تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 32 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 315

نام تاپيک: Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط oomidd
    سلام
    من نميدونم چرا نميشه گاوصندوق رو باز كرد وقتي ميرم پيشش S رو مزنم فقط حرف ميزنه نميدونم چي ميگه قبلش نبايد كاري كرد مثل ادارهي پليس همون اول نميشه در گاو صندوق رو باز كرد
    ممنون
    شما پس هنوز دفتر خاطرات Robert Marsh رو پیدا نکردی.این کتاب تو طبقه دومه و فکر کنم دقیقا همون اتاقه باشه که دو تا شیشه هم داره که باید بشکنی . دوست عزیز تو میتونی داستان این بازی رو تو اینترنت پیدا کنی و خیلی راحت هر جا که گیر کردی بری بخونی . البته زبان انگلیسیت باید خوب باشه . من خودم چند جا تو این بازی گیر کرده بودم که خوشبختانه با خوندن داستان این بازی تونستم اون مراحلو رد کنم . تازه زبانت هم خوب میشه . داستان بازیها به walkthrough معروفه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه oomidd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط bayern
    سلام
    تو توي اين مرحله 100% كاري رو انجام ندادي ....منم اين بازي رو خيلي وقت پيش انجام دادم وزياد يادم نيست
    يكبار ديگه محيط رو خوب بگرد شايد چيزي بدست اوردي
    در ضمن بگو توي ايتمهات چي داري شايد چيزي يادم بياد تا كمكت كنم
    سلام
    آقاي بايرن من يه الماس يه كتاب با يه وسيلهي ديگه نميدونم چيه .همونيكه توي ادارهي پليس از گاو صندوق برميداريم بعد ميديم به يه نفر كه داره وانت رو درست ميكنه مثل همين وسيله ايه كه من دارم فقط همين سه تاست
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه oomidd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط rezamjir
    شما پس هنوز دفتر خاطرات Robert Marsh رو پیدا نکردی.این کتاب تو طبقه دومه و فکر کنم دقیقا همون اتاقه باشه که دو تا شیشه هم داره که باید بشکنی . دوست عزیز تو میتونی داستان این بازی رو تو اینترنت پیدا کنی و خیلی راحت هر جا که گیر کردی بری بخونی . البته زبان انگلیسیت باید خوب باشه . من خودم چند جا تو این بازی گیر کرده بودم که خوشبختانه با خوندن داستان این بازی تونستم اون مراحلو رد کنم . تازه زبانت هم خوب میشه . داستان بازیها به walkthrough معروفه .
    سلام
    آقاي Rezamjir مشكل من هم همينه وقتي از نردبون ميرم طبقهي بالا چندتا آيتم پيدا ميكنم اما ديگه نمتونم برگردم طبقهي پايين همه جا رو گشتم راهي به طبقهي پايين نيست
    در مورد پيشنهادتون.پيشنهاد خوبيه اما براي كسايي كه زبانشون خوبه نه براي من كه بايد يه چشم تو بازي باشه يه چشمم توي ديكشنري .خيلي حوصله ميخواد
    ممنون

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام.
    ميتونيد به طبقه پايين برگرديد اونجا كه راه پله ها بسته شده توسط مبلمان.
    بريد از اونجا بپريد بريد طبقه پايين.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط baker
    من تو مرحله آخر گیر کردم
    من در آخر بازی اونجا که یک غول در یک جایی مثل قفس نشسته به مشکل برخوردم من اونجا آب رو به جریان انداختم و لی تبدیل به یک غول نمی شم آقا یکی به ما بگه چه طوری می شه تبدیل به غول شد
    البته من این مرحله رو به كمك walkthrough بازی ردش کردم . ببنید شما یه غولی رو میبینید که داخل یه حباب نشسته که این همون غول Hydra میباشد که مجسمشو در طول بازی زیاد دیدید . قبل از این غول Dagon رو توی کشتی کشته بودید . ولی اینجا لازم نیست که با اون مبارزه کنید ، بلکه باید اونو بابرق بکشید. شما داخل سالن یه مجسمه بالای سراشیبی میبینید و 4 تا مجسمه هم بالای دیوارها . شما اولین کاری که میکنید برید و دستگیره پشت اون مجسمه را که بالای سراشیبی قرار داره رو بزنید تا کانال آب مربوط به این مجسمه به جریان بیفتد . ولی شما نمیتونید پشت اون 4 تا مجسمه برید . چون ارتفاعش خیلی زیاده . پس باید اول برید طبقه پایین و ناقوس ( سنج بزرگ ) رو با اسلحه برقی به صدا در بیارید . دوستان توجه کنید که با تمام قدرت باید با اسلحه برقی شلیک کنید . یعنی باید موقعی به ناقوس شلیک کنید که چراغ قرمز چشمک زن اسلحه برقی روشن بشه . وقتی که شلیک کردید سریع باید برید به طبقه بالا و سریع برید به طرف استخر کوچک . البته این کار باید خیلی سریع صورت بگیره . تا اونجا هم دو تا از اون غول کوچیکا سر راهتون سبز میشه که وقت زیادی نباید برای کشتن اونها تلف کنید . حالا وقتی که به داخل استخر کوچک رفتید رو به طرف غول بایستید تا Jack Walters یا همون خود شما بتونه تمرکز کنه و روح خودشو توی جسم یه دونه از اون غول کوچیکها بکنه . در نتیجه شما کنترل یه دونه از اون غول کوچیکارو در دست میگیرید و حالا دیگه شما میتونید از روی دیوارها بپرید و پشت یکی از مجسمه ها برید و دستگیره اونو بزنیدو کانال آب مربوط به اونو به جریان بیندازید . بعد از این کار روح شما از جسم غول کوچک می یاد بیرون و دوباره باید برید پایین و دوباره ناقوس رو به صدا در آرید و برید به طرف استخر و باید دوباره همون کارها رو برای مجسمه های بعدی انجام بدید تا اینکه بالاخره کانالهای آب هر 5 تا مجسمه به جریان بیفته که این باعث میشه آب به داخل حباب غول Hydra وارد شود . حالا شما کافیست که با اسلحه برقی با تمام قدرت به طرف آب درون استخر کوچک شلیک کنید تا غول Hydra کشته شود . دوستان به این نکته توجه کنند که هر وقت دستگیره پشت هر مجسمه رو که میزنند ، برن و بازی رو save کنند . save بازی هم همون تونله داخل کوهه . و یه چیز دیگه اینکه وقتی روح شما به داخل جسم غول کوچک میره و میخواهید دستگیره های پشت مجسمه هارو بزنید باید با اون دکمه ای که شلیک میکنید این کارو انجام بدید که دکمه شلیک برای من دکمه سمت چپ موسه . وقتی که غول Hydra رو کشتید باید لوحه قرمز رنگ رو از جلوش بردارید و زیر همون لوحه قرمز یه علامت save وجود داره که میتونید بازی رو همونجا save کنید . و اما ادامه داستان ...
    دوستان از اینجا به بعد من حدود 50 بار باختم . به قدری سخته که هر کاری میکنم نمیتونم ردش کنم . خواهشا اگر دوستان به این مرحله رسیدن و ردش کردن به من بگن که چطوری این کارو انجام دادن . شما موقعی که لوحه قرمز رنگو برداشین باید برین طرف اون در بزرگ درست روبروی غول Hydra و توسط اون لوحه در رو باز کنین و از پله ها برین بالا . از اینجا به بعد به قدری باید سرعت عملتون بالا باشه تا بلکه شاید بتونید این مرحله رو رد کنید . یه زیر دریایی می یاد یه موشک پرتاب میکنه به طرف قصر و یه زلزله راه میفته که شما باید راه رو برای فرار از این قصر پیدا کنید و باید دقیقا برید طرف همونجایی که زندانی شدید . میدونید کجا ؟ دقیقا همونجایی که وقتی وارد شدید یهو از جلو و پشت سرتون میله های آهنی اومد پایین و زندانی شدید. ولی وقتی من به اونجا میرسم یهو یه صخره محکم میخوره تو سرم و میمیرم
    Last edited by rezamjir; 10-08-2006 at 14:28.

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

سلام rezamjir
    من تبديل به غول شدم و بالاي مجسمه ها رفتم ولي هر كاري كردم اون دستگيره ها پايين نيومد تا آب به جريان بيفتد چيكار بايد بكنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام rezamjir
    من تبديل به غول شدم و بالاي مجسمه ها رفتم ولي هر كاري كردم اون دستگيره ها پايين نيومد تا آب به جريان بيفتد چيكار بايد بكنم
    آقای بایرن من بالا به شما توضیح دادم . شما نباید با اون دکمه ای که درهارو باز میکنید ، دستگیره پشت مجسمه رو بزنید ، بلکه باید با دکمه ای که شلیک میکنید ، این کار رو انجام دهید .
    Last edited by rezamjir; 09-08-2006 at 12:16.

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

سلام
    من كه نتونستم اون دستگيره رو بدم پايين چونكه هيچ دكمه اي پيدا نكردم
    اگر save همون لوحه قرمز به بعد رو كه خودت داري و بايد بري به طرف درب بزرگ رو برام بزاري ممنون ميشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    من كه نتونستم اون دستگيره رو بدم پايين چونكه هيچ دكمه اي پيدا نكردم
    اگر save همون لوحه قرمز به بعد رو كه خودت داري و بايد بري به طرف درب بزرگ رو برام بزاري ممنون ميشم
    سلام آقای بایرن . دستگیره پشت مجسمه ها برای من هم اولش سخت بود . ولی کاری نداره ها . این کاری رو که میگم انجام بده ، اگه نشد بعدا save بازی رو تو یکی از سایتها upload میکنم . ببین درست برو پشت مجسمه و دستگیره رو قشنگ نگاه کن . منظورم اینه که وقتی درست به پشت مجسمه چسبیدی ، نگاهت باید به دستگیره باشه . حالا دکمه سمت چپ موس رو بزن . ببین میشه یا نه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط oomidd
    سلام
    آقاي Rezamjir مشكل من هم همينه وقتي از نردبون ميرم طبقهي بالا چندتا آيتم پيدا ميكنم اما ديگه نمتونم برگردم طبقهي پايين همه جا رو گشتم راهي به طبقهي پايين نيست
    در مورد پيشنهادتون.پيشنهاد خوبيه اما براي كسايي كه زبانشون خوبه نه براي من كه بايد يه چشم تو بازي باشه يه چشمم توي ديكشنري .خيلي حوصله ميخواد
    ممنون
    آقا اميد براي اومدن به طبقه اول بايد ابتدا بپري روي صندليها و بعدا بپري روي مبلها تا اينكه بتوني وارد طبقه اول بشي . اگه شما بخواهيد اول يه ضرب روي مبل بپريد امكان نداره . دقت كنيد كه براي پريدن پاهاش زياد زخمي نباشه چون برد پرش كم ميشه .
    Last edited by rezamjir; 09-08-2006 at 14:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •