خوب كلا ممكنه خداي نكرده اتفاقي بيوفته ممكنه خيلي ها اپديت كردند ومشكلي پيش نيومده البته صحيح اين كار رو انجام دادن
-در مورد زير نويس هم شما زبان رو توي caption setting عربي گذاشتين وباز هم مشكل دارين؟
خوب كلا ممكنه خداي نكرده اتفاقي بيوفته ممكنه خيلي ها اپديت كردند ومشكلي پيش نيومده البته صحيح اين كار رو انجام دادن
-در مورد زير نويس هم شما زبان رو توي caption setting عربي گذاشتين وباز هم مشكل دارين؟
اگه منظورتون منو هست اره زبان رو عربی کردم اما زیر نویس توی یک فیلم MKV عجیب غریب نشون میده . اما 1 فیلم AVI زیرنویس رو درست نشون داد
سلام
واسه آپگرید 40" b7000 از کجا دانلود کنم؟
سایت فارسی سامسونگ که فقط راهنماشو گذاشته
فایل فیرم ور رو نزاشته
سلام عزیز
منم 46 همین مدل رو دارم ولی تا الان چیز خاصی از سه بعدیش ندیدم ، یعنی تصویر رو که سه بعدی میکنه تار میشه و بعد با عینک عادی و صاف میشه (مثل حالت 2 بعدیه بدون عینکش!) ، واسه شما تصویر واقعا فرق میکنه ؟!؟!
یه سوال دیگه هم داشتم اینکه چطوری صدای فیلمهایی که از USB یا ----- پخش میشه رو میشه خروجیه صداشون رو از سینمای خانگی گرفت؟! من هرکاری میکنم یا صدا کلا قطع میشه یا فقط از تیوی میاد...![]()
یه سوال دیگه که قبلا راجع بهش توی یکی از تاپیکهای همین فروم خونده بودم ، توی تنظیمات سری C7000 یه جاییش در مورد دایویکس بود که الان حضور ذهن ندارم کدوم قسمت بوده ، اونجا نوشته بود که دایویکس غیر فعاله و یه شماره هایی نوشته بود که باید اونایی رو یه جایی!!!! وارد کنیم و کد فعال شدن دایویکس رو بگیرم واسه تی وی
البته مشکلی توی اجرای دایویکس ندیدم ولی wmv , 3gp , mkv رو اجرا نمیکنه...؟!؟!؟!
دوست من نكن هيچ قابليت خاصي اضافه نميشه فقط ريسك دستگاه بالا ميره ، ديروز يكي از كارشناسهاي سام سرويس پيشم بود چيزاهايي رو گفت كه هرگز LED رو آپگريد نميكنم ، من كارم رسيور با انواع آپگريده ولي led فرق ميكنه ، ورژن هاي بسيار زيادي از مادربوردهاي اين تلوزيون توليد شده كه درصد اشتباه آپ كردن دستگاه خيلي بالاست.
حداقل بچه ها موااااااااااااااااااظب باااااااااااااااااااااااا ااااااااااااشيد
دوست عزيز در مورد سه بعدي شما بايد كانال 3 بعدي نگاه كنين كه كاملا متوجه بعد 3 بشيد . من با رسيور HD كانال HD 1 رو ماهواره عربست به صورت 3 بعدي با كيفيت بالا دارم و اون تبديل كانال 2 بعدي به 3 بعدي مسخرست و ابتكار خود سامسونگ هست . زير نويس فيلم هم تونستن درست كنم با تشكر . اتان فرمت MKV با زير نويس فارسي به راحتي ميبينم
ممنون ایمان جان
ولی جواب بقیه سوالهام مونده!
از دوستانی که اطلاع دارن ممنون میشم جواب بدن
-براي اين تي وي خيلي وقت اپگريد نيومده و نسخه هاي قديمي فريمور هستند اكثرا 2009
---------- Post added at 05:50 PM ---------- Previous post was at 05:48 PM ----------
-در مورد صدا توي منوي مربوط به صدا ميتونيد خروجي صدا رو روي EXTERNAL SPEAKER ويا TVبگزارين من جايي ديدم دقيقا خاطرم نيست
در موارد ديگه هم هم فكر ميكنم خروجي 2 فيش صدا LINE OUT داره وهم خروجي اپتيكال 44 يا 48 KHZ
دوستان یه چیزی پیدا کردم کفم بریده !!
شاید شما میدونستید ولی من ندیدم جایی حرفش باشه .
من انواع فرمتهای فیلم رو با کامپیوتر اجرا میکنم و در LED که با کابل لن وصل شده میبینم !
البته .wmv رو پخش نکرد.
به من که خیلی داره حال میده .
LED B7000 40
Last edited by ommolfesad; 05-09-2010 at 21:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)