پارس آنلاین به همین دلیل burst پینگ بالایی داره سایتارو دیر پیدا و باز میکنه صبح ها که اصلا نگو افتضاح !!!
پارس آنلاین به همین دلیل burst پینگ بالایی داره سایتارو دیر پیدا و باز میکنه صبح ها که اصلا نگو افتضاح !!!
شما از کدوم شهری دوست عزیز؟پارس آفلاین پیر ما رو درآورد این دو سه ماهه.(فکر کنم هوای بعضی مناطق معدود رو داشتن ،از تاکتیک های تجاری کثیف شرکت های اینترنتی ایران شده. چقدر این مملکت بی صاحبه...)
سلام دوست من . شما در کدام شهر و منطقه هستید ؟؟ سرعت شبانه نون چنده؟؟
تهران، شهرک غرب
شبانه 200 اینا هست اما روز 180 190
عزیز لطف کن کد سرویست رو هم بهمون بگو.
ممنون
بوی پارس آفلاینی ها میاد ... ! دارن دست به کار میشن مث اینکه.
حرفشون رو باور نکنین.من اکانتم رو که عوض کردم ،همه مشکلاتی که می گفتن از مخابراته حل شد!یادمه تو یه تاپیک مربوط به شاتل هم دوستان می گفتن یه نفر اومده بود میگفت نماینده شاتله،چند تا پست داده بود بعد دیگه خبری ازش نشده بود!
سلام من پارس سری g دارم روزا 189 دان میکنم ولی شبا افتضاحه نمیدونمم چیکار کنم
حذف شد ...
Last edited by koorosh2500; 12-01-2011 at 19:05.
سرويس من SR320-1G0 سه ماهه هست و تا الان فقط دو هفته اول تنها سرعت بالاي 150kb رو ديدم و حدود دو ماهه كه سرعتم شديد افت كرده
سرعتم تو روز با آي دي ام به زور به 25 ميرسه و شبانه هم كه 10 تا 16 متغيره
كلا اصلا راضي نيستم
سلام یه زمانی هم صبانت اینطوری شده بود و تا همین الان هم همینجوری مونده
این تاپیک ها همه سرکوب میشن - کسی که بیشتر از همه پست میده یا دوباره این تاپیکو ایجاد کنه بن میشه
سرویس ها هم دیگه هیچوقت درست نمیشن
بیخودی وقتتون رو تلف نکنید - اینترنت رو من یکی که کلا بیخیال شدم هر چی آکونت داشتم بستم جز همین فروم ها- دیگه تو فیس و تویت و یاهو نیستم (AOL رو بلد نیستم چجوری ببندم اگه بلدید بگید اونم ببندم برگردیم به همون قرون وسطایی که سعی دارن بسازن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)