تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 27 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 261

نام تاپيک: تاپیک مخصوص ***LED SAMSUNG SERIE 7***

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

دوست عزیز چرا مواظب باشم ؟ مگه مشکلی پیش میاد ؟ ایا با اپدیت کردن مشکل زیر نویس فارسی حل میشه ؟
    خوب كلا ممكنه خداي نكرده اتفاقي بيوفته ممكنه خيلي ها اپديت كردند ومشكلي پيش نيومده البته صحيح اين كار رو انجام دادن

-در مورد زير نويس هم شما زبان رو توي caption setting عربي گذاشتين وباز هم مشكل دارين؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اگه منظورتون منو هست اره زبان رو عربی کردم اما زیر نویس توی یک فیلم MKV عجیب غریب نشون میده . اما 1 فیلم AVI زیرنویس رو درست نشون داد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    واسه آپگرید 40" b7000 از کجا دانلود کنم؟
    سایت فارسی سامسونگ که فقط راهنماشو گذاشته
    فایل فیرم ور رو نزاشته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

شما تو تنظیمات زیر نویس اگه زبان رو عربی انتخاب کنید مشکلتون حل میشه
    راستی منم همون مدل البته 40 اینچش رو گرفتم وقتی فیلم دو بعدی رو سه بعدی میبینم مشکلی نداره ولی وقتی فیلمایی که خودشون 3 بعدین رو پخش میکنم 3d درست و حسابی فعال نمیشه یعنی کار نمی کنه در واقع شما این مشکل رو ندارید؟
    سلام عزیز
    منم 46 همین مدل رو دارم ولی تا الان چیز خاصی از سه بعدیش ندیدم ، یعنی تصویر رو که سه بعدی میکنه تار میشه و بعد با عینک عادی و صاف میشه (مثل حالت 2 بعدیه بدون عینکش!) ، واسه شما تصویر واقعا فرق میکنه ؟!؟!
    یه سوال دیگه هم داشتم اینکه چطوری صدای فیلمهایی که از USB یا ----- پخش میشه رو میشه خروجیه صداشون رو از سینمای خانگی گرفت؟! من هرکاری میکنم یا صدا کلا قطع میشه یا فقط از تیوی میاد...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

یه سوال دیگه که قبلا راجع بهش توی یکی از تاپیکهای همین فروم خونده بودم ، توی تنظیمات سری C7000 یه جاییش در مورد دایویکس بود که الان حضور ذهن ندارم کدوم قسمت بوده ، اونجا نوشته بود که دایویکس غیر فعاله و یه شماره هایی نوشته بود که باید اونایی رو یه جایی!!!! وارد کنیم و کد فعال شدن دایویکس رو بگیرم واسه تی وی
    البته مشکلی توی اجرای دایویکس ندیدم ولی wmv , 3gp , mkv رو اجرا نمیکنه...؟!؟!؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ommolfesad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    سلول بي مرز

پيش فرض

سلام
    فایل فیرم ور رو نزاشته
    دوست من نكن هيچ قابليت خاصي اضافه نميشه فقط ريسك دستگاه بالا ميره ، ديروز يكي از كارشناسهاي سام سرويس پيشم بود چيزاهايي رو گفت كه هرگز LED رو آپگريد نميكنم ، من كارم رسيور با انواع آپگريده ولي led فرق ميكنه ، ورژن هاي بسيار زيادي از مادربوردهاي اين تلوزيون توليد شده كه درصد اشتباه آپ كردن دستگاه خيلي بالاست.

حداقل بچه ها موااااااااااااااااااظب باااااااااااااااااااااااا ااااااااااااشيد

7. این کاربر از ommolfesad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام عزیز
    منم 46 همین مدل رو دارم ولی تا الان چیز خاصی از سه بعدیش ندیدم ، یعنی تصویر رو که سه بعدی میکنه تار میشه و بعد با عینک عادی و صاف میشه (مثل حالت 2 بعدیه بدون عینکش!) ، واسه شما تصویر واقعا فرق میکنه ؟!؟!
    یه سوال دیگه هم داشتم اینکه چطوری صدای فیلمهایی که از USB یا ----- پخش میشه رو میشه خروجیه صداشون رو از سینمای خانگی گرفت؟! من هرکاری میکنم یا صدا کلا قطع میشه یا فقط از تیوی میاد...
    دوست عزيز در مورد سه بعدي شما بايد كانال 3 بعدي نگاه كنين كه كاملا متوجه بعد 3 بشيد . من با رسيور HD كانال HD 1 رو ماهواره عربست به صورت 3 بعدي با كيفيت بالا دارم و اون تبديل كانال 2 بعدي به 3 بعدي مسخرست و ابتكار خود سامسونگ هست . زير نويس فيلم هم تونستن درست كنم با تشكر . اتان فرمت MKV با زير نويس فارسي به راحتي ميبينم

9. 2 کاربر از iman_movie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ممنون ایمان جان
    ولی جواب بقیه سوالهام مونده!
    از دوستانی که اطلاع دارن ممنون میشم جواب بدن

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام
    فایل فیرم ور رو نزاشته
    -براي اين تي وي خيلي وقت اپگريد نيومده و نسخه هاي قديمي فريمور هستند اكثرا 2009

---------- Post added at 05:50 PM ---------- Previous post was at 05:48 PM ----------

سلام عزیز
    -در مورد صدا توي منوي مربوط به صدا ميتونيد خروجي صدا رو روي EXTERNAL SPEAKER ويا TV‌بگزارين من جايي ديدم دقيقا خاطرم نيست
    در موارد ديگه هم هم فكر ميكنم خروجي 2 فيش صدا LINE OUT داره وهم خروجي اپتيكال 44 يا 48 KHZ

12. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ommolfesad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    سلول بي مرز

پيش فرض

دوستان یه چیزی پیدا کردم کفم بریده !!
    شاید شما میدونستید ولی من ندیدم جایی حرفش باشه .

من انواع فرمتهای فیلم رو با کامپیوتر اجرا میکنم و در LED که با کابل لن وصل شده میبینم !
    البته .wmv رو پخش نکرد.

به من که خیلی داره حال میده .
    LED B7000 40
    Last edited by ommolfesad; 05-09-2010 at 21:42.

14. 2 کاربر از ommolfesad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •