشت ، سایه هایی به مراتب با کیفیت تر و با دقت تر وجود داشت داخل بازی ... حتی تو ضمینه تکسچرها هم جریان خیلی فرق داشت با تنظیم روی حالت dx10 سطح زمین فقط سطح صاف و همراه چند عکس سنگ یا سخره های کوچک نبود ! بلکه اون جزئیات شبیه سنگ ریزه ها و برامدگی ها سطح زمین بسیار واضح تر شده و دارای ارتفاع شده بودند ... و در حالت Dx11 هم که بکلی جزئیات terrain دگرگون میشه (که البته بنده شخصا dx11 رو از نزدیک بررسی نکردم) + سایه زنی های خیلی بیشتر برای تمامی اشیاء موجود در صحنه ... با توجه به این که موتور این بازی و ME بسیار بهم نزدیک هست پس به احتمال خیلی زیاد اون بازی Dx11 رو پشتیبانی خواهد کرد (و رقیبان crysis روز به روز بیشتر میشن ) و شاهد کیفیت خیلی بهتری خواهیم بود نسبت به نسخه های گذشته ... ولی مشکلی که در واقع احساس می کنم تو این موتور هست اینه که بخوبی نمی تونه از تعداد هسته های بیشتر پردازنده استفاده کنه و بیشتر تمرکزش روی قدرت هر هسته با فرکانس بالاتر هست .... خوبه که بازیا دارن میرن به سمت Dx11 ... ما هم کم کم داریم مجبور میشیم بریم سمت کارت گرافیک های dx11 تا قبل از این واقعا تعداد بازیهای مهم dx11 خیلی هم بودن ولی با این وجود دیگه وقت، وقته تغییره ... حجم عکس حدود 300 کیلو ...
    میانگین استفاده از CPU حدود 7 الی 20 درصد بود (متاسفانه یا خوشبختانه)
    Last edited by djmd; 26-02-2011 at 16:30.

16. 12 کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض Quick Fix for DX11 in the Demo (NVIDIA Only) -FIX

یه نکته رو هم اضافه کنم دوستانی که حالت Dx11 رو فعال می کنن ممکنه با بعضی از باگ های گرافیکی مواجه بشن که فعلا راه حلش به شرح زیر هست :
    For those that don't know about this trick, here it is. I've only tested this on my NVIDIA Card so far and I can't guarentuee the same effect on ATI Cards:

(1) Go into the configuration utility and select DX11, High Settings and also make sure you turn off Vertical Sync. Then close the utility (and the launcher).
    (2) After this, re-name "DragonAge2Demo.exe" within the bin_ship folder inside your Dragon Age 2 Demo directory to "Metro2033.exe".

This will cause the NVIDIA Control Panel to adopt the application settings for DX11 from it's internal database to match Metro 2033.

(3) Now run that re-named exe directly instead of going through the launcher. If you don't then you will simply encounter errors.

My framerate personally went soaring as a result of this (+30/40fps) and all graphical artefacts were gone.

Hope this helps some people.
    کد:
    Last edited by djmd; 26-02-2011 at 16:14. دليل: منبع

18. 6 کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

تو نسخه دمو از DX11 به درستی پشتیبانی نمیشه و در این حالت بازی مشکل داره این از قبل هم اعلام شده بود که بازی رو در حالت Dx9 اجرا کنید.

20. این کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •