اقا میگن این گوشیها خیلی هنگی دارند . کسی میتونه این حرفو به من ثابت کنه که اشتباهه ؟
آخه میدونید من تا به حال به غیر از گوشیهای نوکیا گوشیه دیگه ای نخریدم واسه همین می خوام تا آخر عمرم پایش باشم.ولی انگار این روزا اون با من نمی خواد پایه باشه.
اقا میگن این گوشیها خیلی هنگی دارند . کسی میتونه این حرفو به من ثابت کنه که اشتباهه ؟
آخه میدونید من تا به حال به غیر از گوشیهای نوکیا گوشیه دیگه ای نخریدم واسه همین می خوام تا آخر عمرم پایش باشم.ولی انگار این روزا اون با من نمی خواد پایه باشه.
--------------
گوشی من که تا بحال هنگ نکرده و البته بگم که کن این گوشی را از انگلیس خریدم و فندلاند اصله و با تحت لیسانسهای فندلاند ساخت چین متفاوته
دوستانی کسی گوشی رو به v12 آپدیت کرده ؟
من آپدیتش کردم ولی هیچ تغییری نکرد !
تغییراتی که ورژن جدید نسبت به قبلی داره چیه ؟
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------
در ضمن این Nokia Messaging هم آپدیت کردم ولی اون هم تغییر محسوسی نکرده .
----------------------
می شه بگی تغییر از نظر شما چیه؟
آیا باید شکل ظاهری سیستم عامل تغییر کنه؟
بعد از آپدیت مهمترین تغییری که کرده بهینه شدن مصرف باتری هست که دیگه زود باتری خالی نمی شه
مرورگر اینترنت بهتر شده
سرعت گوشی کمی بالاتر رفته مخصوصا زمانی که لیست فایلها مثلا فایلهای صوتی رو بخوای با ضربه زدن به بالا و پایین ببری
نه دوست من .
اینو درک میکنم که تغییر فقط ظاهری نیست .
امیدوارم مصرف باتری بهتر شده باشه چون من این مساله واقعا مشکل دارم !
مرورگر اینترنت از نظر من تغییری نکرده . حالا اگر اعلام شده تغییر کرده ، من ندیدم ، شما تغییری احساس کردید ؟
در مورد سرعت هم حق با شماست .
سلام دوستان، وقت بخير
يه سئوال دارم و اون هم اينه كه ان 97 ميني منوي فارسي داره يا نه؟
پيشاپيش ممنونم
---------------------
داره و اگر نداشته باشه می تونی گوشیت را آپدیت کنی و از 1روداکت کد فارسی برای این کار استفاده کنی و هنگام آپدیت منوی فارسی برهی شما اضافه خواهد شد
پروداکت فارسی برای این گوشی این 3 تاست که می تونی یکی را به دلخواه استفاده کنی
0585275
0585293
0592000
موفق باشی
با سلام به همه N97 mini دارها...
من دارم در مورد این گوشی برای خرید تحقیق میکنم
لطفا کسانی که این گوشی رو دارن بفرمایند که کلا ازش راضی هستن یا نه ؟ در مقایسه
با N97 معمولی چی بهتره یا بدتر؟
لطفا از محاسن و معایب این گوشی بگید... ممنون![]()
---------------------------
سلام دوست عزیز
من که از این گوشی کاملا راضی هستم تنها ایرادی که می تونستی از این گوشی بگیری تا قبل از آپدیت جدید فقط زود خالی شدن شارژ باتری بود که تو ورژن جدید این مشکل برطرف شده و در مورد انتخاب این گوشی با نوع معمولی هم بگم که من فقط از اندازه بزرگ N97 معمولی خوشم نیومد که یک جورایی بدشکل دیده می شد و اینکه نوع معمولی هنگی زیاد داشت حالا با آپدیت جدید شاید اونم درست شده باشه و در کل بگم اگر بخوام زمان را به عقب برگردم برای خرید گوشی مطمئن باش دوباره همین گوشی را می خریدم
فرقش هم با معمولی چند چیز بیشتر نیست
1- اندازه کوچکتر 3.2 اینچی به جای 3.5 اینچی در نوع معمولی
2- هارد دیسک 8 گیگ به جای هارد دیسک 32 گیگ نوع معمولی
3- نداشتن اف ام ترنسمیتر
4- باتری کم حجمتر
5- نداشتن دکمه N-Gage یا همون جوی استیک
موفق باشی
با تشکر از aydin_eb7777 عزیز
ممنون از راهنماییتون
شما که این گوشی رو دارید در مورد بلندی و کیفیت صدا و همینطور سرعت اتصال و کیفیت GPS این گوشی هم بگید که چطوره ؟
در ضمن برای اینکه با نصب برنامه ها مشکل نداشته باشیم آیا آخرین فریمور این گوشی بصورت کوک شده موجود هست یا نه ؟
راستی نظرتون در مورد Nokia C6 چیه ؟ امکاناتش که شبیه N97 mini هستش ... الان در بازار موجوه و قیمتش ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)