اولا باید بگم که چند سال پیش که بازی مکس پین 1 تازه عرضه شده بود من همون موقع این بازی رو داشتم همجنین بازی هیتمن 1 کلا اون زمان یادمه افراد کمی بودند که کامپیوتر داشتند ولی خونه هرکس که میرفتی این دو بازی رو داشت من هم مثل بقیه با بازی انس گرفتم ولی همونطوری که شما گفتید سلیقه ها متفاوت هست و من هم به نظر دوستان احترام میذارم ولی من به شخصه محیطهای روشن و باز رو بیشتر از محیطهای بسته میپسندم البته بسته به ژانر بازی(مثلا اگر بازی ترسناک رو بذارند توی روز عاقبتش میشه( RE5)
نکته دیگری که باید بگم این هست که شرکتهای بازیسازی نمیتونند فقط به سلیقه افرادی که نسخه های قبلی این بازی رو بازی کردند بازی بسازند و مجبور هستند با پیشرفت تکنولوژی و عوض شدن ذائقه بازی کننده ها مواردی رو به بازیهاشون اضافه یا حذف کنند
مثلا همین سیستم کاور گیری که گفتید الان در اکثر بازیها میتونیم مشاهده کنیم و من فکر نمیکنم که استفاده از این سیستم چندان بد باشه
چون گفتند کاور گیری ما نباید فکر کنیم که این بازی سرعت و جذابیت خودش رو از دست میده و مثلا مثل GEARS OF WAR تکیه کامل بر کاور گیری میکنه البته یه وقت فکر نکید منظورم این بود که GEOW سرعت و جذابیتش کمه !!
موفق باشید
.gif)