تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 21 اولاول ... 391011121314151617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 201

نام تاپيک: *+=[مقايسه]=+* Unity يـــا UDK ؟ // قوانين در پست اول

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

سلام

اولا که مفتی نیست 25 درصد از فروشت رو میگیره .
    دوم این که برم یه بسرچم بیام در مورد جفتشون بگم . که نگید رو هوا گفته .
    یه بار دیگه هم بحث شده بود نمیدونم شما بودی یا یه نفر دیگه که لینک داده بود برای مقایسه ی UE3 با UDK
    مهمترین فرقشون توی اسکریپت نویسی بود
    UE3 فکر کنم ++C بود با قابلیت تابع نویسی و استفاده از توابع آماده ی Unreal Engine
    واسه UDK برنامه نویسیش آنریل اسکریپت هست و محدود میشه به نوشتن کلاس

در ضمن الان یه سؤال برام پیش اومد ... مگه The Ball یه بازی نیست که با UDK ساخته شده ؟ پس چرا سایت های بازی بهش میگن ماد ؟!
    یعنی خروجی های UDK ماد به حساب میان ؟! اگه اینطوریه پس چرا با UDK کار میکنید ؟! با Sandbox کار کنید ماد بسازید با گرافیک Crysis !!

2. 4 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

علیررضا جان نفمیدم منظورت چیه ولی بعید میدونم موتوری مثل unreal engine مفتی مفتی بدن دست من و تو !!!میدونید اصلا قضیه این جور بحث مثل بحث اینتل و ای ام دی میونه من یه زمانی عشق amd بودم ولی دیدم تو فانوم 965 بلک شکست خورد . حالا اینم قضیه udk و یونتی . این جور بحث نه طراحان پارسی نه تو p30world نه هیچ جای دیگه نتیجه نداشته اما خیلی دوستان اینطور فکر می کنند برای مثال وقتی cinema 4d من قاطی کرد همه گفتند برو 3dmax کار کن . دلیل نمیشه چون هر برنامه اسم بزرگ کرده بهترین باشه !!! اگه خودم من یک روز بخواهم یک موتور بخرم یا گیم استدیو می خرم یا یونتی . برنامه های دیگه ویژگی خودشون دارند برای مثال milkshape بااینکه همش 6 مگه تعداد خروجی دو برار 3dmax هست و تقریبا هر خروجی ساپورت میکنه . میدونید مسله ما ایرانیا اینکه که هر ابزاری دم دستمونه مگرنه من دیدم با گیم استدیو که نصب udk هست چیا ساختند . عیب بزرگ udk تو اسکرپیت اینکه الکی باید درگیر کلاس تو در تو بشیم مطممن باشید چنین موتوری چندان ازش استقبال نمیشه مگر برای گروه های حرفه ای . خیلی بازی قشنگی تو دنیا هستند با موتوری غیر unreal engine ساخته شده اند . برای مثال godfather 2 با موتور cry engine ساخته شده . بزار یه چیز بگم شما اگر بنظرتون این موتور ساده و راحت هست برید یک بازی توپ باهاش بسازید و بفروشید .دعوا نداره که اما یک چیز بگم به نظر من موتوری خوبه که راهنماش کنارش باشه تا آدم بتونه به جواب سوالش برسه . نقلی از یک کتاب برای برنامه نویسان : مطممن باشید اگر برنامه تان بهترین عملکرد هم داشته باشد اما دیگران نتوان اند از آن استفاده کنند برنامه شما بدرد سطح آشغال می خورد
    من هم چون بدون اطلاع داری می گی بهت جواب می دم.
    کی گفته Godfather با کری انجین ساخته شده اسم موتورش Godfather engine 2 که بهش gengine 2 هم می گن
    منبع :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    )
    در ضمن شما مگه کری انجین داری.
    در حال حاظر نصف یا بیشتر بازی های کامپیوتری رو با این موتور می سازن . اگه می گین نه اینقدر لیست میارم که این تاپیک دیگه جانداشته باشه .
    عیبی که از اسکریپ نویسیش گرفتی رو کاملا موافقم ولی یادت باشه همین باعث می شه یادگیری برای کاربر
    راحتتر بشه .خود من چند ماه هم نمی شه انریل اسکریپت یادگرفتم که دارم اینجور تاپیک رو پیایین می ارم.
    اینم بگم که برنامه ای بیخودی اسم بزرگ نمی کنه . به خاطر قابلیت هایشه که اینقدر محبوب و پرطرفداره .

4. این کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

یه بار دیگه هم بحث شده بود نمیدونم شما بودی یا یه نفر دیگه که لینک داده بود برای مقایسه ی UE3 با UDK
    مهمترین فرقشون توی اسکریپت نویسی بود
    UE3 فکر کنم ++C بود با قابلیت تابع نویسی و استفاده از توابع آماده ی Unreal Engine
    واسه UDK برنامه نویسیش آنریل اسکریپت هست و محدود میشه به نوشتن کلاس

در ضمن الان یه سؤال برام پیش اومد ... مگه The Ball یه بازی نیست که با UDK ساخته شده ؟ پس چرا سایت های بازی بهش میگن ماد ؟!
    یعنی خروجی های UDK ماد به حساب میان ؟! اگه اینطوریه پس چرا با UDK کار میکنید ؟! با Sandbox کار کنید ماد بسازید با گرافیک Crysis !!
    بازی The ball یک بازی ساخته شده توسط انریل تورنمنته که خیلی هم جایزه برده .
    الان هم به درخواست اپیک اون رو به طور کامل روی Udk اوردن که با خروجی همراه باشه .
    منابع:
    کد:
    کد:

6. این کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

من هم چون بدون اطلاع داری می گی بهت جواب می دم.
    کی گفته Godfather با کری انجین ساخته شده اسم موتورش Godfather engine 2 که بهش gengine 2 هم می گن
    منبع :
    کد:
    )
    در ضمن شما مگه کری انجین داری.
    در حال حاظر نصف یا بیشتر بازی های کامپیوتری رو با این موتور می سازن . اگه می گین نه اینقدر لیست میارم که این تاپیک دیگه جانداشته باشه .
    عیبی که از اسکریپ نویسیش گرفتی رو کاملا موافقم ولی یادت باشه همین باعث می شه یادگیری برای کاربر
    راحتتر بشه .خود من چند ماه هم نمی شه انریل اسکریپت یادگرفتم که دارم اینجور تاپیک رو پیایین می ارم.
    .
    شما بازی هایی که با UE3 ساخته شده رو به حساب UDK میزنی ؟!
    برنامه نویسی دو انجین زمین تا آسمون فرق داره
    خودت فکر کن ببین UE3 برنامه نویسیش عین UDK هست ؟! یعنی بری تو فولدر Scripts یه کلاس رو انتخاب کنی تغییرش بدی بعدش UDK رو ببندی دوباره باز کنی ببینی برنامه کار میکنه یا نه !!!!
    اگه UE3 اینجوری بود مطمئن باش هیچ شرکتی دنبالش نمیرفت
    حالا شما هی خودتون رو گول بزنید بگید UDK همون UE3 هست !

اینم بگم که برنامه ای بیخودی اسم بزرگ نمی کنه . به خاطر قابلیت هایشه که اینقدر محبوب و پرطرفداره
    نصف یونیتی هم طرفدار نداره ! میگی نه بیا قسمت Unity Answers یا فروم یونیتی ببین چقدر سریع تاپیک زده میشه .. عضو جدید اضافه میشه
    ببین تا اینجا یونیتی چقدر فروخته ... چند بار دانلود شده و ...
    فقط ببین از همین ایران که همه زورشون میاد برای یه انجین پول بدن ( چون کرکش میاد ) چند نفر یونیتی رو پیش خرید کردن !
    باز هی بگو UDK پرطرفدار و محبوب

در ضمن اون قسمت قابلیت هارو یه توضیح میدی ؟ منظورت کدوم قابلیته که یونیتی نداره یا نمیتونه ساپورتش کنه ؟

بازی The ball یک بازی ساخته شده توسط انریل تورنمنته که خیلی هم جایزه برده .
    الان هم به درخواست اپیک اون رو به طور کامل روی Udk اوردن که با خروجی همراه باشه .
    منابع:
    کد:
    کد:
    یعنی یه بازی توسط یه بازیه دیگه ساخته شده ؟! چون آنریل تورنمنت بازی بود
    فکر کنم منظورت ادیتورش باشه ... پس بازی با UDK ساخته نشده .. ایمپورت شده روی UDK
    راستی در مورد فرق اسکریپت نویسی توضیح ندادی
    Last edited by saeed_cpu_full; 04-08-2010 at 16:06.

