gamespot به بازی داد 7.5/10 .
gamespot به بازی داد 7.5/10 .
خیلی عجیبه
فکر می کردم این بازی حداقل 8.5 رو بگیره!
حتی این بازیو رقیب جدی ME2 برای کسب بهترین RPG امسال می دونستم
این امتیاز برای این بازی خیلی پایینه. خیلی شوکه شدم
باید دید که گیم اسپات دلیلش برای دادن این امتیاز چی بوده![]()
نکات مثبتی که گیم اسپات گفته:
1-طراحی هنری رنگارنگ و فوق العاده
2-مفرح بودن دایمی بازی
3-موسیقی های بسیار عالی(great music score)
نکات منفی:
1-مبارزات کم عمق
2-فقدان تصمیمات جالب تا پایان بازی
3-نبود ارتباط عاطفی با هیچکدوم از کاراکترها
4-مقادیر زیادی از مشکلات ریز تکنیکی
5-بشدت آسون بودن بازی
حالا باید تا آخر بازی کنیم ببینیم چقدرش درسته و چقدرش نه..... .
.
آقا ما یه غلطی کردیم ، قبل از پادشاهی یه تعداد قول دادیم ، الآن به بدبختی افتادیم .
محتوای مخفی: ...پول ... پول ... پول
اما یه سری نکات جالب تا اینجا:
1. آخرین جایی که باید باهاش متحد بشین جاییه به اسم شهر کابوسها و برای رسیدن بهش باید از توی یه غار و وسط یه بیابان عبور کنید . این قسمت بازی تا اینجا بی شک بهترین قسمت بازیه که واقعا طراحی بیابان و اتفاقاتی که میفته خیلی خیلی عالی و هیجان انگیزه .
2. توی بازی وقتی استارت میزنید و توی اون اتاقه که خزانه تونه میرید طلاهاتون رو نشون میده که ریخته یه گوشه . حالا اگه بالای همونجا رو نگاه کنید یه چیزی می بینید که برق میزنه . فکر کنم اگه پولتون خیلی زیاد بشه و بتونید از کوهی از سکه طلا بالا برید ، میتونید اون چیز که نمیدونم چیه رو بدست بیارید .
3. Avatar awards بازی بسیار زیبا هستند و من از 3 تاشون واسه آواتارم استفاده کردم .
4. بعضی از تصمیماتی که باید بگیرید واقعا جالب و سخته و مجبورید چند لحظه ای واقعا روش فکر کنید .
5. (نکته منفی) : برانداختن شاه اونجوری که فکر می کردیم هیجان انگیز نبود و اون عکسهایی که پخش شده بود رو شبیهشو تو بازی ندیدم .
این 2 تا رو اصلا قبول ندارم مخصوصا شماره 2 رو .
یکی جواب بنده رو بده.
ممنون.
بله میشه .
شما فقط یه جاهایی باید تصمیم بگیری که اونم در حد چند کلمه انگلیسیه که تازه بلدم نباشی از شکل و شمایلش میشه بفهمی چیه .
ولی خوب نصف بازی داستانشه و اگه انگلیسی بلد نباشی شاید به اندازه بقیه از بازی لذت نبری.
7.500.000 از کجا باید آورد؟؟
من الان تقریبا دارم پادشاهیو می گیرم 2000 تا بیشتر ندارم!!!!!!!(ایول خبر دادی باید قبل از اینکه شاه بشم پولشو در آرم.خرج خانواده هم که ندارم راحته)
به غیر از اینکه گیتار بزنی و نون درست کنی راه دیگه ای هم واسه پول در آوردن هست؟
یک سوال: مگه بخوای به قول هات عمل کنی پول می خواد؟
آخه یکیش این بود که یک یارویی بکنی وزیر جنگ یا یک همچین چیزی
Last edited by Alex merccer; 27-10-2010 at 17:34.
کلا جوابتو تو اسپویلر میدم ، بقیه هم لطفا نگاه نکنن(به خاطر خودتون میگم ، مزه ی بازی میره
)
محتوای مخفی: چطوری پول دربیاریم
می شه چند تا مغازه خرید؟
وقتی داری کار می کنی اون 5 دقیقه حساب می شه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)