آره میشه. اکثر گوشیارو میشه وصل کرد به ضبط ماشین. فکر کنم تو صفحه قبلیم در موردش توضیح دادن آقای persian-boy
آره میشه. اکثر گوشیارو میشه وصل کرد به ضبط ماشین. فکر کنم تو صفحه قبلیم در موردش توضیح دادن آقای persian-boy
جا داره بنده هم از Persian Boy عزیز بابت قرار دادن توضیحات جامع و کاملش در مورد P1 تشکر کنم.درسته من سوالی رو در این بخش مطرح نکردم اما همین که صفحات این تاپیک رو مطالعه کردم تا حدود زیادی دستم اومد که گوشی P1 چه جور گوشی ای است و دیدم بعد از این همه استفاده اگر بدون تشکر از باعث و بانیش بذارم برم دور از انصافه...
Persian Boy عزیز خسته نباشی، انشاالله مبارکت باشه...![]()
ماتاتا جان مرسی عزیز.
تشویق های شما دوستان دل آدم رو شاد میکنه و اگر خستگی هم در این مورد دیده باشیم یادمون میره.
خوشحالم که این مطالب به درد شما و بقیه دوستان میخوره و میتونید در انتخابتون دقت بیشتری داشته باشید.
دوستان با این قابلیت شناسایی دست خط چه میشه کرد؟ آیا کاربردی داره؟
در ضمن من همیشه با گوشیهای جاوا کار کردم و زیاد اهل برنامه بازی نبودم.
مثلا با این گوشی چه برنامه هایی رو میشه نصب کرد. مثلا دیکشنری انگلیسی به فارسی میشه؟ اگه میشه لغات رو میشه با اون صفحه کلید مجازی که توی پیام نوشتن هستش نوشت؟
یک سوال دیگه Format ضبط کردن فیلمهاش مثل P990 3GP یا MP4 ؟ کیفیت ضبط صدا هنگام فیلمبرداری چطوره؟چون P990 خیلی میکروفون ضعیفی داره.
برای نوشتن کاربرد داره.
سلام خسته نباشی هم وطن و دوست عزیز
از اینکه تو این مدت همه ما ها رو تحمل کردی و به سئوالات بچه ها جواب دادی خیلی ممنون .
من خودم از طرفدارای این مدل و همچنین w960 هستم و این تایپیک و سئوال و جوابها خیلی بهم کمک کرد .
امیدوارم که حالشو ببری و از گوشیت لذت ببری .
فقط یه سئوال شما که سوئدی ، اونجا w960 اومده یا نه ؟ اگه اومده قیمتش به پول ایران چقدر میشه ؟
بازم ممنون و خسته نباشی
موفق باشی
پرشین بی دوست عزیز واقعا ببخشید که انقدر سوال میپرسم. واقعا که این تاپیک بهترین تاپیک این فروم هستش.
یه سوال دیگه هم داشتم چونکه این گوشی جی استیک نداره و باید با صفحه کار کرد آیا با لمس کردن آن آثار انگشت روی صفحه باقی میمونه. چونکه دبلیو 950 که این طوری بودش و آثار دست میموند.
این قابلیت یک آلترناتیو دیگه برای نوشتن کلماتی است که شما میخواهید در محیط نوشتاری تایپ کنید. یعنی در کل
شما 3 نوع انتخاب رو میتونید داشته باشید.
1. تایپ از طریق صفحه کلید روی گوشی.
2. تایپ از طریق صفحه کلید مجازی داخل گوشی.
3. تایپ از طریق تشخیص دست خط.
در کل شما 3 نوع انتخاب آزادانه رو میتونید داشته باشید. با هر کدوم راحت تر بودید میتونید اون رو برای تایپ مطالبتون
انتخاب کنید. اما برای تایپ از طریق قابلیت تشخیص دست خط شما باید با طرز نوشتن آن نیز که کار بسیار ساده ای
است آشنا باشید.
برای نوشتن کلمه هاتون چندین نوع انتخاب رو دارید. مثلا اگر شما بخواهید کلمه M رو بنویسید به 2 شکل میتونید
اقدام بکنید. برای شروع به نوشتن نیز باید از نقطه ای که در طرز نوشتن مشخص شده شروع کنید به نوشتن اون
کلمه. دقیقا مثل این میمونه که یک دفترچه کوچیک جیبی رو دستتون گرفتید و با مداد یا خودکاری میخواهید اسم
کسی و یا آدرسی رو بنویسید. اما فرقش اینجاست که اون دفترچه کاغذی به یک دفتر الکترونیکی و مدرن تبدیل شده
و به جای خودکار یا مداد از یک مداد نازک و با نوک پلاستیکی استفاده میکنید.
مثلا دیکشنری انگلیسی به فارسی میشه؟ اگه میشه لغات رو میشه با اون صفحه کلید مجازی که توی پیام نوشتن هستش نوشت؟
بله میشه اکثر دیکشنری هایی که با فرمت جاوا هستند رو روی این گوشی هم نصب کرد. مشکلی هم با زبان
فارسی نداره. من خودم الان یک دیکشنری انگلیسی به فارسی به نام Dictionaty for MIDs رو بر روی این گوشی
نصب کردم و دارم استفاده میکنم. برای تایپ لغات نیز در بالا توضیح دادم. شما 3 نوع آلترناتیو دارید. میل خودتونه که از
کدوم یکی شون میخواهید استفاده کنید. در تمام محیط های نوشتاری شما 3 نوع انتخاب برای تایپ کردن دارید.
علی جان سلام. مرسی عزیز شما لطف دارید.
نه هنوز اینجا دبلیو 960 نیومده و قیمت اون هم مشخص نیست اما میشه از الان سفارش داد. یعنی یک فرم الکترونیکی
توی صفحات اینترنتی فروشگاه ها وجود داره که میشه اونا رو پر کرد و هر وقت گوشی اومد در سریعتر زمان فرستاده
میشه.
اما w960 رو در دست بعضی کارمندای سونی اریکسون میشه دید. ولی در مورد قیمتش و جزئیات حرفی نمیزنند میگن
مخفیانه است و غیر قانونیه.
یک چیزی یادم افتاد شاید بهتر باشه بگم.
اینجا در انجمن های موبایل سوئد شایعه ای وجود داره که میگن دبلیو 960 قیمتش از ان 95 معمولی نوکیا کمتر میشه. اونم بخاطر رقابتیه که
بین نوکیا و ان 95 وجود داره. البته این فقط یک حرفه که در این انجمن ها روش بحث میشه راست و دروغش حدود 15 روز دیگه معلوم میشه.
Last edited by Persian.Boy; 22-09-2007 at 17:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)