8. 2 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

اول یه نکته رو بگم . ما با هم به این نتیجه رسیدیم که فقط تو اسکریپت نویسی تفاوت وجود داره . پس میرم سر گرافیک .
    اینا عکس بازی هست که با آنریل اینجین ساخته شده و حتی ورژن قابلیت گرافیکیش از UDK پایین تره . کیفیت رو ببین ! این از گرافیک . و برتری آنریل به یونیتی .

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    بعد تا اونجایی که من میدونم یونیتی 3 بعد تابستون میاد و همون روزام کرای 3 میاد خوب کدوم به نظر شما ؟

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

iload عزیز لطفا به تاپیک یونیتی برید ویدئویه سرباز رو ببینید که فقط توش از لایت مپ به عنوان تکلنوژی گرافیکی استفاده شده
    در مورد گرافیک چندین بار بحث شده .. یونیتی یه چیزایی رو ساپورت میکنه که CryEngine یا Unreal Engine 3 اون رو ندارن و باید به صورت
    Add-on بخری و به عنوان پلاگین استفاده کنید . ولی یونیتی اون رو مجانی داره ! صفحه های قبلی این تاپیک رو ببین ... مقاله هارو بخون
    اگه بحث سر گرافیک باشه من کلی دلیل میارم که خروجی Unity 3 نسبت به UDK برتری داره
    در ضمن من نمیدونم منظور شما از اینکه CryEngine 3 میاد چی هست ... یعنی اونم مجانی میشه ؟
    بعدش شما هم که فقط دنبال گرافیک بهتر هستید اگه مجانی بشه UDK کشک میشه و CE3 میشه محبوب دل هاتون !

اول یه نکته رو بگم . ما با هم به این نتیجه رسیدیم که فقط تو اسکریپت نویسی تفاوت وجود داره . پس میرم سر گرافیک .
    اسکریپت نویسی مهمترین قسمت یک انجین هست
    Last edited by saeed_cpu_full; 04-08-2010 at 17:21.

11. این کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب آره کرای قراره رایگان بیاد با شرایت بهتر از یونیتی و آنریل و من از همون اول که اعلام شد کرای 3 رایگان میاد منتظرشم و یونیتی و آنریل رو برای کسب تجربه کار میکنم و بس . ( شاید یه چیزی هم ساختیم ؟! ) ون ویدیو رو دیدم که میگم آنریل بهتره دیگه . تازه تا من خودم کار نکنم نمیتونم .... !

یه گیمر وقتی بازی میکنه نمیگه با چه تکنیکی کرافیک خلق شده کیفیت رو میبینه . بعد اون بازی هایی که شما از ea نام بردید . زیاد جالب نیست و حتی تو سایت gamespot هیچی ازش پیدا نکردم . و یه نکته جالب این بازی ها رایگانن یعنی که کسی براشون پول نمیده .

یه بازی درست و کامل من با یونیتی ندیدم . که منتشر شده باشه . اگه شما دیدی به ما هم بگو . همه چی رو میگن قرار بیاد هم Need For Speed : World و هم interstellar marines و جالب بدونید که بازی Need For Speed : World نسخه رایگان و تحت وبش با یونیتی ساخته میشه نه نسخه اصلی ؟! یعنی یه ورژن تبلیغاتی رایگان یا یه دموی آنلاین از بازی اصلی ؟!

---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------

در مورد اسکریپت نویسی باید بگن شما هر کاری میتونی بکنی ولی اگه بلد باشی . شما میگی ادیتور بساز اخه مگه مریضم بیام یه ادیتور بسازم . هرچی بخای خودش داره .

ولی خوب این رو قبول دارم که سی بهتره چون آینده هم داره .

یه اعتراف : اگه روزیبخوام یه بازی بسازم با یونیتی میسازم چون خیلی آسونه . ولی کیفیتش به نظر من به آنریل نخواهد رسید چه برسه به کرای .

13. این کاربر از iload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

یه گیمر وقتی بازی میکنه نمیگه با چه تکنیکی کرافیک خلق شده کیفیت رو میبینه .
    یه سؤال از شما دارم ... تا به این دقت کردید که سری Call of Duty ( مخصوصا از نسخه ی 4 به بعد ) به دلیل استفاده از تکلونوژی های روز گرافیک زیبا و بسیار عالی و سبک رو داشته و همه ی سایت ها توی نقد گرافیکش میگفتن سبک هست و اکثر سیستم ها اون رو با آخرین جزئیات اجرا میکنن
    یا مثلا بازی Alan Wake که یه گرافیک بسیار عالی داره + نورپردازی زیبا که به علت استفاده از همین تکلونوژی ها فریم ریتش از 25 پایین تر نمیاد و همین تکلونوژی ها باعث شده گرافیک بازی ها توی کنسول اینقدر پیشرفت کنه
    افرادی که میگن Crysis بهترین گرافیک رو داره اصلا به عنوان گیمر قبولشون ندارم
    چند نفر در حال حاضر میتونن کرایسیس رو روی آخرین جزئیات بازی کنن ؟

عزیز الان شما محدودیت گرافیکی توی یونیتی نداری .. منم میتونم چند مدل بیارم با 100000 Polygon + شیدر های سنگین و بازی درست کنم که کرایسیس رو از نظر گرافیک بزاره جیب بقلش ولی چه قایده وقتی نتونم ازش 4 فریم بگیرم ؟! الان همه ی سایت ها مهمترین قسمت گرافیک رو سبک بودن با توجه به جزئیات گرافیکی میدونن
    بعد اون بازی هایی که شما از ea نام بردید . زیاد جالب نیست و حتی تو سایت gamespot هیچی ازش پیدا نکردم . و یه نکته جالب این بازی ها رایگانن یعنی که کسی براشون پول نمیده .
    Tiger Woods که دموش تازه عرضه شده و چند هزار دانلود داشته و نسخه ی فاینال پولی هست
    Lego Star Wars هم که یه بازیه تجاری بود و پولی بود و چند وقته منتشر شده و امتیازات تقریبا خوبی هم گرفته

یه بازی درست و کامل من با یونیتی ندیدم . که منتشر شده باشه . اگه شما دیدی به ما هم بگو .
    منم یه بازیه درست حسابی از UDK ندیدم هر چی دیدم با UE3 ساخته شده بود
    این همه بازی نام بردم ... شما برو فروم یونیتی قسمت Showcase بازی های تجاری خیلی خیلی زیادی میبینی
    من گفتم چند تا بازی از یه استودیوی معروف بگم
    همه چی رو میگن قرار بیاد هم Need For Speed : World و هم interstellar marines و جالب بدونید که بازی Need For Speed : World نسخه رایگان و تحت وبش با یونیتی ساخته میشه نه نسخه اصلی ؟! یعنی یه ورژن تبلیغاتی رایگان یا یه دموی آنلاین از بازی اصلی ؟!
    چند بار گفتم بدون اطلاعات حرف نزنید خواهشا
    نسخه ی اصلی هم با یونیتی ساخته شده ... چون توی سایتش زده برای اجرا باید وب پلیر یونیتی رو داشته باشید
    در ضمن نسخه ی اصلی هم تحت وب اجرا میشه و یه بازیه آنلاین هست

در مورد اسکریپت نویسی باید بگن شما هر کاری میتونی بکنی ولی اگه بلد باشی . شما میگی ادیتور بساز اخه مگه مریضم بیام یه ادیتور بسازم . هرچی بخای خودش داره .

ولی خوب این رو قبول دارم که سی بهتره چون آینده هم داره .

یه اعتراف : اگه روزیبخوام یه بازی بسازم با یونیتی میسازم چون خیلی آسونه . ولی کیفیتش به نظر من به آنریل نخواهد رسید چه برسه به کرای .
    من کی گفتم ادیتور بساز ؟ گفتم کلا اگه بخوای هم نمیتونی بسازی !
    در مورد جمله ی آخر مراجعه بشه به چند صفحه قبل که در مورد گرافیک بحث شده بود

15. 2 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب مشکل رفت سر این که UDK با UE3 یکی نیست . نه فایده نداره همش کل کل من اون چیزی رو که میبینم میگم برتری گرافیکی .
    بهتر بحث رو ادامه ندیم چون به نتیجه نمیرسه .

---------- Post added at 07:19 PM ---------- Previous post was at 07:18 PM ----------

این رو میگم چون وقت ندارم بیشتر از این بحت کنم و تازه نتیجه هم نده !

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

این جاش تقصیر من پشت کاور بازی نوشته بودpowerd by CryEngine!!!

---------- Post added at 07:42 AM ---------- Previous post was at 07:38 AM ----------

این بحث ها فایده نداره ! چرا وقت و کارت اینترنتمون حرومون می کنیم نمی دونم؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •