راستی این دوست دختر گرامی() در آخر بازی چرا زخمی شده ؟؟ اصلا قضیه اینکه از آب درمیاد و میره تو اتاق چیزی مینویسه چیه ؟ اون نوشتش منظورش چیه ؟
راستی این دوست دختر گرامی() در آخر بازی چرا زخمی شده ؟؟ اصلا قضیه اینکه از آب درمیاد و میره تو اتاق چیزی مینویسه چیه ؟ اون نوشتش منظورش چیه ؟
منم نسخه 360 بازی را تمام کردم .
بازی خیلی عالی بود و اصلا فکر نمیکردم اینقدر خوب از آب در بیاد
سال 1955 زخمی شده احتمالا یه چیزی واسه بازیکن ( شخص اول بازی ) مینویسه که رفت اون زمان ببینهراستی این دوست دختر گرامی() در آخر بازی چرا زخمی شده ؟؟ اصلا قضیه اینکه از آب درمیاد و میره تو اتاق چیزی مینویسه چیه ؟ اون نوشتش منظورش چیه ؟
شایدم تو بازی بهش رسیده من که یادم نیست
من مخم 24 ساعت اطلاعات نگه میداره![]()
منم وقتی بازی رو تموم کردم همین سوال رو پرسیدم ولی جوابی نگرفتم به نظر من واقعا جای بسی سوال داشت
به نکات ضعیف بازی باید یه نکته دیگر هم اضافه کرد؛ درسته بازی اول شخص بود ولی دلیل نمی شه که آدم دیگه پای خودش رو نتونه ببینه واقعا از activision بعید بود![]()
خیلی از بازی ها اینطوری هستند. Wolfenstein هم همینطوری بود و Cod MW هم به نظرم همین حالت رو داشت.
سلام دوستان
من هنوز این بازیو نگرفت می خواستم ببینم قشنگه سبکش چه جوریه ؟
ممنون
سلام
منم بازی رو تموم کردم . بسیار زیبا بود. حالت ترس رو داشت و همچین هم بازی آسونی نبود. راستی اون متنی رو که اون دختره تو اخره بازی مینویسه من هم نفهمیدم فقط یه خوردهشو تونستم بخونم اینقدر سریع رفت که نشد . اولش اینطوری بود که:
فقط یک مرد میتونه جلوشو بگیره . از ناتالی به فرانکو در سال 2010. الباقیشم نتونستم بخونم یعنی نرسیدم. دلیل زخمی شدنش این بود که زمانی که ما تو کشتی بودیم و داشت خراب میشد اونم اونجا بود که موفق نمیشه فرار کنه و گیر میفته و تصور بر این میشه که مرده و باریساو میگه که کاترین مرده اما دراخر میبینیم که نمرده و فقط زخمی شده. فقط یه چیزی که ما تو سال 2010 باش بودیم اما اون تو سال 55 از اب بیرون میاد فکر کنم دچار بحران زمانی شده.
Last edited by mosolim; 16-07-2010 at 18:01.
بخش اول رو که mosolim تو پست قبل به خوبی عنوان کرد. اما سوالات دوم و سوم...
کاتیا خبر نداره که سرگذشت دمیچو و رنکو و باریساو چیه. قراره چه اتفاقاتی رقم بخوره. برای همین سعی می کنه جایی رو پیدا کنه که قبل از مرگش اسم این سه نفر رو بیاره... نوشته ای از طرف یکی از اعضای جنبش MIR-12 برای آیندگان. کسانی که ممکنه بعدا این مطالب رو بخونن:
- دمیچو شیطان صفتیه که جلوش باید گرفته بشه.
- مردی که می تونه جلوی اون رو بگیره ناتانیل رنکو نام داره. اون از سال 2010 اومده و یک آمریکاییه. اون باید جلوی دمیچو رو بگیره.
- باریساو دانشمندی هست ساکن کاتورگا - 12 که TMD رو خلق کرد.
این بازی چه قدر نسبت به تریلر ها تغییر کرده!فکر کنم تنها چیزی که ثابت مونده اسمش باشه
اول قرار بود شخصیت اصلی خلبان یک هواپیما باشه که تو جزیره سقوط می کنه ولی بعد اینطوری شد.
حتی سلاح ها و HUD بازی هم تغییر کرده.قیافه باریساو هم تو یک تریلر دیدم قرار بود کلی ریش و پشم داشته باشه(یه چیز تو مایه های رابینسون کروزوئه)
حتی مراحل هم کمی عوض شدن.
دقیقآ دموش خیلی به نظرم جذابتر به نظر می رسید...
قرار بود نا سلامتی با یک f-21 سقوط کنیم اومدن کم هزینه کردن تازه کلاسشم اومد پایین با هلی کوفتل سقوط کرد
دفعه بعدی از خجالتمون در میان اینقدر تابلو همه چیو عوض کردن...(singularity 2)~~~~~~>![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)