تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 47 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 462

نام تاپيک: Empire: Total War

اگه نباشه جاش خالی می مونه P_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

در کل بازی خوبیه.
    فقط لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که دادید خرابه
    در كمپين استقلال آمريكا بيرون ميپره كسي مي دونه چرا؟!
    //totalwar.ir هم مطالب خوبی در مورد اموزش کلی بازی نوشته به درد میخوره

بچه ها کسی اگه ریزه کاریه جالبی یاد گرفته پست کنه ما هم یاد بگیریم مثلا چطور میشه از راه دیپلوماتیک یه کشور رو خرش کنی!
    یا مثلا این assassin ها که تو بازی هستن چطور میشه ازشون استفاده کرد.

راستی من تو grand campaign با انگلیسم شما چی انتخاب کردین ؟!
    بفرمائید میتونید از این لینک ها استفاده کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    من هم انگلیس رو انتخاب کردم ولی این اسپانیا خیلی شاخ شده

یک چیز جالب از بازی که من خیلی باهاش حال کردم این بود که میشه فکشن ها رو مستعمره خودت کنی که برای این کار هم باید یا قدرت زیاد داشته باشی و یا پول زیاد که بتونی بهشون باج بدی
    Last edited by P_666; 31-03-2009 at 10:20.

2. 2 کاربر از P_666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

این هم مود late campaing که تمام کشور ها رو باز میکنه از جمله ایران

دانلود :

کد:

جهت اطلاعات بیشتر و آموزش بازی میتونید به سایت تخصصی بازی به زبان فارسی مراجعه کنید

www.totalwar.ir
    حالا نمیشه همین جا یه توضیح کوچیکی بدین .

که اصلا ن برای بازی باید کدوم گزینه را در سینگل پلیر بنی و برای ساخت تجهیزات کدوم گزینه را زد.

ممنون

4. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

حالا نمیشه همین جا یه توضیح کوچیکی بدین .

که اصلا ن برای بازی باید کدوم گزینه را در سینگل پلیر بنی و برای ساخت تجهیزات کدوم گزینه را زد.

ممنون

rezagha جان همون طور که میبینید برای بازی باید وارد گزینه Grand Campaign بشید و کشور دلخواه خودتون رو انتخاب کنید و بعد از نتخاب وارد بازی میشید

گزینه ها Battle Tutorials و Road To independence بیشتر جنبه ی آموزشی دارن که فکر در Road To independence فکشن آمریکا باز بشه

برای ساخت تجهیزات کدوم گزینه را زد.
    اصلا تجهیزات خاصی نداره شما فقط میتونید بندرها و دیوارهای قلعه خودتون و... رو آپدیت کنید همین و میتونید داخل قلعه خودتون توپ خانه و یا مدرسه و کالج بسازید .

درضمن برای آپدیت ساختمان ها باید تکنولوژیتون بالا باشه مثلا سرباز خانه ها لازم دارند که تکنولوژی شما درباره ی سلاح ها و ... زیاد باشه تا بتونید سرباز خانه های بهتری بسازید و در نتیجه سرباز های آموزش دیده ایی برای جنگ دارید

و برای بالا بردن تکنولوژی باید جنتلمن ها (دانشمندان) های خودتون رو در کالج قرار بدید و سپس به قسمت زیر رفته و تکنولوژی دلخواه را انتخاب کنید که جنتلمن ها روش کار کنند و کشفش کنند

بازم اگه سوالی بود در خدمتم
    Last edited by P_666; 01-04-2009 at 01:30.

6. این کاربر از P_666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

rezagha جان همون طور که میبینید برای بازی باید وارد گزینه grand campaign بشید و کشور دلخواه خودتون رو انتخاب کنید و بعد از نتخاب وارد بازی میشید

گزینه ها battle tutorials و road to independence بیشتر جنبه ی آموزشی دارن که فکر در road to independence فکشن آمریکا باز بشه

اصلا تجهیزات خاصی نداره شما فقط میتونید بندرها و دیوارهای قلعه خودتون و... رو آپدیت کنید همین و میتونید داخل قلعه خودتون توپ خانه و یا مدرسه و کالج بسازید .

درضمن برای آپدیت ساختمان ها باید تکنولوژیتون بالا باشه مثلا سرباز خانه ها لازم دارند که تکنولوژی شما درباره ی سلاح ها و ... زیاد باشه تا بتونید سرباز خانه های بهتری بسازید و در نتیجه سرباز های آموزش دیده ایی برای جنگ دارید

و برای بالا بردن تکنولوژی باید جنتلمن ها (دانشمندان) های خودتون رو در کالج قرار بدید و سپس به قسمت زیر رفته و تکنولوژی دلخواه را انتخاب کنید که جنتلمن ها روش کار کنند و کشفش کنند

بازم اگه سوالی بود در خدمتم
    فقط شرمنده پیمان جان .

