براي منم اول 30 بود الان 5 ؛ ؛ايرانسل دزده
براي منم اول 30 بود الان 5 ؛ ؛ايرانسل دزده
حیف که مجبورم وگرنه ایرانسل دزدیه که پشت یک نقاب زرد قایم شده .
سلام سرعت اینترنت Gprs ایرانسل به شدت اومده پایین از 20 تا 25 کیلو بایت دانلود رسیده به 3 تا 4 کیلو بایت، سرعت اینترنت شما هم اومده پایین
از EDGE استفاده میکنین یا GPRS ؟ شاید آنتنی که توی منطقه ی شماست GPRS هستش.
اين مشكل رو خيلي ها دارن
در همين صفحه اولين كاربر نيز همين و گفته و در صفحات قبل هم هر دوستي همين رو گفته
و من هم همين رو الان ميخوام بگم كه واسه منم زير 3-4 هست
تازه گاهي هم اصلا صفحات رو باز نميكنه
به قول دوستمون به نظر ميرسه آنتها رو از edge به gprs برگردوندن
موفق باشيد.
من طی تحقیقی که توی محله های مختلف انجام دادم به این نیتجه رسیدم این سیتم هم مثل سیستم های دیگه درگیر کم بودن پهنای باند شده
من اینو چند بار گفتم. این سیستم از پهنای باند خیلی خیلی کمی استفاده میکنه. که وقتی شما دارین دانلود میکنین عملا هیچ صفحه ای رو درست نمیتونین باز کنین! البته این موضوع در ایرانه ، چون شما با سیستم 2G باید 300 کیلوبیت واقعی دانلود داشته باشین!!
الانم که تقریبا نسبت به چند ماه گذشته آشنایی خیلی ها به این روش بیشتر شده و خیلی خیلی کسانی که تا اون روز با دیال آپ می اومدن با این روش می ان!!
کم شدن سرعت
بالا رفتن شدید پینگ
مشکل قطعی رسیو که تازگیها توی باز کردن صفحه ها هم کاملا مشخصه
اینا همش دلیلش شلوغ شدن بستر بی سیم GPRS هست!
اینو میتونین مثل هر چیز دیگه ای در نظر بگیرین!!
قبلا یه اتوبانی بوده که راحت میشد توش رفت و آمد کرد.
حالا همه شناختنش و همه شاه راهشون رو اون انتخاب کردن!!
حالا وقتی هر کسی از هر ورودی وارد این اتوبان میشه 2 حال به وجود میاد
کسی که وارد میشه به ترافیک میخوره و مجبوره یکمی بره یکمی وایسه
یا اینکه وارد اتوبان میشه و مجبور با 20 کیلومتر بر ساعت توی اتوبان بره و با خودش بگه اگه از خیابون میرفتم سریع تر میرسیدم!!
تنها راهش هم اینه که بستر GPRS و پهنای باند این سیستم بیشتر بشه!!
متاسفانه کسی فکرش رو نمیکرد کسی به این اندازه از این روش استقبال کنه!!!
یا محدود میشه
یا پهنای باند با توجه به استقبال زیاد مردم هیچ تغییری نمیکنه
من به وضوح می بینم که سرعتم نسبت به اوایل تابستون شدیدا افت کرده
مسنجرم 10 دقیقه یک بار عملا آفلاین میشه
برای باز کردن صفحات بعضی مواقع باید 5 مین صبر کنی که بسته های اطلاعاتی( پکیج ها) از مرکز به موردم گوشی شما برسه که بتونی صفحه رو باز کنی
و
و
و
صبور باشین!!!
و باید دید که راهکاری واسه ی ارتقاء این سیستم در دستور کار ( ایرانسل و همراه اول ) هست یا نه!!
---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:11 PM ----------
دوستان.هر دو اپراتور را امتحان کنین!!! ببینین در محل شما کدوم بهتر جواب میده!!
یه چیز جالب که برای من پیش اومده اینه که قبلا ایرنسل توی محله ما EDGE ساپورت نبود. الان ساپورت میکنه!!
احتمالا از دوره بعدی ایرنسلم رو دوباره فعال میکنم!!![]()
Last edited by Milad4171; 01-10-2010 at 19:10. دليل: تکرار شدن متن
منم یه همچین مشکلی دارم و گوشیم Samsung GT-B3210 Corby txt ـه و یه آیکونی داره کنار آنتنش که با یه E یا G داخل مربع نشون میده که منطقه GPRS ـه یا EDGE...
معمولاً شب از ساعت 2 نصفه شب تا حدود 10 صبح دائم سرعت روی حدود 27 و شبکه روی EDGE ـیه ولی در ساعات دیگه بعضاً GPRS میشه و شبا هم از ساعت 7-8 تا 1-2 نصفه شب کافیه یکم دانلود مداوم کنید تا سرعت از 25-28 بیاد روی 7-8 و گوشی من نشون میده که شبکه شده GPRS...
با برنامه خود سامسونگ وصل بشم ، شبا پشت سر هم قطع میشه ولی اگه با کانکشن خود ویندوز که تنظیم کردم redial کنه بوصلم قطع کمتر میشه و غیره...
در کل به نظر میاد شبکه ایرانسل کشش نداره و در ساعات اوج مصرف می*رینه و خود ایرانسل این سیستم کاهش سرعتو راه انداخته...
من تو اینجاهائم گفتم این مشکلو :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددیشبم کلاً تا صبح هر چقدر قطع کردم منتظر موندم EDGE شد بعد دوباره وصل کردم دوباره بعد یکی دو دقیقه GPRS شد و سرعتش اومد پایین منم بیخیلش شدم گذاشتم دانلود و خوابیدم تا 10 صبح به زور 400 مگ گرفته بود.......کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم بگم که من مشکلم به خاطر کمبود آنتن و غیره نیست... آنتن فول فوله و همیشه EDGE ولی وقتی شروع کنم دانلود بعضی ساعات میشه GPRS (جدیداً خیلی ساعات!)...
![]()
Last edited by Cleeev; 01-10-2010 at 17:37.
خوش بختانه برای من هنوز EDGE هست ! ولی پینگم مضخرف شده ! صفحه بخوام باز کنم باید گریه کنم تا باز شه ! 10 برابر بد تر از دایال اپه ولی سرعت دانم 20 ه ! قبلا 30 بود ولی بازم خوبه ! یه بدیه دیگه داره وقتی دانلود میکنم هر چند دقیقه یه بار قطع می شه !
ايزانسل خراب شده ولي برعکس همراه اول الان سرعتش خوبه ،متوسط روي 25 کيلو ثابته
یه ترفند به ما یاد بدید که موقعی که کانکش دیسکانت میشه اتوماتیک دوباره وصل بشه . به خاطر این می گم که چون یه فایل رو گذاشتم برای دانلود تا چند ساعت بهش سر نمی زنم مطمئن بشم که موقع دیسکانت شدن دوباره وصل می شه و اتوماتیک دوباره دانلود رو ادامه بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)