برای این کار باید سخت افزار مربوطه رو داشته باشی.ولی wlan گوشی توی بعضی جا ها مثل فرودگاه یا بعضی دانشگاهها به صورت مجانی هست.توی تهران بضی مناطق پوشش داره که باید از isp اشتراک بگیری.برای اطلاع بیشتر از بچه های تهران بپرس من تهران نیسم.
برای این کار باید سخت افزار مربوطه رو داشته باشی.ولی wlan گوشی توی بعضی جا ها مثل فرودگاه یا بعضی دانشگاهها به صورت مجانی هست.توی تهران بضی مناطق پوشش داره که باید از isp اشتراک بگیری.برای اطلاع بیشتر از بچه های تهران بپرس من تهران نیسم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چین گارانتی کامتل
دارم میرم جمهوری تا بعد از ظهر جدید ترین قیمت ها رو میارم 11:38
سلام رفتم
از 295000 بود تا 450000
شرکت سیتادل تعطیل شده و در حال حاضر یکی کامتل هست .و یکی دیگر گارانتی اصلی خود شرکت سونی اریکسون.
با تشکر از دوستان بگین باید موقع خرید چه چیزهایی رو چک کنم
شما اول لطف کن همه پست ها تو چمع کن و سعی کن در یک پست همه شون رو پست کنی. تا الان چندین
دفعه است که نظم این تاپیک رو با پست های پی در پی که میدی بهم زدی.
اگر شما پستت رو دادی و یهویی حرفی یادت افتاد میتونی زیر همون پست خودت دکمه ای به اسم ویرایش پیدا
کنی. ویروایش رو که زدی در ادامه همون پستت میتونی ادامه حرفتون رو بنویسید.
از توجه شما ممنونم و امیدوارم کاری نکنیم که تاپیک پی1 تبدیل به یکی از بی نظم ترین تاپیک
های این انجمن بشه.
موفق باشید.![]()
Last edited by zhina_gian; 11-04-2008 at 06:00.
سپاسگذاريم قربانكسي تشكر نكرد ! هنوز با معرفتا زندن!
![]()
معمولا هر برنامه ای که بخواد بر روی سیستم UIQ 3 نصب بشه اول باید از طرف خود UIQ تایید شده باشه وگرنه
وقتی بخواهید برنامه ای رو در گوشی نصب کنید بهتون اخطار داده میشه.
به همین دلیله که خیلی از برنامه های باید ساین بشند و یا ساین شده باشند. این عمل ساین کردن یعنی اینکه
اون برنامه مشکلی نداره و میتونه بر روی گوشی نصب بشه. و معمولا هر برنامه ساین شده ای هم بر روی همه
گوشی های همنوع خودش نصب نمیشه چون شماره هر گوشی با هر گوشی دیگه فرق میکنه.
به همین دلیل تا حالا حتی 1 دونه ویروس هم برای سیستم UIQ 3 وجود نداره. حتی اگر هم وجود داشته باشه
نمیتونه در گوشی خرابکاری رو ایجاد کنه چون ویروسها که نمیتونند به تایید شرکت یو آی کیو برسند.... میتونند؟
نصب آنتی ویروس بر روی گوشی های UIQ3 فقط باعث پایین اومدن سرعت گوشی میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)