برای ساخت همین سریازه ای آموزش دیده و کالج چه جوری باید اقدام کرد؟ و سلاح و سرباز خونه و بندرها و ... را چه جوری آپدیت کرد.

راستی اون عکسی را که گذاشتی من نتونستم ببینم چون قیلتر شده بود.

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه papillon11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان راهی برای کم کردن لود بین دو ترم وجود داره؟ نبود صدا را میشه تحمل کرد ولی لودش خیلیه.کرک سالم را هم دانلود کردم از کرک نبود من روی low اجرا می کنم. با 2 گیگ رم ، xp ، 8600 256

اگه نباشه جاش خالی می مونه lion_sun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

کسی میدونه چطوری میشه جمعیت رو کنترل کرد ؟! من میترسم لندن منفجر بشه!

راستی یه سوال دیگه این agent ها رو که میفرستی قابلیت هاشون چیه؟! من یکیشون رو فرستادم پاریس واسه دیدن شهر یه سری تجربه کسب کرد جالبه !

شنیدم میخوان واسه جنگ های دریایی یه پچ بدن که کوسه تو دریا باشه! اون وقت ادم هایی که میپرن تو آب...

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

منم مشکل لود رو دارم ولی رزولوشن رو کم کردم بهتر شد!

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

کسی میدونه چطوری میشه جمعیت رو کنترل کرد ؟! من میترسم لندن منفجر بشه!

راستی یه سوال دیگه این agent ها رو که میفرستی قابلیت هاشون چیه؟! من یکیشون رو فرستادم پاریس واسه دیدن شهر یه سری تجربه کسب کرد جالبه !

شنیدم میخوان واسه جنگ های دریایی یه پچ بدن که کوسه تو دریا باشه! اون وقت ادم هایی که میپرن تو آب...

برای کنترل جمعیت باید از نوار بالا در عکس استفاده کنید

درضمن agent ها همون دانشمندان یا جنتلمن ها هستن همون طور که عرض کردم دانشمندان کمک میکنن به اینکه یک تکنولوژی زود تر کشف بشه ولی باید آنها رو داخل کاج ها قرار بدید

من یکیشون رو فرستادم پاریس واسه دیدن شهر یه سری تجربه کسب کرد جالبه !
    منظورتون از تجربه ستاره های کناره عکسشون هست که زیاد شد؟؟؟

برای ساخت همین سریازه ای آموزش دیده و کالج چه جوری باید اقدام کرد؟ و سلاح و سرباز خونه و بندرها و ... را چه جوری آپدیت کرد.

برای ساخت سرباز خانه باید روی قلعه خودتون کلیک کنید و یک نواری اون زیر باز میشه و در اون نوار تمام ساختمان هایی که میتوید توی قلعه یا شهرتون بسازید رو نشون میده و وقتی که اون ها رو ساختید زیر عکس هر ساختمان یک عکس جدیدتر از اون ساختمان میاد که باید آپدیتش کنید

راستی اون عکسی را که گذاشتی من نتونستم ببینم چون قیلتر شده بود.
    تصحیح شد. بازم اگه سوالی بود درخدمتم
    Last edited by P_666; 01-04-2009 at 02:05.

12. این کاربر از P_666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یک چیز جالب از بازی که من خیلی باهاش حال کردم این بود که میشه فکشن ها رو مستعمره خودت کنی که برای این کار هم باید یا قدرت زیاد داشته باشی و یا پول زیاد که بتونی بهشون باج بدی
    فکشن ! یه مقدار راجب بهش توضیح میدی؟ اگه عکسم بزاری دیگه خودا میشه مرسی پیمان جان
    اگه زحمتی هم واست نداره میخوام در مورد بازرگانی هم مطلب بزاری بازرگانی، دریایی زمینی و این که چطور میشه تو بازر گانی قوی شد ؟!

راستی تویه ی رابطه دیپلوماتیک باید چطوری رفتار کنی مثلا بخوای شریک نظامی یک کشور بشی ولی یک منطقه از کشورشو بگیری. منظورم اینجور رابطه هاست.
    Last edited by lion_sun; 01-04-2009 at 04:53.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

این مبلق های دینی هم زیاد بدرد بخور نیستن. البته شاید هم من نمیتونم باهاشون خوب کار کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •