فعلا اینو انداختیم تنگ امضامون... بعدا آپدیت میشه!
فعلا اینو انداختیم تنگ امضامون... بعدا آپدیت میشه!
این عکس خیلی جالبه. بعد میگن جان تری به خانواده توجه نمی کنهالکی به خاطر یه رابطه اون موضوع رو بزرگ کردن
:
این عکسم جالبه فقط کاش به جای بالاک توی عکس لمپارد بودش:
![]()
بینم اون خانومه، خانومشه؟!این عکس خیلی جالبه. بعد میگن جان تری به خانواده توجه نمی کنه
![]()
اگه آره، پس ببین زن اون یکی چی بوده که باعث شده جان بیخیال این شه!!!
+
واقعا این صحنه بازی کردن جان با این دو تا کوچولو، خیلی زیبا بود...
چه بچه های بانمکی هم هستن...موش بخورتشون!: دی
+
هنوز کارلو چیزی نگفته؟؟
یا بقیه بازیکنا؟؟ پیام تبریکی چیزی...
آره احتمالا زنشه دیگه.
اون یکی من عکسشو قبلا دیده بودم فکر کنم زیاد مال نبود
آنجلوتی که حتما چیزی گفته. ولی توی سایتا من چیزی ندیدم. ولی خیلی عجیبه این سایت یورو اسپورت همیشه خبرای خیلی خوب و زیادی می ذاشتش ولی الان اون چنان خبری نذاشته. موقعی که تاتنهام من سیتی رو برد و چهارم شد تمام خبرهای مهم اونو در مورد چهارم شدن تاتنهام بود ولی الان یه خبر بیشتر نذاشته. البته باید تا فردا صبر کرد حتما خبرای خیلی زیادی میاد.اینم لینک سایت:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایول چلسی
همیشه آبی قهرمانه ...
خوب من ادم نیستم که به خاطر منافع خودم خوبی کار دیگران زیر سئوال ببرم.
چلسی تو این فصل خوب بود.قهرمان هم شد.تبریک میگم به هواداراش.
اما خیلی افسوس خوردم برای منچستر چون ما همه چیز رو فقط تو یک هفته باختیم.اونم صرفا تقصیر گلیزر ها بوده و هست.نبود جانشین برای رونی همه چیه تیم رو گرفت.
در هر صورت مبارک هوادار چلسی باشه.
پس جان دیوانه بوده این رو ول کرده و رفته طرف اون؟!: دیاون یکی من عکسشو قبلا دیده بودم فکر کنم زیاد مال نبود![]()
خبر خیلی زیاد هست اتفاقا...آنجلوتی که حتما چیزی گفته. ولی توی سایتا من چیزی ندیدم. ولی خیلی عجیبه این سایت یورو اسپورت همیشه خبرای خیلی خوب و زیادی می ذاشتش ولی الان اون چنان خبری نذاشته. موقعی که تاتنهام من سیتی رو برد و چهارم شد تمام خبرهای مهم اونو در مورد چهارم شدن تاتنهام بود ولی الان یه خبر بیشتر نذاشته
بیشتر از 2 هزارتا سایت و وبلاگ و... اخبار قهرمانی چلسی رو گذاشته بودن(تا 30 دقیقه پیش که چک کردم..الان حتما بیشتر شده)...
اما مصاحبه ها باید بینیم کی میان...
بلاخره یه چی اومد بیرون!
Frank Lampard: This Is My Best Premier League Title Winکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ماشاا.. عدتون هم کم نیست امسال !من طرفدار تیمیم که شانستر یونایتد نباشه
قهرمانی چلسی هم مبارک حقشون بود با هشت تا گل
دیگه حرفی هم واسه منچستریها باقی نمی مونه
==========
مسلما اگه تبریکی گفته شده از جانب منچستریا ذکر هوادار واقعی توی اول حرفمون بوده تا اظهار نظر به دیگران نرسه !
برا شما نگفتم : برا اینایی که دوس دارن راه و بیراه تاپیک به هم بزنن گفتم تا جو گیر نشن ! وگرنه از اول فصل مشخص بود من یو سحته واسه قهرمانیش نسبت به شمایی که مهره هاتون کم تغییر و قوی تر از ما بودهاین اصلا مهم نیست. استقلال هم پارسال با تفاضل گل قهرمان شد ولی مهم فقط قهرمانیه چه با اختلاف یه امتیاز چه با اختلاف 10 امتیاز.
طرفدارای امسال فوتبال : آنتی بارسا و آنتی منچستر
میخواین طرفدار باشین به اندازه یه نیم فصل بازیای یه تیم رو دنبال کنین و بهتره مهمترین بخش یعنی تاریخچه باشگاه رو بخونین و از بر شین تا روزی روزگاری اگه پرسیدن افتخارات باشگاه مورد علاقت رو بگو بدونی
=============
فرگی :![]()
حالا کی گفته اینو ول کرده.شاید یه شب از زنش خسته شده بعد رفته توی کلوب سراغ اون
این بخشش خیلی جالبه:بلاخره یه چی اومد بیرون!
He [Ancelotti] is a different person [to Jose Mourinho]. Mourinho was a fantastic character and Carlo is the same, although he is more calm in his ways
---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------
این حرفا دیگه قدیمی شده. من که قبلا گفتم حدود 10 ساله که طرفدار چلسی هستم و کاری به پول باشگاه ندارم. خواهشا از این بهونه ها نیارید. اگه بخواید تاریخچه باشگاه و اسم بازیکنان باشگاه و شماره شناسنامه اونا رو هم می گم
نه به تبریک گفتن شما نه به این حرفا...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)