من خودم تا الان مسابقات جهانی رو ندیدم . الان رفتم توی سایت این رقابتها , اونجا جزئیاتی از این رقابتها تشریح شده بود از جمله آیتمهای این مسابقات . به نظرم رسید جزئیات آیتمهای اون مسابقاتو توی این تاپیک بزارم شاید بعضی از بچه ها مثل من کنجکاو باشن که آیتمهای جهانی چه شباهتهایی با آیتمهای مسابقات قویترین مردان ایران داره .
آیتم حمل چمدون و کشیدن زنجیر :
5 ورزشکار با هم توی 5 خط مسابقه میدن . ابتدا حمل دو چمدون و بعد کشیدن زنجیر . برنده ورزشکاریه که بیشترین مسافت ( خط پایان هم در نظر گرفته شده ) رو در کمترین زمان طی کنه .
وزن هر کدوم از چمدونها 130 کیلو و وزن زنجیر 300 کیلوگرم
این آیتم از روی تصویر مشخصه . مسابقه یک نفرست هر کی تکرار بیشتری در زمان معینی داشته باشه برندست.
وزن کل تنه درخت 380 کیلیوگرم
شبیه این آیتمو چند سال پیش توی مسابقات داخلی داشتیم . مسابقه تک نفره برگزار میشه .برنده کسیه که زمان بیشتری این دو وزنه رو که شبیه ستون هستن نگه داره .
وزن هر کدوم از این دو 160 کیلوگرم
این آیتمو هم توی مسابقات چند سال قبل داشتیم . 5 تا ستونه با وزن های 220-225-250-275 و 300 کیلوگرم
این آیتم از روی تصویر مشخصه . وزن این کامیون هم گفته شده متغیره .
این آیتم هم که مشخصه لیفته که توی مسابقات هم داشتیم اما با این تفاوت که وزنه هایی ( در یک زمان معین ) یکی یکی به داخل اون جعبه اضافه میشه . مسابقه با وزنه 250 کیلو گرمی شروع میشه . وزنهای بعدی به ترتیب : 260-275-285-300-320-335 کیلو گرم .
کسی که بتونه بیشترین وزنه رو در کمترین زمان لیفت کنه برندست .
این آیتم رو هم توی مسابقات داخلی داشتیم . ورزشکار باید کنده رو در یک زمان مشخص روی سرش نگه داره . ورزشکاری برندست که بیشترین تکرار لیفت ممکنه رو در زمان 75 ثانیه داشته باشه .
وزن کنده : 115 کیلو گرم
این آیتم رو دقیقا توی فینال مسابقات داخلی امسال داشتیم .
وزنه ها به ترتیب :
100 -112 - 120 - 140 و 160 کیلو گرم
این آیتمو هم توی مراحل قبل مسابقات داخلی داشتیم بنابراین احتیاج به توضیح نداره .
وزن هر چمدون : 160 کیلو گرم
توی این آیتم ورزشکار باید ماشین رو لیفت کنه و دوباره به زمین بزاره . کسی که بیشترین لیفتو در یک زمان مشخص داشته باشه برنده این بخشه .
وزن کل ماشین 1800 کیلوگرم
شبیه این آیتمو هم سالهای قبل داشتیم . برنده کسیه که سریعتر از بقیه مسافت معین شده رو طی کنه یا اگه نتونست بیشترین مسافت محاسبه میشه .
وزن 415 کیلو گرم
مسافت 30 متر
زمان 60 ثانیه
کشیدن هواپیما
مثل آیتم بالا
مسافت 30 متر
زمان 75 ثانیه
وزن حدود 70 تن
دقیقا شبیه این آیتمو پارسال داشتیم امسال هم بود اما نه به شکل نقشه . اینجا نقشه آفریقاست ( توی مسابقات خودمون اگه یادتون باشه نقشه استانها بود ) . برنده کسیه که بیشترین مسافتو طی کنه .
وزن 175 کیلو گرم
فکر میکنم این عکس رضا قرائیه که توی این مسابقات شرکت کرده ( این عکسو از توی همین سایت قویترین مردان جهان گرفتم ) :